ben geldim.

Kızlar konuşmaya ihtiyacım var yaa.Benim de mi tatil yapmam gerekiyor,ben evimde huzurluyum halbuki ama sevgilim arkadaslarıyla görüşmek istedği için benim de mi gezmem gerekir?

canım evinde huzurluysan daha ne ? sırf o da beni merak etsin mantıgyla ne kasıyosun kendini.. Bu kadar sorun yapacakta bişey yoktur kesin varya

daha önce de açtığınız bir kaç konuyu okumuştum siz çok kasıyorsunuz hem kendinize hem karşınızdakine yazık bir ömür böyle nasıl sürebilir psikolojik destek almayı düşündünüz mü?

Evet ben de nasıl gecer diye düşünüyorum oyuzden de ondan haber almayınca huzurluyum bi şey duymayınca kıskanmıyorum çünkü...mesela az önce aradı acmadım evdeyim film izliyorum demiyim diye
İlaç kullandım daha önce ama bana iyi gelmedi..

Şimdi yine sevgilim aradı neden aramıyosun hiç falan dedi,ben de unutmusum dedim..bozuldu biraz galiba,kuzeniyle dışardalarmış eve dönüyoruz dedi falan..soğuk konuştum baya,düşmanımmış gibi davranıyorum ilginç

ama böyle yaparsan senden soğur o zaman daha mı mutlu olacaksın ?

Of offf. ( ne yapcam ben böyle yahu

Yapacak bişeyin yok. Oturup normal yaşantına bakacaksın.Ona endeksli yaşıyosun ama olumsuz olarak.. Benmde hayatımın merkezinde sevdiğim var. Ama o geziyor ben evde oturuyorum diye böyle dert etmem yani.. Bende son derece kıskancım. Ama suan seni görünce cocukları nasıl bunaltabilcegmizi düşündüm ikna edemiyorum seni kac yorum oldu bu Yok yok rahat olmak lazım karar aldım bugün :124:

kendine sürekli şunu hatırlat o da bi birey bende ve biz birbirimizden bağımsız hareket edebiliriz bi de öyle hissetmesen bile sesli olarak ne güzel arkadaşlarıyla geziyo o mutluysa bende mutluyum de bi süre sonra sende buna inanmaya başlıycaksın

aslında psikolojik tedavinin yüzde sekseni kişide biter çok küçük bi kısmı ilaçlarla düzelir ki zaten sana da iyi gelmemiş bi de bunları dene belki işine yarar

:) size cok teşekkür ederim benle uğraşıyorsunuz dünden beri (
Ben kendi halimde mutluyum dediğim gibi evimde huzurluyum ama işte onla kıyaslamaya giriyorum..neyse tekrar tekrar cok tesekkür ederim size

Valla canım adam eğlenmek istesin yeterki ruhun duymaz.O yüzden fazla üzerine düşüp canını sıkma baskı da yapma bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Söyledikleriniz cok hoşuma gitti kesinlikle denicem işe yarar belki ,cok teşekkürler cok saolun :)

:) size cok teşekkür ederim benle uğraşıyorsunuz dünden beri (
Ben kendi halimde mutluyum dediğim gibi evimde huzurluyum ama işte onla kıyaslamaya giriyorum..neyse tekrar tekrar cok tesekkür ederim size

Rica ederm ne demek ben seni anlıyorum o yüzden :)) Sen mutluysan bence hiç kıyaslamaya girme. Kimse seni kullanmıyor öyle olsa seni hiç aramaz döndüğünde arar.

Valla canım adam eğlenmek istesin yeterki ruhun duymaz.O yüzden fazla üzerine düşüp canını sıkma baskı da yapma bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet haklısınız ruhum duymaz..
Üzerine düşmekten ziyade konuşmak istemiyorum sıkıntı burda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…