ben meger ne siskoymusum

Burada havalar buzz. Aksamlari acip muzigi kizimla cildiriyoruz:) yuruyusu bahara sakliyorum

Bende de insulin direnci cikmisti. Saglikli beslenerek asabilirmisim. Az karbonh. Bol protein vs.. ama tamamen gider mi bilemiyorum

Bugun guzel bir kahvalti yaptim. Ekmek yedim, itiraf ediyorum. Ama emziriyorum, dinozor istahimi bi nebze de olsa dindiren sey ekmek.

Hedef: bir sonraki ogunumu karnim acikinca yiyecegim.

Bakmayin boyle basit gorundugune. Dakka basi agzina birseyler tikistiran elalinka icin buyuk birsey bu.

Ha tatli da yemeyi dusunmuyorum. Dolapta cheescake var. Ona bile dokunmayacagim. O kadar yani

Bi süre sonra aramıyorsun ekmeği de
Madem çavdar ya da tam tahıllı ekmek tercih et
Normalde 5 dilim yiyorsan 2-3 e düşür

Ben kilo için değil sağlığım için şekeri bıraktım
Buradan bi arkadaş söyledi şekersiz 21 gün diye instagramda bi diyetisyen yaptırıyor.
Daha 5. Gün ama 800 gr vermişim
Hem de aç da kalmadım
Gayet güzel şeyler yedim
Vücudumdaki şişkinlik de gitti

Başarılar şimdiden

Evet çok doğru bi tespit yapmışsınız. Sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeli ve de düzenli spor yapmalısınız. Eşiniz çok efendiymiş hiç dile getirmemiş ama kilo benim asla göz yumabileceğim bir şey değil.

senın elınde hersey.

önce guzel bır dıyet snrasında da spor ve bakım daha sonradan da değişik kıyafetler
sen bıle kendıne ınanamazsın

Benim canım tatlı çektikçe bu hazır kahvelerin latte, mocca falan oluyor ya ,onlardan yapıyorum. 50-70 kalori civarı , yine de idare ediyor tok tutuyor. Bir tatlının 100 gramı 300-500 kalori.

Benim canım tatlı çektikçe bu hazır kahvelerin latte, mocca falan oluyor ya ,onlardan yapıyorum. 50-70 kalori civarı , yine de idare ediyor tok tutuyor. Bir tatlının 100 gramı 300-500 kalori.
Çok bilgili değilim ahkam kesiyor gibi görünmeyi hiç istemem fakat kayıtsız kalamadım yorumunuza.Sadece kalori olarak düşünmeyin o kahvenin yağ ve şeker oranını dusunun üstelik hazır krema içeriyor sadece kilo almak vermek değil sağlık ise mesele bence o tarz kahveler yerine imkan dahilinde filtre kahve yada şekersiz türk kahvesi tercih edin.yanina bir hurma yada kuru kayısı biraz badem çiğ fındık çok daha iyi bir tercih olacaktır.

Valla tatlı krizi tutunca en masumu o kalıyor , kötünün iyisi gibi :)

Simdi kahve zamani. Yaninda kurabiye olmayacak oysa nede guzel giderdi. Audrey Hepburn hergun bir parca bitter cikolata yermis. Ben o bir parcayi yersem gerisi de gelir, o yuzden en iyisi uzak durmak:)

senın elınde hersey.

önce guzel bır dıyet snrasında da spor ve bakım daha sonradan da değişik kıyafetler
sen bıle kendıne ınanamazsın
Degisik kiyafetler.. evet.. en azindan toplantilarda ceket etek giyebilsem.. soyle maxi elbiselerin icinde kaybolsam kelebek gibi.. veya bende kosu yapsam esimle. O yorulsa, bende “ohooo daha yeni basladik, come on” diyebilsem

Kelin ilaci olsa..

Yinede arkadasa katiliyorum. Tamamen suni seyler var icinde. Beyazlatici filan. Cappuccino deneseniz? Sutu kopurtme aleti var, ona yatirim yapip guzel kopuklu cappuccino super gidiyor..

Degisik kiyafetler.. evet.. en azindan toplantilarda ceket etek giyebilsem.. soyle maxi elbiselerin icinde kaybolsam kelebek gibi.. veya bende kosu yapsam esimle. O yorulsa, bende “ohooo daha yeni basladik, come on” diyebilsem
Yok Şekerim bence şu an spor yapma bi 15-20 kilo ver hızlı diyetler var iradeli olursam verirsin neden Olmasın .
Sonrasında spora başla ki şimdiki kiloların kas olarak geri döner yoksa hemen kilo vermeden spor yaparsan .
Daha sonrasında kilo problemi çözülünce evvela saç modelini değiştir sonra cilt bakımı yaptırır sonrasında ise alışverişe çıkarsın .

Demekki metabolizmanızın yakabildiğinden fazlasını yemişsiniz.

Bundan sonra öyle yapmayın.

90 kilo çok. kusura bakmayın ama. ben olsam estetik açıdan da sağlık açısından da zayıf olmanın yollarını arardım. herkes tabi ki manken gibi olmak zorunda değil, kimse beni taşlamasın. ama 90 kilo olana da bi dur demek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…