Evet cok haklisiniz. Evlenmeden once gobek nedir bilmeyen ben simdi gobegimi nasil saklarim derdindeyimm90 kilo çok. kusura bakmayın ama. ben olsam estetik açıdan da sağlık açısından da zayıf olmanın yollarını arardım. herkes tabi ki manken gibi olmak zorunda değil, kimse beni taşlamasın. ama 90 kilo olana da bi dur demek lazım.
Evet zaten kendimi tatli tontis anneanne gibi hissediyorum abartisiz. Cool bi anne olmak isterdim, bol hareketli& cevik5 sene önce 93 kiloydum.Boyum 173 bu arada.Bi buçuk senede 58 kiloya düştüm.Tanımayanlar bile olmuştu beni.Aburcuburu kestim pazar günleri kaçamak günlerimdi yarım saatte yürüdüm verdim.Akşam 6dan sonra bişey yemedim.Kilo insana yaş katıyo daha olgun gösteriyo.Şimdi hamileyim yine almaya başladım insanın morali bozuluyo ama daha önce verdim yine veririm diye kendimi motive ediyorumKendinizi sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.Bu sizin elinizde.Kendinize daha fazla güveniniz olacak.
Peki spor yaptiniz mi?5 sene önce 93 kiloydum.Boyum 173 bu arada.Bi buçuk senede 58 kiloya düştüm.Tanımayanlar bile olmuştu beni.Aburcuburu kestim pazar günleri kaçamak günlerimdi yarım saatte yürüdüm verdim.Akşam 6dan sonra bişey yemedim.Kilo insana yaş katıyo daha olgun gösteriyo.Şimdi hamileyim yine almaya başladım insanın morali bozuluyo ama daha önce verdim yine veririm diye kendimi motive ediyorumKendinizi sıkmadan yavaş yavaş ama kalıcı olarak kilo verebilirsiniz.Bu sizin elinizde.Kendinize daha fazla güveniniz olacak.
Eger kardesiniz/yakin arkadasiniz/anneniz vs olsaydim size derdim ki: SAKINNNNN.. sakin birakma. Tekrar 3 haneli rakamlari gordugunde cok uzulursun. 93 kilo sana cok uzak, hayal gibi gelir sonra. Takibi birakma. Vucudunu sasirt. Detoks filan yap. Yada tam tersi yarin soyle guzell bir kahvaltiyla basla gune. Sonra dikkat etmeye devam. 80’leri gorunce cok mutlu olacaksin.Tam olarak benzer durumda olmasam da aynı sıkıntı içerisindeyim diyebilirim.
Şu anda 93 kiloyum. Maksimum 108'i gördükten sonra dur demek istedim.
Şimdi kilo vermem durakladı gibi ondan stresim bol bu aralar :)
O yüzden sizi çok iyi anlıyorum. Kiloyu takip edilmeyince başını alıp gidiyor kolaylıkla.
Umarım kilolarınızı en kısa sürede verir istediğiniz vücuda ulaşırsınız :)
Yavaş yavaş verdikçe olacaksınız kendinize güveninEvet zaten kendimi tatli tontis anneanne gibi hissediyorum abartisiz. Cool bi anne olmak isterdim, bol hareketli& cevik
Spor olarak okula giderken duraklardan daha erken inmeye başladım daha ilerdekilerden binmeye başladım yani yürüyüş olarak yarım saat filan sürüyodu.Onun dışında leslie var youtube da onun 1 millik videosuyla başladım 3 mile filan çıktım ama hergün yapmıyodum haftada 3-4 gibi.Benim kilo vermem bi 15-16 ay sürdü.Ama sonrasında geri almadım.Şuan hamilelikten alıyorumPeki spor yaptiniz mi?
Canım ya çok tatlısın :)Merhaba.
