• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Gecen bir kizcagiz konu acmisti sevdigim kisiye bir turlu acilamadim adam öldü diye. En azindan ölmeden soylemis oldun. Icinde kalmadi. Neden bilmiyorum ama icimden bir his sen adama acilinca adamda kacma hissi uyandigini ama sen araya mesafe koysan ya ben de hoslaniyorum sanki diyecegini soyluyor. Yaniliyor da olabilirim elimde bilimsel bir dayanagim yok sonucta ama sessizlik her turlu iyiye alamet degil bence. Sonuc ok ben de hoslaniyorum sevgili olalim ciksa dahi...

hayatta hiç bişey içimde kalmadan yaşamaya çalışıyorum çünkü anneme daha o kadar söylemek istediğim şey varken maalesef kaybettim onu.

söylediğim için pişman değilim. bu sessizlik beni de rahatsız ediyo ama bi yandan en azından anlıyorum neyin ne olduğun; insan en azından bi cevap verirdi. e o da yoksa yani insanlık yoksa tamam diyorum. daha fazla gözümde büyütmemiş oluyorum :)

yorum için teşekkür ederim

Kendini tut ve sakin bisey yazma. Neyi kaybettigini anlasin
Iş sizden çıktı artık bırakın bence acilmakla iyi yaptınız sizin yerinizde olsam bende aynisini yapardım. Kırgın olmakta da haklisiniz.
Bu saatten sonra hayırlısı olsun hakkinizda.
Eger gelişme olursa haberdar edin ama ondan önce sakın siz bisey yazmayin

bir cirpida okudum gelismeleri.... iki gun internete giremedim aklimda hep senin konun vardi. gelismelerden haberdar et :)

• Beğen
Reactions: KV_
ay gelişme olsa da haberdar etsem : (

Siz sessizliğinizi koruyun
Bu insanoğlunun temel zaafıdır.
İlgi gördüğü kişi bir de üstüne sizin gibi duygularını dile getiren bir kişi bir anda muhabbeti bıçak gibi keserse karşı taraf bir, noldu la şimdi :KK57: şaşkınlığı, akabinde meraktan çatlama ve sonrasında bir dürtme girişiminde bulunacaktır :KK59:

İnsanoğlu ilgiyi sever, bu sevmediği biri bile olsa ister, hoşuna gider. İllaki nabız yoklayacak
Siz de sessiz kalarak, olmasan da olur gülümm hint kumaşı değilsin ki algısı oluşturacaksınız :dondurma:
Bekle çatlasın, yazacak. Tecrübe konuşuyo :KK70:

İlgi gördüğü kişi bir de üstüne sizin gibi duygularını dile getiren bir kişi bir anda muhabbeti bıçak gibi keserse karşı taraf bir, noldu la şimdi :KK57: şaşkınlığı, akabinde meraktan çatlama ve sonrasında bir dürtme girişiminde bulunacaktır :KK59:

İnsanoğlu ilgiyi sever, bu sevmediği biri bile olsa ister, hoşuna gider. İllaki nabız yoklayacak
Siz de sessiz kalarak, olmasan da olur gülümm hint kumaşı değilsin ki algısı oluşturacaksınız :dondurma:

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi hiç yazmazsa ses etmezse bu kız da beni seviyordu nereye gitti diyecek
Ben konu sahibesi olsam koluma başkasını takardım iyice kudurturdum

Aynen katılıyorum
Konu sahibesi hiç yazmazsa ses etmezse bu kız da beni seviyordu nereye gitti diyecek

Koluna başkasını takmak değil de sosyal ağda ortak olmayan çocuğın tanımadığı biriyle fotoğraf çekinip gizemli bir hava yaratabilir aslında:dondurma:
Arkadaş mı sevgili mi bu da neyin nesi şimdi diye diye çatlasın:KK14:
Bir de çocuk yazarsa sakın trip atmaa soğuk konuşma, alenen ifadeler kullanmadan kanka moduna dön.
Ve o konuyu hiiiiç açma o açmaya çalışırsa anlamazdan gel, geç cvp ver oyala işim var da halledip geliyorum beş dkkya de gelme. :KK76:
Konuşma tarzın hem kibar hem ukala olsun
Yak bütün devrelerini :KK49:

Ben bir zamanlar platonik olduğum adama mektup yazıp hediye ile birlikte vermiştim. Tam ayrılırken verdiğim için mektubu yanımdayken fark etmemiş ve okumamıştı. Sonrası derin bir sessizlik.

