- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
Hepsi bu kadar mı ? Bende birbirinize açıldınız zannettim... Aranızda bir elektrik var fakat sanırım karşı taraf bu büyünün bozulacağını düşünüyor sanki ? Bende bir pasta yaptır üzerine de iyi ki varsın yazdır diyecektim ama geç kalmışım :)))sabah mesaj attım bana bu hafta ayıracsk vaktin var mı diye.
bugün var dedi. bide tamda aklımdan kişi dedi :)
neyse geldi aldı beni. sonra sahile yürüdük. bayağı yürüdük. sonra bi ara arkadaşıyla konuştu telde. dondurma yemeye gidelim diye. eve uğradık. babaannesi ve bi teyze vardı dışrda. onlarla muhabbet ettim. o teyze sordu bu kız kim gelin mi dedi.
biizimki gülümsedi. arkadaşım dedi.
babaannesi de dedi çok güleryüzlü kız. gelinimi böyle istiyorum dedi. bense sadece teşekkür edebildim.
bizimki de öyle inkar fln etmedi.
neyse içerde annesi vardı girdim onu öptüm hal hatır sordum. dışarda teyzeyle babaanne hala konuşuyodu fln.
neyse yemek yedik sonra arkadaşı geldi gittik işte dondurma yemeye.
ne ben bişey diyebildim ne de o bişey dedi.
bizimki normal arkadaşlık değil ondan eminim ama bi yandan ben mi yanlış hissediyorum diyorum.
mesela dediğim gibi; hep yakıştırırlar bizi. bizimki de hiç deli gibi inkar etmez.
bugün dönüşte bıraktığında beni sarıldık.
birbirimize karşı hep saygılıyız. mesela ben alkol alırım bazen. geçen instada hikayemde görmüş onu sordu biraz kızdı gibi. ben istemiyorum böyle dedi.
bende kızdım onun kızmasına. napiym bende böyleyim dedim.
bugün yemek yerken annesi dedi ki bunun yüzü normalde gülmez böyle. o sen geldin diye.
sorularınız varsa sorun. aslında belki bizi yan yana görmeniz gerekir yorum yapabilmek için.
Piii niye açılmadın ki bizi merakta bırakıyorsunsabah mesaj attım bana bu hafta ayıracsk vaktin var mı diye.
bugün var dedi. bide tamda aklımdan kişi dedi :)
neyse geldi aldı beni. sonra sahile yürüdük. bayağı yürüdük. sonra bi ara arkadaşıyla konuştu telde. dondurma yemeye gidelim diye. eve uğradık. babaannesi ve bi teyze vardı dışrda. onlarla muhabbet ettim. o teyze sordu bu kız kim gelin mi dedi.
biizimki gülümsedi. arkadaşım dedi.
babaannesi de dedi çok güleryüzlü kız. gelinimi böyle istiyorum dedi. bense sadece teşekkür edebildim.
bizimki de öyle inkar fln etmedi.
neyse içerde annesi vardı girdim onu öptüm hal hatır sordum. dışarda teyzeyle babaanne hala konuşuyodu fln.
neyse yemek yedik sonra arkadaşı geldi gittik işte dondurma yemeye.
ne ben bişey diyebildim ne de o bişey dedi.
bizimki normal arkadaşlık değil ondan eminim ama bi yandan ben mi yanlış hissediyorum diyorum.
mesela dediğim gibi; hep yakıştırırlar bizi. bizimki de hiç deli gibi inkar etmez.
bugün dönüşte bıraktığında beni sarıldık.
birbirimize karşı hep saygılıyız. mesela ben alkol alırım bazen. geçen instada hikayemde görmüş onu sordu biraz kızdı gibi. ben istemiyorum böyle dedi.
bende kızdım onun kızmasına. napiym bende böyleyim dedim.
bugün yemek yerken annesi dedi ki bunun yüzü normalde gülmez böyle. o sen geldin diye.
sorularınız varsa sorun. aslında belki bizi yan yana görmeniz gerekir yorum yapabilmek için.
bi çok şeyin farkında olmayan bi öküzsün yazdım.
A
Acaba aslında duygusu var ve belkide açılacak ama farklı hayat tarzlarınız olduğu için açılamıyor olabilir mi?
dediniz demi. ağlicam.
tanrıııımmm bu ne kız ne yazdın böyle!!!
bu arada kv değilim ben xd. eski sevgilimin adı v ile başlıyo benimki de k.
yıllaaar yıllar önce açtığım için bu hesabı öyle kalmış :)
Sınradan geldigim için karışık okudum mesajlarıUcundan hoşlanır gibi gibi olduğum bir eleman var onunbütün gün cto ceo yaşlı amcalarla oturdum siz gidin aşkito gelsin diyemedim
Profil resmi de KV algısı yaratıyor fakat.
Evet olay bu bence canım. Elektrikse elektrik ama fikri olarak uyuşmadıktan sonra seninle evlilik vb düşünmüyo olabilir. Her şey tamam olsa seni neden kaçırsın.yemin ederim bende böyle düşünüyorum.
mesela benim dövmelerim var. o öyle biri değil. hoşlanmaz. alkol konusunda da öyle söyledi zaten.
noldu gülüm yazmış.
bana hep gülüm der. derdi. son zamanlarda pek bişey demiyo.
Piii niye açılmadın ki bizi merakta bırakıyorsun
Evet olay bu bence canım. Elektrikse elektrik ama fikri olarak uyuşmadıktan sonra seninle evlilik vb düşünmüyo olabilir. Her şey tamam olsa seni neden kaçırsın.
Buna da ebenin ... oldu vb bir şey yazmazsın umarım gidişat onu gösteriyor çünkü
AhhaahhahaahagaggagBuna da ebenin ... oldu vb bir şey yazmazsın umarım gidişat onu gösteriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?