ben meger ne siskoymusum

COk guzel anlatmissiniz, tesekkur ederim.

Nickimden de anlasildigi uzere tartida tokken 80 i gorunce uye oldum :)
Obez olmama 1 kilo kalmisti, malesef ki siz 1. Derecede obezsiniz.
Su an saglikli kiloya dustum. 5 kilo daha kaldi vermem gereken :) en zoru da bu. Cok zor gidiyor.
Kiyafetlerle gayet iyi gorunuyorum ama ciplakken
Bunu buradaki cuma zayiflama yarismasiyla basardim. İnsana otokontrol kazandiran yaptigi hata ve kacamaklari telafi ettiren bi mekanizma. Son bes kiloyu da verecegime inaniyorum. Bence esinizi falan katmayin kilo vermek istenilen kiyafetin yakismasi, insanlarin ovguleri harika :)

Benimde son 4

Ok guzel anlatmissiniz, tesekkur ederim.
Bizim diyetisyen ekmeği sakın kesmeyin diyor aklınızda olsun. Her öğün 2ser dilim yememiz istiyor, her randevumuzda da mutlaka soruyor aman yiyorsunuz değil mi diye. Çünkü ekmek besinlerimiz arasında en masumuymus. Ara öğünler önemli, mide hep dolu olacak. Bir de açık havada bol oksijen alarak tempolu yürüyüş önemli. Amaç su ve kas kaybetmeden yağ yakmak. O zaman kiloyu geri almazsınız. Fakat ekmeği keserek, yemek yemeği keserek kaslarınızı kaybedip yağ kutlenizi artırabilirsiniz. O zaman zaten kilolar geri gelir. Bir arkadaşım diyet listesine uyarak ve hergün spor salonuna giderek 24 kg verdi. İnsan gerçekten zayiflayinca farklı biri oluyor. Hele küçük beden kıyafetlere girmek büyük mutluluk. O mutluluğu kendinizden esirgemeyin. Sonucu çok güzel.

Karatay da ekmek yemeyin diyor ne yapacagimizi sasirdik Ben yulaf kepegi yiyorum sadece ekmek yemiyorum.

sizin sihirli değnek size dokunmuş aslında.Farkına varmak kendini görmek bence çok önemli.Bence ilk yapmanız gereken troid hormon vitamin gibi değerlerinize baktırıp sağlık açısından durumunuzu öğrenmek.Endokrine gidebilirseniz onlar zaten özellikle hipotroidi vs. gibi durumlarda diyetisyene yönlendiriyorlar.Tabi bulunduğunuz şehirdeki hastane imkanı neye müsait bilmiyorum.Ama aile hekimliği bile troid hormon gibi testleri yaptırabiliyor.Sonrada çok bilgim yok bu konularda aslında ama yeme konusunda kendinizi tanıyarak başlayabilirsiniz.Kendi adıma yıllar içinde şunu anladım.Sabah kahvaltısında beni tok tutan şey yumurta mutlaka sabahları haşlanmış yumurta yerim.Şekersiz türk kahvesi hem iştahımı dengeler hemde su ihtiyacımı arttırır gibi şeylerle kendi düzeninizi bulmak.Ama özel yada devlet desteği ile daha profesyonel yardım alırsanız sonuçlarınız daha iyi olabilir.Son olarak boşverin iltifatı kendinizi nasıl görmek istediğiniz daha önemli.kilo hedefleriniz küçük olsun.Önemlli olan istikrar leslie gibi basit egzersizler yapabilirsiniz evde.Yine ödem atıcı sular ki bence işe yarıyorlar :) İnşallah istediğiniz kiloya sağlıkla ulaşırsınız.Ama en başı sağlık.

cok tatlısınız yahu
bende şişkoyum hemde dombılı dombılı
bır yanagımda ıkı koftelık et var
neyse ben allahtan boydan falan bıraz kurtarıyorum

Beyaz ekmek her ne kadar güzel olsa da ben de yemiyorum. Tam buğday yiyoruz mümkün oldukça. Ekmeksiz tam doymuş hissetmek zor sanki
Ben eskiden de pek ekmek yemiyordum. Esimin gluten alerjisi var, ekmek yerine patates, pirinc gibi seyler yiyor. Glutensiz ekmekler bir seye benzemiyormus. Ben kendime bir ekmek aldim mi kuflenene kadar durur dolapta. O yuzden almiyordum artik. Patates ve pirinci de kestim. Barsak calistirmasi icin sadece yulaf kepegi yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…