ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Allahını seven bir özet geçebilir mi?:anne:

ben açıldığımla kaldım oda bana bi ara yüz yüze konuşuruz ben zaten yıllardır farkındayım (yıllardır da olan bişey yok ha)

ondan sonra da daha konuşmadık

ben açıldığımla kaldım oda bana bi ara yüz yüze konuşuruz ben zaten yıllardır farkındayım (yıllardır da olan bişey yok ha)

ondan sonra da daha konuşmadık
ay 3 günde biz çatladık burada.
ne rahat adammış.
yazdığın kadar varmış. tam yontulmamış odun çıktı :)

Ay yazmadı mı o günden sonraaa?
Ben olsam engellerdim her yerden ne kadar ailesini dıdısını bıdısını tanısam da umrumda olmazdı. En azından "bir yerlerde x beni seviyor" rahatlığını vermezdim ona. Ulaşırsa da "kusura bakma söylediklerim karşısında tepkisiz kalan ve konuşmak için zaman yaratmayan birine beslememem gereken hisler beslemişim. Sen tüm olanları yok say, çünkü ben öyle yapıcam" derdim.
Ay çok sinir oldum saydırdım valla (:

Ay yazmadı mı o günden sonraaa?
Ben olsam engellerdim her yerden ne kadar ailesini dıdısını bıdısını tanısam da umrumda olmazdı. En azından "bir yerlerde x beni seviyor" rahatlığını vermezdim ona. Ulaşırsa da "kusura bakma söylediklerim karşısında tepkisiz kalan ve konuşmak için zaman yaratmayan birine beslememem gereken hisler beslemişim. Sen tüm olanları yok say, çünkü ben öyle yapıcam" derdim.
Ay çok sinir oldum saydırdım valla :-)

HAHAHA:KK45:

yok ben yapamam onu. zaten onun bana ulaşacağı yok. muhtemelen ulaşsa bile ben takmicam. kuul davranıyorum :kahve:

HAHAHA:KK45:

yok ben yapamam onu. zaten onun bana ulaşacağı yok. muhtemelen ulaşsa bile ben takmicam. kuul davranıyorum :kahve:
Kafasına kafasına vurasım geldi çocuğun ya :KK53:

• Beğen
Reactions: KV_
Bence engellemeyin anlamsiz bir tavir alma,tavsan daga kusmus durumu olusur. (Sanirim zaten dusunmuyordunuz ama )

Ve uzun uzun aciklama yapmak icin de ugrasmayin. Ne diyorsa ona kadar cevap verin ya da hic cevap bile vermeyin. Yukarida ornegi verilen uzun uzun laf sokma mesajlari, sizi seven ama kus oldugunuz birine yapinca anlamli oluyor.

Konuyu bastan sona okudum umarim bu veya baska bir sekilde iyi insanlarla karsilasir mutlu olursunuz.

Bence karakter meselesi bu, kimi insanın cesareti her türlü bedeli aşacak kadar fazladır kimisi daha dengeli seyretmeyi sever. Ben olsam açık kapı bırakır ve bunu fazlasıyla hissettirirdim ona da kapıdan içeri girmesi kalırdı. EDİT:Yorumumda gecikmişim, hayırlısı olsun :halay:

• Beğen
Reactions: KV_
Bence engellemeyin anlamsiz bir tavir alma,tavsan daga kusmus durumu olusur. (Sanirim zaten dusunmuyordunuz ama )

Ve uzun uzun aciklama yapmak icin de ugrasmayin. Ne diyorsa ona kadar cevap verin ya da hic cevap bile vermeyin. Yukarida ornegi verilen uzun uzun laf sokma mesajlari, sizi seven ama kus oldugunuz birine yapinca anlamli oluyor.

Konuyu bastan sona okudum umarim bu veya baska bir sekilde iyi insanlarla karsilasir mutlu olursunuz.
Benim dediğimse gayet kısa laf sokma şekli bu, uzununu görmemişsiniz siz :KK53:
Ayrıca herhangi biri değil ki çocuk, yıllardır beraberler ailesini tanıyor görüşüyorlar vs vs.
Hani öylesine çokta tanımadığı biri olsa bende salla gitsin cevap bile yazma derdim.
Böyle tepkisiz kalındıkça o orda ego kasacak beni bekliyor gibisine. Bu benim düşüncem.

Ayrıca herhangi biri değil ki çocuk, yıllardır beraberler ailesini tanıyor görüşüyorlar vs vs.
Hani öylesine çokta tanımadığı biri olsa bende salla gitsin cevap bile yazma derdim.
Böyle tepkisiz kalındıkça o orda ego kasacak beni bekliyor gibisine. Bu benim düşüncem.
Tek bir dogrusu yoktur zaten ya :KK48: ikisini de dene tarafini sec :-)

Tek bir dogrusu yoktur zaten ya :KK48: ikisini de dene tarafini sec :-)

seni seçtim pikaçuuuğğğ :eğlence:

şaka bi yana ben hiç bişey yapmicam. Hayırlısı. :110:

Bence de engellemeyin. Ay onun için ayarlar kısmına giricen, oradan buradan blocku basıcan, hiç uğraştığınıza değmez, bir de "gördün mü olumlu yanıt vermedim aşkımdan delirdi" falan diye iyice yükselir o..

neredeyse 1 ay oldu ve hala ses yok mu?
yuh.

neredeyse 1 ay oldu ve hala ses yok mu?
yuh.

Vallahi yok :)

Artık beklemiyorum. yani şöyle ki en azından nezaketen bişeyler söyleyebilirdi/yazabilirdi. Onu yapmadı bende beklemekten vazgeçtim.
anlamadığım şey; daha önce ben arayıp sorduğumda mesela 'tam da aklımdan kişi aradı' fln diyodu. Hani bu kadar mı düşünmüyosun beni?
neyse beklemiyorum deyip yine içerledim ama olsun zamanla iyice düşünmez olurum :)

Vallahi yok :)

Artık beklemiyorum. yani şöyle ki en azından nezaketen bişeyler söyleyebilirdi/yazabilirdi. Onu yapmadı bende beklemekten vazgeçtim.
anlamadığım şey; daha önce ben arayıp sorduğumda mesela 'tam da aklımdan kişi aradı' fln diyodu. Hani bu kadar mı düşünmüyosun beni?
neyse beklemiyorum deyip yine içerledim ama olsun zamanla iyice düşünmez olurum :)
aman bırak ne hali varsa görsün.
insan yıllardır süregelen dostluk hatırı için iki kelam ederdi en azından.
dostluğu da yalanmış.
üzülme en azından neyin ne olduğunu gördün.

Back
X