Tam 4 gün sonra mesaj atmıştı. Müsait olduğunda görüşebilir miyiz, diye.

Görüştük.

Beni arkadaşı olarak görüyormuş.

Bence çok iyi yapmışsınız, içiniz rahat. Ben de rahat etmiştim sonrasında.

• Beğen

bu söyledikleriniz teker teker çıkar inşallahhh. kendim için konuşmuyorum. karşı taraf sürünsün diye :dondurma:

Aynen katılıyorum

hahahah. haftaya bi arkadaşın daveti üzerine konsere gidicem. hı bu arada; bu arkadaş erkek ve bu kişiyle tanışmıyolar :KK53:

kıskandırma işlerine girmem ama sosyal medyada paylaşımda bulunurum ben kesin. görür ordan. az çok tanıyorum ' bu da kim yav' dicektir.
yazmasa bile düşünecek bu yeter bana :KK48:

hahahah. haftaya bi arkadaşın daveti üzerine konsere gidicem. hı bu arada; bu arkadaş erkek ve bu kişiyle tanışmıyolar :KK53:

kıskandırma işlerine girmem ama sosyal medyada paylaşımda bulunurum ben kesin. görür ordan. az çok tanıyorum ' bu da kim yav' dicektir.
yazmasa bile düşünecek bu yeter bana :KK48:

Ver odunu:halay:

Ben bir zamanlar platonik olduğum adama mektup yazıp hediye ile birlikte vermiştim. Tam ayrılırken verdiğim için mektubu yanımdayken fark etmemiş ve okumamıştı. Sonrası derin bir sessizlik.

Tam 4 gün sonra mesaj atmıştı. Müsait olduğunda görüşebilir miyiz, diye.

Görüştük.

Beni arkadaşı olarak görüyormuş.

Bence çok iyi yapmışsınız, içiniz rahat. Ben de rahat etmiştim sonrasında.

ay en azından sizin adam zahmette bulunup 4 gün sonra olsa bile yazmış. benimki hiç yazmadı :halay:

ay en azından sizin adam zahmette bulunup 4 gün sonra olsa bile yazmış. benimki hiç yazmadı :halay:

Final haftasıydı, sınavlarımı düşünmüş. Halbuki ben de ondan yanıt gelmediği için stresten salmıştım hepsini. :)) Ama halen daha çok takdir ederim kendisini, çok nazikçe reddetmişti. Yüzüme söylemiş olması da tercihimdi. Tabii hayatımın en gergin konuşmasını yaşamıştım sanırım.

Sizinki de o yazdığı müthiş yanıttan dolayı bir ara görüşürüz nasılsa diye düşünüp zahmet etmiyor herhalde. "Yıllardır" ne ya? İnsan "Yaa bu kız bana yanık" modunda yıllarca gezmiş bile olsa bunu bu şekilde karşı taraf kendisine hislerini kalbini açmışken ifade etmemeli. Hadi yaptı bir kere, telafi etmeli. Herhangi biri değilsiniz ki, kaç yıllık yakın arkadaşısınız.

