- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 30.999
- 798
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Allah hep güldürsün . miniğini de sağ salim kucağına almayı nasip etsin.Kız siz neler yazıyorsunuz böyle altına kaciricam gulmekten
ne bileyim yazmazdım hiç ama buna dayanamadımKonuları okuyup okuyup yazmıyor musunuz nasıl duruyorsunuz yahu yazmadan
evet bunun is arkadaslarna da yazikAile zaten bilmiyormuş da hamile olduğunu. Bilseler meyveni de önüne getirirler zaten. Ay valla yazık eşine ve ailesine.
Çalışma ortamınız nasıl acaba, ay o işi ben yapamam deyip kenara çekilebiliyor musunuz
Valla yazık günah insanlaraevet bunun is arkadaslarna da yazik
konuyu okudukça farkettim ki bana yazılmışAyrıca hem çalışıp hem bunları yapman senin sorunun diyim kibarca
Bana da saygı duyuluyor hem de karşılıksızkonuyu okudukça farkettim ki bana yazılmış
valla evet benim sorunum haklısın o konuda ama çok şükür ki hem aile hayatımda hem iş hayatımda sevilen saygı duyulan biriyim
yaptıklarım elime yapışmıyor evde olsam evde de yapıcam bu işleri ki hem yaşlı başlı insanların gönlünü almış oluyorum hemde vicdanım rahat uyuyorum kendi annem yoruluyosun der anne dua et bana yeter derim kayınvalidem sağolsun öz annemden ayırmam allah razı olsun dilinden düşmez insanı biraz da dualara ayakta tutar ben buna inanıyorum
ben böyle gördüm böyle eğitildim büyüklere yardım edilir, aileye yapılan hiçbirşey hizmetçilik değildir çünkü sen anların hiç bir hakkını ödeyemezsin eşin su an senin gözünün içine bakıyorsa bilki onu bu şekilde yetiştiren senin küçümsediğin yerde yemek yiyolar diye burun kıvırdığın insanlar yetiştirdi. bunun için haline şükredip gidip eşinden de o insanlardan da özür dilemelisin
Kimseye hizmet etmek zorunda değilim sen ediyorsun diye ben bu bakış açısında değilim yorulamam zaten işim varBana da saygı duyuluyor hem de karşılıksız
Biz ona yardım diyoruz valla hizmet değil. Hepimizin işi var sonuçta ama nasıl ki eve gelince tabağımızı bir yerden kaldırabiliyorsak veya mutfaktan kendimize meyve alabiliyorsak, birine misafirliğe gittiğimizde de yine yardım edince incilerimiz dökülmedi. Şahsen ben hiç eksilmedim. Acaba küçükken bir travmanız filan mı var hizmetçi olmakla ilgili?Kimseye hizmet etmek zorunda değilim sen ediyorsun diye ben bu bakış açısında değilim yorulamam zaten işim var
he he evet eminim öyledir. ya da sen bu devranın ne kadar süreceğini sanıyorsun ki allahtan korkmaz kuldan utanmaz derler karşılık değildir bu yapılanlar evlatlık görevidir. sen annene acımıyorsun ki herşeyi hazırdan bekliyorsun başkasına acıyasın dedim ya vicdanım rahat uyuyorum diye acaba sen vicdan kelimesinden haberdarmısın çok merak ediyorum yorulma tabi sen hanfendi gün gelir kimsede senin için yorulmaz ozaman belki bunları hatırlarsınBana da saygı duyuluyor hem de karşılıksız
Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?