• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
göbeğine kurdela bağlamayacaksan ne anlamı var hamileliğin.
ben de çalışıyorum gözum açıldı artık o yuzden herkesler bana hizmet edecekler bene na.
inşallah hamile olduğumu öğrenebilsem benim de aynı şekilde planlarım var i am coming pastası kurdela göbek falan, çocuğum yetim buyur bu olay sonucunda ama olsun:rolleyes:
Çok haklısın canım yanarım yanarımda kurdelasız hamilelik gecirdiğime yanarım :rolleyes: kendime hemen bi liste hazırlamam lazim hamile kalmadan önce alınacaklar listesi kurdela,meyve,kuruyemiş,fındık,ceviz,iki adet belertecek göz,pasta malzemesi ve orta seviyede ingilizce kursu :KK48::KK48::KK48::KK48:

Allah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?
Ya saçmalamayın çalışıyor o hem de misafir kimseye hizmet etmeyecek, tuvalete bile gidemiyor o misafir altından alacaklar gerekirse çünkü o çalışıyor 😂😂

Çok haklısın canım yanarım yanarımda kurdelasız hamilelik gecirmediğime yanarım :rolleyes: kendime hemen bi liste hazırlamam lazim hamile kalmadan önce alınacaklar listesi kurdela,meyve,kuruyemiş,fındık,ceviz,iki adet belertecek göz,pasta malzemesi ve orta seviyede ingilizce kursu :KK48::KK48::KK48::KK48:

bir de ustunde ben çalışıyorum hizmet etmem yazan pleksi mi hazırlatsan acaba?
sadece fikir.

Ya saçmalamayın çalışıyor o hem de misafir kimseye hizmet etmeyecek, tuvalete bile gidemiyor o misafir altından alacaklar gerekirse çünkü o çalışıyor 😂😂
Uykuya geçemediği zaman ayağında sallamayan kayınvalide de ne bileyim 🤷‍♀️

Ay büyük konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir gelinim olsa evime davet etmek istemem.

Ben hanımefendinin bahsettiği misafirliği otele gittiğimizde dahi yapmıyorum. Kirli havluları yere en azından şöyle ikiye katlayıp bırakıyorum, kat görevlilerine duyduğum saygımdan.

Uykuya geçemediği zaman ayağında sallamayan kayınvalide de ne bileyim 🤷‍♀️

Ay büyük konuşmayı hiç sevmem ama böyle bir gelinim olsa evime davet etmek istemem.

Ben hanımefendinin bahsettiği misafirliği otele gittiğimizde dahi yapmıyorum. Kirli havluları yere en azından şöyle ikiye katlayıp bırakıyorum, kat görevlilerine duyduğum saygımdan.
Ama ben koca olsam karımı kuru yere oturtup totişini üşüten üstüne de meyvesi yiyen bir avuç ceviz fındık alıp hazır etmeyen anamın evinde bir dakka durmam . Hani söylememiş olsa da insan tahmin eder ya spermman oğlu nun ilk atışta tutturacağını gelinin kesin hamile olacağını 😂😂 Hayir belliki evde kimse kimseye hizmet etmiyor aynı kendi gibi nesine şikayetleniyorsa 😂

Ama ben koca olsam karımı kuru yere oturtup totişini üşüten üstüne de meyvesi yiyen bir avuç ceviz fındık alıp hazır etmeyen anamın evinde bir dakka durmam . Hani söylememiş olsa da insan tahmin eder ya spermman oğlu nun ilk atışta tutturacağını gelinin kesin hamile olacağını 😂😂 Hayir belliki evde kimse kimseye hizmet etmiyor aynı kendi gibi nesine şikayetleniyorsa 😂
Aynen şahsen ben 2 çocuk doğurdum biri prenses 2. işi masallah deyin bir paşa :KK53:
Hamisken kocisellam asla bir işe dokandirtmadi her zabah agzina dogru fındık fıstık ceviz.atar ben de kapardım :KK53:
Yani kocikosu da fındık fıstık meyveyle beslemeyen elleriyle yedirmeyende ne biliyim:deli:

Mazallah bu tripleri attığını farkeden kayınvalide "Kızım sen hamile misin?" diye soracak ve olan eşe olacak diye çok korkuyorum. "Neden söylüyorsun yahu" kavgasının konusu da buraya açılır o zaman.:rolleyes:
Ayrıca neredeyse Temmuz ayına giriyoruz yaz günü bu neyin üşümesi :-)

Bizim meyvemizi yemesinler o zaman

İnsan hamileyken bari böyle sözler söylemekten az cekinsin.

Yarın gelininiz de size " bizim meyvemizi yeme " der.

Büyüttüğü , yetiştirdiği, bu yasa getirdiği oğlunun meyvesini yiyorsunuz ama değil mi ?

Ne kadar basit dusunceler bunlar.

Mazallah bu tripleri attığını farkeden kayınvalide "Kızım sen hamile misin?" diye soracak ve olan eşe olacak diye çok korkuyorum. "Neden söylüyorsun yahu" kavgasının konusu da buraya açılır o zaman.:rolleyes:
Ayrıca neredeyse Temmuz ayına giriyoruz yaz günü bu neyin üşümesi :-)
Kiz 5 haftalık hamile haliyle ikibucuk gündür fındık -ceviz yemedi !! Bebek buyumekte olduğu ve meyvede yemediği için ikibucuk gündür kızın tüm vitamin deposu boşaldı 😔Ondan üşüyor işte neyine inanmiyorsunuz ?

Elimiz boş gitmedik ama aldıklarımızı da yiyemiyoruz arkadaşımın kv 1 kuruş harcatmıyor benim ailem de o şekilde. Durumları da iyi
O zaman ya baba evine dönün ya da fark verip arkadaşınızın kvsini alın.
Hey Allahım yaaa.

Kiz 5 haftalık hamile haliyle ikibucuk gündür fındık -ceviz yemedi !! Bebek buyumekte olduğu ve meyvede yemediği için ikibucuk gündür kızın tüm vitamin deposu boşaldı 😔Ondan üşüyor işte neyine inanmiyorsunuz ?
Doğru ya kana kırmızı rengi veren fişne yenmeli ya da suyu içilmeli ki üşünmesin :KK31:Bir anlık dalgınlığıma gelmiş kusura bakmayın :-)

Şu an fındık fistik yemezsen hiccc bisey olmaz dur bismillah daha 5haftqlik hamilesin ben senin bu tutumunun hormonlardan olduğunu düşünmek istiyorum ama ona da pek ihtimal vermiyorum sanki biraz kapris yapiyorsunuz gibi geldi Allah eşinizin yardimcisi olsun

Allah aşkına çalışın nolur çalışın, hizmet de etmeyin ama kimseden hizmet de beklemeyin. Eğitim durumunuzu merak ettim ben. Siz acaba çalışıyorum o yüzden temizliğe vaktim olmuyor diyen hakikaten çalışan bu yüzden eve yardımcı alan kadınlara özenip bu olayı çok yanlış anlamış olabilir misiniz?
Kendi evimde her işimizi eşimle ortak yaparız ikimiz de çalıştığımız için. Ama ben kv evinde hizmetçi değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X