• Beğen
bayadır farkındayım demedi. yıllardır farkındayım dedi. yok artık. salak. gerizekalı. ne sanıyo kendini. madem öyle neden uzak durmuyosun gerizekalı.

var ya eminim 3-5 hafta sonra anca geri dönüş yapar konuşmak için onda da sadece arkadaş veya kardeş olarak gördüğünü söyler.

böylece ben erkeklerden daha da nefret ederim.
ay ben şok.. Okurken resmen ay inanmıyorum diyerekten kendi kendime konuştum dizlerimi dövdüm :) Tabi annem diğer odadan noluyo kız diye sordu neyse :) Nasıl biliyormuş ta nasıl hala böyle yakınmış çok heyecanlı dur bakayım devam edeyim neler olacak inşallah senin için en hayırlısı olur canım :)

• Beğen
gece rüyamda gördüm ben bunu.

okul gibi yerde karşılaşıyoruz. bu bana bakmıyo selam vermiyo.
ben gidiyorum yanına hayırdır selam da mı vermiyosun artık diyorum.
ya ne bileyim çok yoğunum görmedim fln diyo yoksa niye selam vermeyim fln.

sonra ben dayanamayıp buna upuzun mesaj yazıyorum.

sonrasını hatırlamıyorum.

uyndığımda ilk düşündüğüm; salak ben, dayanamadım mesaj yazdım :olamaz:

neyse ki rüya :KK14:

Şu an hepsini okudum bitirdim.Kırgın olmakta sonuna kadar haklısınız diye düşünüyorum yani o kadar arkadaşsınız yakınsınız bir şeyler paylaşmışssınız. Size bir cevap vermeye borçlu kendisi.Ayrıca bir akıl edipte ben bu kıza bir soğuk davrandım sonuçta bana dürüst davrandı ama ben arayıp sormadım düzgün bir açıklama yapmadım diyebilirdi.Sessiz kalması hiç hoşuma gitmedi. Oysa neler hayal etmiştim ama burada biteceğini de düşünmüyorum yokluğunu anlayacaktır bence o kadar kolay olmamalı dimi :) O yüzden hiç üzülme. Valla bir çırpıda okudum düşünce bakımından seni kendime yakın gördüm.Bende bu tür şeyleri içimde yaşarım platonik takılıpta açılmadığımdan belkide sırf bu sebepten kaybettiğimde oldu.Sonra da kendi kendimi yerim falan neyse :) sen büyük cesaret gösterdin şimdi o düşünsün helal kız ..

• Beğen
Adamda da katır inadı varmış be. Bu kadar nasıl sessiz kalabiliyor hayret. İnsan kırıcıda olsa bir şeyler der dimi o kadar yılın hatırına :KK67:

• Beğen
Şu an hepsini okudum bitirdim.Kırgın olmakta sonuna kadar haklısınız diye düşünüyorum yani o kadar arkadaşsınız yakınsınız bir şeyler paylaşmışssınız. Size bir cevap vermeye borçlu kendisi.Ayrıca bir akıl edipte ben bu kıza bir soğuk davrandım sonuçta bana dürüst davrandı ama ben arayıp sormadım düzgün bir açıklama yapmadım diyebilirdi.Sessiz kalması hiç hoşuma gitmedi. Oysa neler hayal etmiştim ama burada biteceğini de düşünmüyorum yokluğunu anlayacaktır bence o kadar kolay olmamalı dimi :) O yüzden hiç üzülme. Valla bir çırpıda okudum düşünce bakımından seni kendime yakın gördüm.Bende bu tür şeyleri içimde yaşarım platonik takılıpta açılmadığımdan belkide sırf bu sebepten kaybettiğimde oldu.Sonra da kendi kendimi yerim falan neyse :) sen büyük cesaret gösterdin şimdi o düşünsün helal kız ..

ay çok teşekkür ederim. Ben hep platonik takıldım her zaman. Bu sefer böyle olmayacak dedim. En azından benden çıktı. sende böyle yap. Hayatında en azından içinde kalan şeyler olmaz : )

Adamda da katır inadı varmış be. Bu kadar nasıl sessiz kalabiliyor hayret. İnsan kırıcıda olsa bir şeyler der dimi o kadar yılın hatırına :KK67:

Ay demi bende böyle düşünüyorum. Artık beklediğimden değil ama adam rüyama kadar giriyo. öküz işte

Back
X