Sayenizde aksam aksam kahve iciyorumİlk üç gün zor oluyor.
Akşam öğününde ama onun dısında hiç zorlanmıyosunuz.
Ben acıkınca kahve içtim günde iki tane :)
Sayenizde aksam aksam kahce iciyir
Esten. Cok sekilcidir . Kilo aldim diye hakaretler ardi ardina. Onu hasta olarak kabul ettim kisilik bozuklugu var bence. Durumlar el verdiginde bosanicaz zaten anlastik saygi olmadan hayat arkadasligi olmazHakaret? Esiniz tarafindan degildir umarim
COk guzel anlatmissiniz, tesekkur ederim.Kilon gerçekten alarmlık canım çok fazla. Simdi dur demezsen yakinda sağlık sıkıntılarına yol açar. Evlendikten sonra eşim de ben de çok kilo aldık. 2 yıldır da bebek için uğraşıyoruz onun ilacı hormonu stresi üzüntüsü derken balon gibi şiştim. Fotograflarda farkettim ben de kilomu. Korkunctu. Boyum 1.72 yıllarca 55-60 kg arasindaydim, 78 oldum. Esim 100 u gecti. Kendimiz vermeye çalıştık debelendik gram veremedik. Sonra bir gün tanıdık Dr azarladı beni, manken gibi kız ne hale gelmiş şu haline bak, sağlığını mahvediyosun filan dedi. Çok üzüldüm inan. Bir diyetisyen önerdi, eşimle hemen gittik başladık çok şükür yavaş yavaş verdirdi. Şimdi 67 yim devam ediyorum bakalım. Eşim daha çok verdi. Kadınların kilo vermesi hep daha zordur bunu unutma. O yüzden hızlı zayıflamaya asla inanma ve sağlıklı zayıflamak için bir uzmana başvur. İnan zor değil. Bilinç, farkındalık, istek, motivasyon... Gerisi gelir
tesekkur ederim, yarin sakin kafayla okuyacagimBende aynaya bakınca kendimi şişman görmüyordum .. ama resimlerde videolarda.. o zmn çark etmişti. Buyrun size benim hikayem... inş size de umut olur..
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/basardim-mi-simdi-ben.1059590/
Benimde son 4Nickimden de anlasildigi uzere tartida tokken 80 i gorunce uye oldum :)
Obez olmama 1 kilo kalmisti, malesef ki siz 1. Derecede obezsiniz.
Su an saglikli kiloya dustum. 5 kilo daha kaldi vermem gereken :) en zoru da bu. Cok zor gidiyor.
Kiyafetlerle gayet iyi gorunuyorum ama ciplakken
Bunu buradaki cuma zayiflama yarismasiyla basardim. İnsana otokontrol kazandiran yaptigi hata ve kacamaklari telafi ettiren bi mekanizma. Son bes kiloyu da verecegime inaniyorum. Bence esinizi falan katmayin kilo vermek istenilen kiyafetin yakismasi, insanlarin ovguleri harika :)
Ben de simdi hikayeni okudum. Cok guzel vermissin :) tebrikler.Benimde son 4
Teşekkür ederim canım .. senin var mı??Ben de simdi hikayeni okudum. Cok guzel vermissin :) tebrikler.
Bizim diyetisyen ekmeği sakın kesmeyin diyor aklınızda olsun. Her öğün 2ser dilim yememiz istiyor, her randevumuzda da mutlaka soruyor aman yiyorsunuz değil mi diye. Çünkü ekmek besinlerimiz arasında en masumuymus. Ara öğünler önemli, mide hep dolu olacak. Bir de açık havada bol oksijen alarak tempolu yürüyüş önemli. Amaç su ve kas kaybetmeden yağ yakmak. O zaman kiloyu geri almazsınız. Fakat ekmeği keserek, yemek yemeği keserek kaslarınızı kaybedip yağ kutlenizi artırabilirsiniz. O zaman zaten kilolar geri gelir. Bir arkadaşım diyet listesine uyarak ve hergün spor salonuna giderek 24 kg verdi. İnsan gerçekten zayiflayinca farklı biri oluyor. Hele küçük beden kıyafetlere girmek büyük mutluluk. O mutluluğu kendinizden esirgemeyin. Sonucu çok güzel.Ok guzel anlatmissiniz, tesekkur ederim.
Karatay da ekmek yemeyin diyor ne yapacagimizi sasirdikBizim diyetisyen ekmeği sakın kesmeyin diyor aklınızda olsun. Her öğün 2ser dilim yememiz istiyor, her randevumuzda da mutlaka soruyor aman yiyorsunuz değil mi diye. Çünkü ekmek besinlerimiz arasında en masumuymus. Ara öğünler önemli, mide hep dolu olacak. Bir de açık havada bol oksijen alarak tempolu yürüyüş önemli. Amaç su ve kas kaybetmeden yağ yakmak. O zaman kiloyu geri almazsınız. Fakat ekmeği keserek, yemek yemeği keserek kaslarınızı kaybedip yağ kutlenizi artırabilirsiniz. O zaman zaten kilolar geri gelir. Bir arkadaşım diyet listesine uyarak ve hergün spor salonuna giderek 24 kg verdi. İnsan gerçekten zayiflayinca farklı biri oluyor. Hele küçük beden kıyafetlere girmek büyük mutluluk. O mutluluğu kendinizden esirgemeyin. Sonucu çok güzel.
Beyaz ekmek her ne kadar güzel olsa da ben de yemiyorum. Tam buğday yiyoruz mümkün oldukça. Ekmeksiz tam doymuş hissetmek zor sankiKaratay da ekmek yemeyin diyor ne yapacagimizi sasirdikBen yulaf kepegi yiyorum sadece ekmek yemiyorum.
Ben eskiden de pek ekmek yemiyordum. Esimin gluten alerjisi var, ekmek yerine patates, pirinc gibi seyler yiyor. Glutensiz ekmekler bir seye benzemiyormus. Ben kendime bir ekmek aldim mi kuflenene kadar durur dolapta. O yuzden almiyordum artik. Patates ve pirinci de kestim. Barsak calistirmasi icin sadece yulaf kepegi yiyorum.Beyaz ekmek her ne kadar güzel olsa da ben de yemiyorum. Tam buğday yiyoruz mümkün oldukça. Ekmeksiz tam doymuş hissetmek zor sanki
Yok hedefe ulasi ca insallah :)Teşekkür ederim canım .. senin var mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?