ben meger ne siskoymusum

5 sene önce 93 kiloydum.Boyum 173 bu arada.Bi buçuk senede 58 kiloya düştüm.Tanımayanlar bile olmuştu beni.Aburcuburu kestim pazar günleri kaçamak günlerimdi yarım saatte yürüdüm verdim.Akşam 6dan sonra bişey yemedim.Kilo insana yaş katıyo daha olgun gösteriyo.Şimdi hamileyim yine almaya başladım insanın morali bozuluyo ama daha önce verdim yine veririm diye kendimi motive ediyorumKendinizi sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.Bu sizin elinizde.Kendinize daha fazla güveniniz olacak.

Evet cok haklisiniz. Evlenmeden once gobek nedir bilmeyen ben simdi gobegimi nasil saklarim derdindeyimm

Evet zaten kendimi tatli tontis anneanne gibi hissediyorum abartisiz. Cool bi anne olmak isterdim, bol hareketli& cevik

Tam olarak benzer durumda olmasam da aynı sıkıntı içerisindeyim diyebilirim.
Şu anda 93 kiloyum. Maksimum 108'i gördükten sonra dur demek istedim.
Şimdi kilo vermem durakladı gibi ondan stresim bol bu aralar :)
O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Kiloyu takip edilmeyince başını alıp gidiyor kolaylıkla.
Umarım kilolarınızı en kısa sürede verir istediğiniz vücuda ulaşırsınız :)

Peki spor yaptiniz mi?

Eger kardesiniz/yakin arkadasiniz/anneniz vs olsaydim size derdim ki: SAKINNNNN.. sakin birakma. Tekrar 3 haneli rakamlari gordugunde cok uzulursun. 93 kilo sana cok uzak, hayal gibi gelir sonra. Takibi birakma. Vucudunu sasirt. Detoks filan yap. Yada tam tersi yarin soyle guzell bir kahvaltiyla basla gune. Sonra dikkat etmeye devam. 80’leri gorunce cok mutlu olacaksin.

Ama yakininiz degilim. Kilo vermede becerikli de degilim. O yuzden birsey demiyorum:))

Agır yaşamları izle kesin motive olursun orada da aşırı kilolu insanlar var mide ameliyatıyla kilo veriyorlar, kilo verseler bile vücutları perişan oluyor sarkıyor asla eskisi gibi olamıyorlar bence derini daha fazla germeden hemen kilo ver sonra sarkmalarla ugrasırsın ve mutlaka spor yaparak ver sarkmalar daha kötü çünkü.

Evet zaten kendimi tatli tontis anneanne gibi hissediyorum abartisiz. Cool bi anne olmak isterdim, bol hareketli& cevik
Yavaş yavaş verdikçe olacaksınız kendinize güvenin
Peki spor yaptiniz mi?
Spor olarak okula giderken duraklardan daha erken inmeye başladım daha ilerdekilerden binmeye başladım yani yürüyüş olarak yarım saat filan sürüyodu.Onun dışında leslie var youtube da onun 1 millik videosuyla başladım 3 mile filan çıktım ama hergün yapmıyodum haftada 3-4 gibi.Benim kilo vermem bi 15-16 ay sürdü.Ama sonrasında geri almadım.Şuan hamilelikten alıyorum

Canım ya çok tatlısın :)
Kendinin farkına varman iyi birşey .Kendin için söz ver ve dikkat etmeye başla bak o kilolar patır patır nasıl gidiyor.
Sana tavsiyem Karatay, bol su,1 saat yürüyüş. .

Bugun birseyin farkina vardim: meger ben ayakustu ne kadar atistiriyormusum. Löp agiza.. bugunum kendimi frenlenekle gecti..

Bugun birseyin farkina vardim: meger ben ayakustu ne kadar atistiriyormusum. Löp agiza.. bugunum kendimi frenlenekle gecti..
İşte bende dikkat etmeye öyle başlamistim:) önce atiştırmaları durdurmustum sonra akşam yemeklerini sonrası 2 öğün bol sebzeli,proteinli öğünlerde 28 kilo kadar verdim.yaklaşık 2 yıldır kilomu koruyorum ama hala ideal kilom dan 12 kilo fazlayım.
Gücümü tekrar toplarsam devam edeceğim.ama bu ara kendimi güçsüz hissediyorum.

Nasil yani, aksam yemegi yemediniz mi? Kriz tutmuyor mu aksamlari?

Nasil yani, aksam yemegi yemediniz mi? Kriz tutmuyor mu aksamlari?
Aynen sabah saat 6 buçuk ilk öğun 2. Öğün öğleden sonra 2 buçuk 3 gibi yapıp bol su ve yeşil çayla devam ediyordum.
Tekrar o düzenime devam etmem lazim

Aynen sabah saat 6 buçuk ilk öğun 2. Öğün öğleden sonra 2 buçuk 3 gibi yapıp bol su ve yeşil çayla devam ediyordum.
Tekrar o düzenime devam etmem lazim
Oo bayagi zormus. Yapabiliyorsan bravo! 16:00’da olsa yemek tamam da bu sekilde krizlere girerim:) omurluk bi sistem oturtmam kazim..

Duygusal açlık su icince geçiyor mu.

Nasıl gidiyor merak ediyorum sizi.
İlk zamanlar zorlanırsın ama vazgeçmek yok.
Sonrasında bünye alışıyor.

Duygusal açlık su icince geçiyor mu.

Benim için evet ; Söyleki aklıma ilk geldiği anda en son ne kadar zaman önce yedigimi düşünüyorum.. Sonra aç olmadığından elinden bir süre su içiyorum... Bekliyorum his geçiyor.. eğer bastiramazsam atistirmalik bireyler yiyerek bastiriyorum. Yarim çay bardağı ceviz yada fındık, bir salatalık gibi küçük lokmalarla yiyerek sakinlesiyorum.. Deneyin mutlaka..

Nasıl gidiyor merak ediyorum sizi.
İlk zamanlar zorlanırsın ama vazgeçmek yok.
Sonrasında bünye alışıyor.
Eh iste. Daha dikkatliyim yediklerimde ama ne yalan soylim, az once misafire hazirladigim bi tabak fistikli cikolatadan bi avuc yuruttum, hopp agiza.. cok toktum oysaki.. yaladim yuttum.. gizli gizli (!!) ayakustu yemeleri beni mahvediyor!

O beklemek var ya, iste butun mesele o. En zoru..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…