- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
- Konu Sahibi politician
-
Kızlar konuşmaya ihtiyacım var yaa.Benim de mi tatil yapmam gerekiyor,ben evimde huzurluyum halbuki ama sevgilim arkadaslarıyla görüşmek istedği için benim de mi gezmem gerekir?
canım evinde huzurluysan daha ne ? sırf o da beni merak etsin mantıgyla ne kasıyosun kendini.. Bu kadar sorun yapacakta bişey yoktur kesin varya
daha önce de açtığınız bir kaç konuyu okumuştum siz çok kasıyorsunuz hem kendinize hem karşınızdakine yazık bir ömür böyle nasıl sürebilir psikolojik destek almayı düşündünüz mü?
Şimdi yine sevgilim aradı neden aramıyosun hiç falan dedi,ben de unutmusum dedim..bozuldu biraz galiba,kuzeniyle dışardalarmış eve dönüyoruz dedi falan..soğuk konuştum baya,düşmanımmış gibi davranıyorum ilginç
ama böyle yaparsan senden soğur o zaman daha mı mutlu olacaksın ?
Şu an onsuz daha mutlu olacagıma inandırdığım için soğuyacağını düşünmüyorum ki hiç
Konuşurken İçimden şu geciyor tüh yine evdeyim
Bence düşünmelisin.. boşuna üzülüyorsun gerçekten kendini yiyip bitirdinnn
Of offf.( ne yapcam ben böyle yahu
Yapacak bişeyin yok. Oturup normal yaşantına bakacaksın.Ona endeksli yaşıyosun ama olumsuz olarak.. Benmde hayatımın merkezinde sevdiğim var. Ama o geziyor ben evde oturuyorum diye böyle dert etmem yani.. Bende son derece kıskancım. Ama suan seni görünce cocukları nasıl bunaltabilcegmizi düşündüm ikna edemiyorum seni kac yorum oldu buYok yok rahat olmak lazım karar aldım bugün :124:
Kızlar merhaba bayadır yoktum çünkü iyiydim her sey yolundaydı aslında hala yolunda ama şu an içimi kemiren bi şey var size yazmak istedim..beni hatırlayanlar vardır.
Kpss ye girdik ikimiz de, ikimizin puanı da gayet iyi geldi..sevgilim yanıma geldi 3 hafta falan beraberdik her sey cok iyiydi sevgilim eskisi gibi olmuştu.burda iş basvurusu yaptı falan ama bayram girince baska bi şehre gşttiler dedesinin yanıan neyse sorun ne derseniz bi kaç gğn sonra o gecen seneki ilçeye gitcekler ablasını sene içinde görmediği için biraz onla zaman gecirmk istiyordu..az önce konusurken cok istiyosun dimi oraya gitmeyi dedim evet istiyorum arkadaslarım orda evimde rahat rahat oturup kalkmak istiyorum ve ablamla vakit gecirmek istiyorum ben her seyi planladım sonra da yanına gelip orda calıscam dedi fakat ben orda arkadaslarıyla görüşünce cok rahatsız oluyorum.oturdukları ilçeye yskın bi tatil beldesi var oraya giderler falan diye kendi kendimi yedim((
kendine sürekli şunu hatırlat o da bi birey bende ve biz birbirimizden bağımsız hareket edebiliriz bi de öyle hissetmesen bile sesli olarak ne güzel arkadaşlarıyla geziyo o mutluysa bende mutluyum de bi süre sonra sende buna inanmaya başlıycaksın
aslında psikolojik tedavinin yüzde sekseni kişide biter çok küçük bi kısmı ilaçlarla düzelir ki zaten sana da iyi gelmemiş bi de bunları dene belki işine yarar
:) size cok teşekkür ederim benle uğraşıyorsunuz dünden beri(
Ben kendi halimde mutluyum dediğim gibi evimde huzurluyum ama işte onla kıyaslamaya giriyorum..neyse tekrar tekrar cok tesekkür ederim size
Valla canım adam eğlenmek istesin yeterki ruhun duymaz.O yüzden fazla üzerine düşüp canını sıkma baskı da yapma bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederm ne demek ben seni anlıyorum o yüzden :)) Sen mutluysan bence hiç kıyaslamaya girme. Kimse seni kullanmıyor öyle olsa seni hiç aramaz döndüğünde arar.
Of o histen bi kurtulsam.bilinçaltım çöplük gibi galiba :)
Gittiği yerlerde seninle ilgileniyorsa sorun yapmamaya calış. Adam arıyormuş acmıyorsun bi daha arıyor umrunda olmasan aramaz. İyi yanlarını görsene bir de :)
Pek işime gelmiyor iyi yanlarını görmek ama denicem :) tesekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?