Ben 7 kilo verdim hala gecen yaz aldigim pantolona giremiyorum, rezillikBazen insanı motive etmesi için böyle hayal kırıklıkları gerekiyor. Fazla kilo benim de gündemimde. Birkaç ay önce aldığım pantolona artık zor girmem bende şok etkisi yarattı. Bir de aynadaki yan profil görüntüm
Hemen diyete başladım. Diyet dediysem, öyle sabahları kibrit kutusu kadar peynir, aksamları salata vs gibi bir şey değil. Tüm porsiyonlarımı yariya indirdim. Akşam belli saatten sonra yemek yemeyi kestim, çok şekerli, yağlı yiyecekleri azalttım, yürüyüşe başladım falan. Ve bence kilo vermeye başladım. :) Öyle yani. Azar azar... Sıkı diyetlere gelemiyorum ben. Herkese kolay gelsin.
Eh iste. Daha dikkatliyim yediklerimde ama ne yalan soylim, az once misafire hazirladigim bi tabak fistikli cikolatadan bi avuc yuruttum, hopp agiza.. cok toktum oysaki.. yaladim yuttum.. gizli gizli (!!) ayakustu yemeleri beni mahvediyor!
49 kiloyum 48 kilo olmak için diyet yapıyorum :)))90 kilo bir kadın için çok fazla boyunuz kaç o da önemli ama bence bir kadın en fazla 55 kilo olur.omrum diyetle geçti 50 kilo olunca mutsuz oluyorum.biraz dikat edin abur cubur yemeyin akşam sadece meyve yiyin bol su için uyku düzenine dikkat edin kahvaltıyı aksatmayın hemen zayıflarsınız ve tabiki yürüyüşte önemli.sevgilim kilo al diyor duymamazliktan geliyorum:))Merhaba.
Su an moralim cok bozuk. Size yazip icimi biraz rahatlatirim belki. Az once kizim telefonumu alip nasil yaptiysa beni videoya cekti. Kendimi gorunce adeta sok oldum. 90 kiloya yklastigimi biliyordum ama aynaya baktigimda oyle cokta itici gelmiyordum kendime. Ama videoya bakinca anladim ki yarim dunya olmusum resmen. Bildiginiz obez. Kendimle barisik biriyim yanlis anlamayin. Oyle cokta zayif olma takintisi yol bende ama bu halim.. esim benden 6 yas buyuk ve boyu en az 20 cm daha uzun. Manken gibi derler ya..Ama benim kilom ondan 15 kilo fazla. Beni begenir, hic olumsuz bir ima sezmedim ama videoya bakinca kendimden cok utandim. Bunu o adama nasil yaparsin dedim. Gobek bir yanda basenler ayri bi dunya.. of.. cok kotu hissediyorum. Bir de trip yapiyorum kac haftadir bana hic iltifat etmiyorsun diye eskisi gibi.. Kac kere ozur diledi hic farkinda bile degilim dedi.. adAm niye iltifat etsin ki.. cok bile ediyor. Benim tribim kendimeymis meger.
Hic boyle hissetmemistim daha once. Bir ara zayiflama gruplarina girmistim ama bende pek ise yramadi. Sanirim beynimi resetlemem lazim. Ama olmuyor olmuyor olmuyor... motive olamiyorum hicbir sekilde..
Okudugunuz icin tesekkur edrim. Her turlu yoruna acigim
Nerdeyse benim iki katimsiniz. Ay ne kotu bi his.. bana 62 kilo ideal. Ama 70’lere de hasretim. Ilk hedefim o. 40’lara gelsem ic organlardan ibaret olurum herhalde, bana yakismaz:)49 kiloyum 48 kilo olmak için diyet yapıyorum :)))90 kilo bir kadın için çok fazla boyunuz kaç o da önemli ama bence bir kadın en fazla 55 kilo olur.omrum diyetle geçti 50 kilo olunca mutsuz oluyorum.biraz dikat edin abur cubur yemeyin akşam sadece meyve yiyin bol su için uyku düzenine dikkat edin kahvaltıyı aksatmayın hemen zayıflarsınız ve tabiki yürüyüşte önemli.sevgilim kilo al diyor duymamazliktan geliyorum:))
Yani hergun bir parca bitter cikolata mantigi yok diyorsunuz:) yarin daha dikkatli davranacagim.Bu haftaki ilk kaçamağınızı yaptınız o zaman daha kaçamak yok.
Bir beden küçük bir pantolon alın ya da etek hedefiniz onun içine girmek olsun mesela :)
Ben yapabileceğinize inanıyorum.
Bir ara 42 kiloydum o zaman çok zayıf oluyorum herkes kilo al diyordu.ben en güzel 48 kilo olunca görüyorum kendimi.birde ben ebru sallı ya bakıp bakıp ne güzel kadın diyorum idolüm kendisi bana motivasyon kaynağı oluyor:)bir zamanlarda gülşen di idolüm ama bir daha o kadar zayıflamaya tövbe ettim :)))Nerdeyse benim iki katimsiniz. Ay ne kotu bi his.. bana 62 kilo ideal. Ama 70’lere de hasretim. Ilk hedefim o. 40’lara gelsem ic organlardan ibaret olurum herhalde, bana yakismaz:)
Ebru Salli gibi olmak icin yag orani cok dusuk olmasi lazim sanirim. Yani saglam bi diyet ve bol agirlik calismaliBir ara 42 kiloydum o zaman çok zayıf oluyorum herkes kilo al diyordu.ben en güzel 48 kilo olunca görüyorum kendimi.birde ben ebru sallı ya bakıp bakıp ne güzel kadın diyorum idolüm kendisi bana motivasyon kaynağı oluyor:)bir zamanlarda gülşen di idolüm ama bir daha o kadar zayıflamaya tövbe ettim :)))
boy kaçBir ara 42 kiloydum o zaman çok zayıf oluyorum herkes kilo al diyordu.ben en güzel 48 kilo olunca görüyorum kendimi.birde ben ebru sallı ya bakıp bakıp ne güzel kadın diyorum idolüm kendisi bana motivasyon kaynağı oluyor:)bir zamanlarda gülşen di idolüm ama bir daha o kadar zayıflamaya tövbe ettim :)))
Kucuk beden kiyafet cook:) hicbirini atmadim birgun zaten zayiflicam umuduyla:)Bu haftaki ilk kaçamağınızı yaptınız o zaman daha kaçamak yok.
Bir beden küçük bir pantolon alın ya da etek hedefiniz onun içine girmek olsun mesela :)
Ben yapabileceğinize inanıyorum.
O yedigimiz cikolatalar filan var ya..icindeki tatlandiricilar...onlar yuzunden bagimli oluyoruz.. hep cikolata seker yenek istiyoruz.. halbuki tatli krizi aninda.. bi kac hurma incir kuru kayisi vs yesek hem saglikli olacak hemde kabizlik olmiycakSekersiz 3. gunum. Iyi hissediyorum. Bol bol da yiyorum ama 1 kilom gitmis. Odem olabilir ama yine de guzel bi duygu. Simdilik 2 sey yapiyorum:
-tatli yok
-ayakustu atistirmamaya azami dikkat
Zamanla kurallarimi arttirmayi planliyorum.
Aynen.. su an hic ama hic ihtiyac hissetmiyorum. Kendime sasiyorum..O yedigimiz cikolatalar filan var ya..icindeki tatlandiricilar...onlar yuzunden bagimli oluyoruz.. hep cikolata seker yenek istiyoruz.. halbuki tatli krizi aninda.. bi kac hurma incir kuru kayisi vs yesek hem saglikli olacak hemde kabizlik olmiycak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?