ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Hepsi bu kadar mı ? Bende birbirinize açıldınız zannettim... Aranızda bir elektrik var fakat sanırım karşı taraf bu büyünün bozulacağını düşünüyor sanki ? Bende bir pasta yaptır üzerine de iyi ki varsın yazdır diyecektim ama geç kalmışım :)))

Piii niye açılmadın ki bizi merakta bırakıyorsun

A

Acaba aslında duygusu var ve belkide açılacak ama farklı hayat tarzlarınız olduğu için açılamıyor olabilir mi?

yemin ederim bende böyle düşünüyorum.

mesela benim dövmelerim var. o öyle biri değil. hoşlanmaz. alkol konusunda da öyle söyledi zaten.

dediniz demi. ağlicam.

Ya en yakın arkadaşım bi erkek ve benim için öyle bi benzetme yaptıklarında direkt inkar ve arkadaşlığımızı açıklama moduna girmişti
Enişte bey ağırdan alıyor

Ağlama guzzum ağlama annem el birliğiyle o teyzelerle babaannelerle bir olup everecez sizi inşallah :)))))))

yemin ederim bende böyle düşünüyorum.

mesela benim dövmelerim var. o öyle biri değil. hoşlanmaz. alkol konusunda da öyle söyledi zaten.
Evet olay bu bence canım. Elektrikse elektrik ama fikri olarak uyuşmadıktan sonra seninle evlilik vb düşünmüyo olabilir. Her şey tamam olsa seni neden kaçırsın.

Reactions: KV_
Piii niye açılmadın ki bizi merakta bırakıyorsun

yaaa özür dilerim

Evet olay bu bence canım. Elektrikse elektrik ama fikri olarak uyuşmadıktan sonra seninle evlilik vb düşünmüyo olabilir. Her şey tamam olsa seni neden kaçırsın.

bilmiyorum inan ki. bende böyle düşünüyorum.
yani belki gerçekten evlenmek istediği zaman ilişki düşünür. ve o zaman şimdi değildir.
ne bileyim yaşımız da küçük değil. hayır büyükte değil ama üf.

noldu gülüm yazmış ya. ona cevap yazmicam. düşünsün dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…