- 14 Eylül 2013
- 1.344
- 533
- 133
- Konu Sahibi politician
-
Yo kacırmadınız.ilçeye gitmesini düşündükçe soğuyorum ondan ve konusmak istemiyorum.beni kullanıyormuş gibi hissediyorum buraya gelecek ya
Kızlar ben sevgilimle konusmak da istemiyorum ya,pzt günü iş görüşmesine gelecek buraya ama ben istemiyorum..
Canım eski konularına baktım da. Sürekli soğudum ayrılsam mı tarzı şeyler kafanda. Bu insanı seviyorsan bi kere bunları kafandan at önce. Bende kendimi bu anlamda kötü sanıyodum kıskancm falan hatta pskopatvalla beni sollamışsın kuruntu yapıyosun bosuna. Kendni bişeye inandırp üzüp duruyosun boş boş..
sevgilin eglendigi zaman mutlu olacagın yere
üzülüyorsun ilginçç
Evet canım ben baya üst bi seviyedeyim :)
Ne zaman arkadaslarıyla görüşecek ben ozaman soğuyorum onsuz daha mutlu olduğuma inandırıyorum kendimi.beni kullandığına beni sevmediğine inandırıyorum...sonra buraya geliyor her şey uçup gidiyor
Bensiz nasıl eğlenir diye düşünüyorum oyuzden de üzülüyorum işte
Tek başına bi şeyler yapsa asla kıskanmıyorum ama arkadaşları devreye girince delleniyorum
Git gide level atlıcan bu gidişlekac yıldır birliktesiniz ? senin olay tamamen pskolojik o zaman.
:) 3 yıldır beraberiz.psikolojik evet galibatedavi olmaya da çalıştım ama ilaç kullanmak kötü bi şey hiçbi şey hissetmiyodum
olaya bide karşındakinin gözüyle bak
sen arkadaşlarınla eglendin diye
sevgilin kızsa hoşuna gider mi
yada ne kadar mantıklı gelir
zaten bir insan tek başına nasıl eglenir
tek başına dans edemez mesela tek başına kahve içse tadı çıkmaz
peki her konuda mı böylesin ? yoksa sevgiline karsı mı ? bende istiyorum ama ilaçlarn yan etkilerinden korkuyorum ben biraz takıntılıyım normal haytmdada bazen cok bunaltıcıda olabiliyrm son care psikiytri demiştm cunku elimde değil benmde
:) valla ben cok eğleniyorum tek başıma o da buna şaşırıyor mesela yanımda biri olsun istiyor.:) o benim istediğim şeyi yapacağımı biliyor oyuzden de bi şey demiyor bana oyuzden de hiç hayal edemedim :)
Ama haklısınız ben de çıkıp geziyorum hatta annem erkek gşbi gezdiğimi söyler:) ama elimde değil işte
Ben de acayip takıntılıyım.obsesif kompulsif bozukluk var bende.ilaçlar uyutuyor ve mesela komedi filmi izliyosun öyle bakıyosun ekrana ya da arkadasın espri yapıyor sen öyle bakıyosun gğlmek istiyosun ama olmuyor çok saçma bi şey yani
Dün dikkat ettim ben istanbula geldim memleketimden orda arkadaslarım görüşelim diye plan yapıyolar görüşmesinler diye kendimi yedim sonuç: görüşemediler hahaha :)
kabul bazı insanlar yalnızlıgı sever
bunlardan biri de benim ama
erkekler genelde yalnız vakit geçirip eglenemiyorlar
onun için bırak gezsin
sonra kendine güleceksin zaten
evet o bendede var neden bilmem ama insanlardan uzaklaşıyorumyalnız olmaya alıştım sanırım ben gitsem banada düşük dereceli okb teshisi konur heralde istediğim tamda o hissizleşmek valla belki karsımdaki mutlu olur öyle bazen yoruluyorum cidden düşünmkten
O zaman bi gidin derim ben 3 farklı ilaç kullandım..hissizleşmek bana ve çevremdekilere pek yaramadı onlar güler yüzlü halimi aradılar :)
Sizle çok ortak noktamız var
Eylülde sınava gireyim kpss belası var basımda. Sonra ciddi ciddi düşünüyorum gitcem
Oo kpss işi için başarılar şimdiden:) İnşallah istediğiniz gerçekleşir
inşallah. Teşşekür ederim iyi dileklerin için :) kaç puan aldın senin bölüm neydi? konu dağılmış gibi olck ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?