Burada havalar buzz. Aksamlari acip muzigi kizimla cildiriyoruz:) yuruyusu bahara sakliyorumSadece yürüyüş sporu biraktıktan sonra bukadar kilo almıştım zaten taekvando kick boks yapıyordum 9 yıl kadar o kas yığınları erisin diye çok uğraştım spor güzel ama hedefimden sonra bi sıkılaştırma düşünüyorum
Bende de insulin direnci cikmisti. Saglikli beslenerek asabilirmisim. Az karbonh. Bol protein vs.. ama tamamen gider mi bilemiyorumEğilip oğlumun ayakkabılarını bağlarken nefesim kesiliyordu. İnan’ın oğlum ike kaliteli Zaman geçiremiyordum. 89 kg girdim ameliyata . Öncesinde tahlil yapıldı ve insülin direncim olduğu ortaya çıktı meğerse o yüzden kilo veremiyormuşum Yada kolayca geri alıyormuşum . Sizde diyet yada diyetisyen öncesi mutlaka tahlil yaptırın derim.
Kesinlikle güzel bende evde dans ederim ara sıra yabancı müzik düşkünlüğüm var da birazcık :)Burada havalar buzz. Aksamlari acip muzigi kizimla cildiriyoruz:) yuruyusu bahara sakliyorum
Bugun guzel bir kahvalti yaptim. Ekmek yedim, itiraf ediyorum. Ama emziriyorum, dinozor istahimi bi nebze de olsa dindiren sey ekmek.
Hedef: bir sonraki ogunumu karnim acikinca yiyecegim.
Bakmayin boyle basit gorundugune. Dakka basi agzina birseyler tikistiran elalinka icin buyuk birsey bu.
Ha tatli da yemeyi dusunmuyorum. Dolapta cheescake var. Ona bile dokunmayacagim. O kadar yani
Benim canım tatlı çektikçe bu hazır kahvelerin latte, mocca falan oluyor ya ,onlardan yapıyorum. 50-70 kalori civarı , yine de idare ediyor tok tutuyor. Bir tatlının 100 gramı 300-500 kalori.Bugun guzel bir kahvalti yaptim. Ekmek yedim, itiraf ediyorum. Ama emziriyorum, dinozor istahimi bi nebze de olsa dindiren sey ekmek.
Hedef: bir sonraki ogunumu karnim acikinca yiyecegim.
Bakmayin boyle basit gorundugune. Dakka basi agzina birseyler tikistiran elalinka icin buyuk birsey bu.
Ha tatli da yemeyi dusunmuyorum. Dolapta cheescake var. Ona bile dokunmayacagim. O kadar yani
Çok bilgili değilim ahkam kesiyor gibi görünmeyi hiç istemem fakat kayıtsız kalamadım yorumunuza.Sadece kalori olarak düşünmeyin o kahvenin yağ ve şeker oranını dusunun üstelik hazır krema içeriyor sadece kilo almak vermek değil sağlık ise mesele bence o tarz kahveler yerine imkan dahilinde filtre kahve yada şekersiz türk kahvesi tercih edin.yanina bir hurma yada kuru kayısı biraz badem çiğ fındık çok daha iyi bir tercih olacaktır.Benim canım tatlı çektikçe bu hazır kahvelerin latte, mocca falan oluyor ya ,onlardan yapıyorum. 50-70 kalori civarı , yine de idare ediyor tok tutuyor. Bir tatlının 100 gramı 300-500 kalori.
Valla tatlı krizi tutunca en masumu o kalıyor , kötünün iyisi gibi :)Çok bilgili değilim ahkam kesiyor gibi görünmeyi hiç istemem fakat kayıtsız kalamadım yorumunuza.Sadece kalori olarak düşünmeyin o kahvenin yağ ve şeker oranını dusunun üstelik hazır krema içeriyor sadece kilo almak vermek değil sağlık ise mesele bence o tarz kahveler yerine imkan dahilinde filtre kahve yada şekersiz türk kahvesi tercih edin.yanina bir hurma yada kuru kayısı biraz badem çiğ fındık çok daha iyi bir tercih olacaktır.
kötünün iyisi de değil aslında ama allah beterinden korusun diyelim kendinizi en iyi tanıyan sizsiniz.sağlıkla kalınValla tatlı krizi tutunca en masumu o kalıyor , kötünün iyisi gibi :)
Degisik kiyafetler.. evet.. en azindan toplantilarda ceket etek giyebilsem.. soyle maxi elbiselerin icinde kaybolsam kelebek gibi.. veya bende kosu yapsam esimle. O yorulsa, bende “ohooo daha yeni basladik, come on” diyebilsemsenın elınde hersey.
önce guzel bır dıyet snrasında da spor ve bakım daha sonradan da değişik kıyafetler
sen bıle kendıne ınanamazsın
Kelin ilaci olsa..Benim canım tatlı çektikçe bu hazır kahvelerin latte, mocca falan oluyor ya ,onlardan yapıyorum. 50-70 kalori civarı , yine de idare ediyor tok tutuyor. Bir tatlının 100 gramı 300-500 kalori.
Yok Şekerim bence şu an spor yapma bi 15-20 kilo ver hızlı diyetler var iradeli olursam verirsin neden Olmasın .Degisik kiyafetler.. evet.. en azindan toplantilarda ceket etek giyebilsem.. soyle maxi elbiselerin icinde kaybolsam kelebek gibi.. veya bende kosu yapsam esimle. O yorulsa, bende “ohooo daha yeni basladik, come on” diyebilsem
Onlari izlerken derim ki beterin beteri var, ben incecikmisim meger:)))))Tlc 'deki "ağır yaşamları " izle ve kendine gel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?