- 10 Haziran 2020
- 176
- -93
- 13
- 31
- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
Kese yeni görünüyor ve sen şuan böyle tepkiler mi veriyorsun yazdıklarına bakınca ben seni 7 8 aylık hamilesin sandım ne bu abartı Allah aşkına hamileyim vs diyosun da hamile olmak insanları darlama hakkı vermiyor kocanı belliki fazla sıkıyorsun bu durumda kalkıp cevizi alamayacak ne halin var hadi 8 aylık olsa hareketlerin kısıtlı seni zorluyor derim ama sen baya baya abartmışsın şuan bebek yediklerinden degil senin vücudunun depoladıgı vitaminlerden besleniyor şunu yemem şart bunu yemem şart diye kendini şartlama tamam Yemen güzel olur ama abartma lütfen eşine de yazıkKızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.Evdeki fındık cevizi çekindiğinden almadığını hiç sanmıyorum.
İstiyorsun ki şuan hamilesin diye etrafında pervane olsunlar.
Yoksa kalkar alır yersin eşinin evi sonuçta neyden çekineceksin.
O hormonel şeyler 5. Haftada olmuyor.
Sen şimdiden böyleysen ileri haftalarda yazık eşine valla
Elimiz boş gitmedik ama aldıklarımızı da yiyemiyoruz arkadaşımın kv 1 kuruş harcatmıyor benim ailem de o şekilde. Durumları da iyiUmduğunu değil bulduğunu yiyeceksin. Çok ağa paşa isen yanında götüreceksin herkese yetecek kadar. Elin boş gidince böyle oluyor:)
ne demek önüme getirmedi?
ne demek oğlunun elini cebine attırmadı? Oğlunu kim büyüttü? Oğlu kimin sayesinde para kazanacak yaşa geldi de cebi oldu bi hatırla.
sanki Osmanlıya doğuruyorsun Allah aşkına kaprisinizden geçilmiyor.
eskiler ne bulursa onu yiyordu da çocukları çocuk değil miydi?
Bence sen fakesin ya. Eski üye de olsan yeni de olsan direkt fake kokuyor. İyi düzenlenmiş hesapla açılan, fake konular seninki.
Bana gelince param yok diyor amaBoyle kapris yüklenmiş kadınlar var mı var ancak sanki bu konu bilerek açılmış , neyse.
Hepi topu bir haftaligina gitmissiniz orada ve hepi topu kese gorunmus daha. 9 ay sabırlar diliyorum çevrenize.
Ne hormonu , hormonlar daha uyanmamistir bile, hemen okuduklarinizdan etkilenip şaha kalkmayın
Oglunun eline yapışmaz siparişler merak etmeyin, bu kadar cimri olmayın.
Kayinvalidemin evine gittiğimde eşyaları taşımaktan içeriye girmeye sıra kalmıyor bizim. Ve bu benim isteğim. Oğlu / kızı ailesine birşeyler almayacakta ne yapacak yahu ?
bir hafta ceviz yemeyin bir şey olmaz. Aylarca ceviz , çerez yemeden doğuran da var.
Madem çok önemli evdekini çantanıza koysaydiniz arada yerdiniz.
Ayrıca orası sizin eviniz de sayılır, niye önünüze gelsin. İsteyin ya da gidin alın.
Yazın ortasindayiz . Nerede soğuk varsa oraya oturuyoruz zaten. Alın kiymetlinizin altına bir minder öyleyse .
Ay parmaklarımı yoruyorum galiba. Form belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?