Su an moralim cok bozuk. Size yazip icimi biraz rahatlatirim belki. Az once kizim telefonumu alip nasil yaptiysa beni videoya cekti. Kendimi gorunce adeta sok oldum. 90 kiloya yklastigimi biliyordum ama aynaya baktigimda oyle cokta itici gelmiyordum kendime. Ama videoya bakinca anladim ki yarim dunya olmusum resmen. Bildiginiz obez. Kendimle barisik biriyim yanlis anlamayin. Oyle cokta zayif olma takintisi yol bende ama bu halim.. esim benden 6 yas buyuk ve boyu en az 20 cm daha uzun. Manken gibi derler ya..Ama benim kilom ondan 15 kilo fazla. Beni begenir, hic olumsuz bir ima sezmedim ama videoya bakinca kendimden cok utandim. Bunu o adama nasil yaparsin dedim. Gobek bir yanda basenler ayri bi dunya.. of.. cok kotu hissediyorum. Bir de trip yapiyorum kac haftadir bana hic iltifat etmiyorsun diye eskisi gibi.. Kac kere ozur diledi hic farkinda bile degilim dedi.. adAm niye iltifat etsin ki.. cok bile ediyor. Benim tribim kendimeymis meger.
Hic boyle hissetmemistim daha once. Bir ara zayiflama gruplarina girmistim ama bende pek ise yramadi. Sanirim beynimi resetlemem lazim. Ama olmuyor olmuyor olmuyor... motive olamiyorum hicbir sekilde..
Okudugunuz icin tesekkur edrim. Her turlu yoruna acigim
İşte bende dikkat etmeye öyle başlamistim:) önce atiştırmaları durdurmustum sonra akşam yemeklerini sonrası 2 öğün bol sebzeli,proteinli öğünlerde 28 kilo kadar verdim.yaklaşık 2 yıldır kilomu koruyorum ama hala ideal kilom dan 12 kilo fazlayım.Bugun birseyin farkina vardim: meger ben ayakustu ne kadar atistiriyormusum. Löp agiza.. bugunum kendimi frenlenekle gecti..
Nasil yani, aksam yemegi yemediniz mi? Kriz tutmuyor mu aksamlari?İşte bende dikkat etmeye öyle başlamistim:) önce atiştırmaları durdurmustum sonra akşam yemeklerini sonrası 2 öğün bol sebzeli,proteinli öğünlerde 28 kilo kadar verdim.yaklaşık 2 yıldır kilomu koruyorum ama hala ideal kilom dan 12 kilo fazlayım.
Gücümü tekrar toplarsam devam edeceğim.ama bu ara kendimi güçsüz hissediyorum.
Aynen sabah saat 6 buçuk ilk öğun 2. Öğün öğleden sonra 2 buçuk 3 gibi yapıp bol su ve yeşil çayla devam ediyordum.Nasil yani, aksam yemegi yemediniz mi? Kriz tutmuyor mu aksamlari?
Oo bayagi zormus. Yapabiliyorsan bravo! 16:00’da olsa yemek tamam da bu sekilde krizlere girerim:) omurluk bi sistem oturtmam kazim..Aynen sabah saat 6 buçuk ilk öğun 2. Öğün öğleden sonra 2 buçuk 3 gibi yapıp bol su ve yeşil çayla devam ediyordum.
Tekrar o düzenime devam etmem lazim
Duygusal açlık su icince geçiyor mu.Ilk zamanlar eşim bana kibardan ima ettiyse de zorlamadi.. kendimle mutluydum taki kilomu tartida görünceye kadar...
Bende hemen diyete başladım.. inanırsanız olur gerçekten.Acliginiz duygusal mı değil mi onu anlamak için şu için geçmezse yemeye başlayın.. bende ise yaradı..
Duygusal açlık su icince geçiyor mu.
Bence duygusal acligi gidermek atomu parcalamaktan zor. Ciddiyim. Cok zor/80% imkansizDuygusal açlık su icince geçiyor mu.
Eh iste. Daha dikkatliyim yediklerimde ama ne yalan soylim, az once misafire hazirladigim bi tabak fistikli cikolatadan bi avuc yuruttum, hopp agiza.. cok toktum oysaki.. yaladim yuttum.. gizli gizli (!!) ayakustu yemeleri beni mahvediyor!Nasıl gidiyor merak ediyorum sizi.
İlk zamanlar zorlanırsın ama vazgeçmek yok.
Sonrasında bünye alışıyor.
O beklemek var ya, iste butun mesele o. En zoru..!Benim için evet ; Söyleki aklıma ilk geldiği anda en son ne kadar zaman önce yedigimi düşünüyorum.. Sonra aç olmadığından elinden bir süre su içiyorum... Bekliyorum his geçiyor.. eğer bastiramazsam atistirmalik bireyler yiyerek bastiriyorum. Yarim çay bardağı ceviz yada fındık, bir salatalık gibi küçük lokmalarla yiyerek sakinlesiyorum.. Deneyin mutlaka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?