- Konu Sahibi Sorulari_olanbiri
-
O öyle degil bi kerem ailem bana yokluk içinde varlığı yaşattı taam mıııZengin degılım yaa babam yaratırdıhanı konu sahibinin bır mesajı vardı ya nerde o. aılem benım ıcın bulup bulustururdu muydu neydi gı o. bul hele bul ugrasamıcam bu saaatteeeeee
Şu deniz manzaralı evi olup hani muhteşem terası olan evin dekorunu elleriyle yapan ve annesinin bin tl lik lavabo yaptıran konu sahibesimiZengin degılım yaa babam yaratırdıhanı konu sahibinin bır mesajı vardı ya nerde o. aılem benım ıcın bulup bulustururdu muydu neydi gı o. bul hele bul ugrasamıcam bu saaateeeeee
Ay bendemı optursem herifime barnaklarımı5 haftalık gebelikte bu kapris.. geçmez o 9 ay.. yazzzııkk kocanıza üzüldüm.
Ben 2 çocuk doğurdum, ilkinde kese yırtıldı bebek ölcek hazırla kendini dediler. Hiç inanmayıp metanetli durdum sağsalim kavuştum kuzuma. Bi o kadar da zor ve berbat bir gebelikti. 2.gebeliğim daha berbattı. Bol kanamalı bi 4 ay geçirdim. Sürekli bulantı ve bilimum sıkıntılar, bayılmalar. İlgi bekleyen bir oğlum vardı üstelik. Yardım eden halime acıyan kimse olmadı. Ve ben bu kaprisin milyonda birini eşime yapmadım. Bu yüzden eşimi gördüğüm yerde ayaklarımı öptürücem
Öptür gız hakkındırAy bendemı optursem herifime barnaklarımıGız o deelde adama bende uzuldum
Dırdır da varsa anne evine dönen bavul olabilir diye düşünüyorum. Çünkü anne evi demek bol meyve, bol ceviz ve bol hizmet demek. CANIM ANAMPremsesler bir hafta fındık ceviz meyve yemeyince neye dönüşüyordu
Şaka falan heralde fake olmalısınKızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.
Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Calisinca ne oluyor? Ben de calisiyorum. Calisinca ayaga hizmet mi edilir? Calisiyorsan kendine kazaniyorsun, kayinvalideye mi?Ben çalışıyorum
Saat olmuş kaç? yetişkin bir 5 haftalik gebe kadın fındığına fıstığına oturduğu taşa gideceği wc ye kadar dikkat ediyosa uyku saatine de dikkat ediyodur.Hele ki kesesi göründüyseGelır ablası Gelır usumus ya yerde ısınıyodur
Konuları okuyup okuyup yazmıyor musunuz nasıl duruyorsunuz yahu yazmadankonuları okurdum hep ama hiç yazmamıştım.
görünce dayanamadım. ben gittiğim hiç bir yerde misafir olmadım. sadace annemim kayınvalidemin evi değil nereye gidersem ev sahibi izin verdiği sürece girerim he kayınvalidemin annemin evinde daha rahat girerim her ikisinide mutfağa bile sokmam kendim yapar hazırlar sofraya milleti çağırırım. kayınvalidem hatta der aman kızım sen geldinde azıcık dinleniyorum diye hizmette ederim seve seve elimde hiç boş gitmedim her ikisinede ne yapacaksam karıkoca markete pazara gider alırız benim meyvem benim sebzem yiyeceğim demedim. ne bileyim bizde hamile olduk ama ne aklımıza ceviz geldi ne meyve ne bulduysak yedik kapristen başkası değil bu hormonlar filan asla değil
Gece gece bastım kahkahayıGelır ablası Gelır usumus ya yerde ısınıyodur
Türkiyede sayılıdır derken maddiyatta merak ettim bak hangi zenginin kızısınızKişilik meselesi bence.Ortama ayak uyduramama felan hikaye. Ben tek cocugum özellikle babam el bebek gul bebek buyuttu benı. Yanı suan babamın evındekı yaşam tarzımı anlatsam inanın genclık hıkayem maddiyat olarak turkıyede sayılıdır.. O yuzden buraya hıc degınmıyorum..
Bu sekilde buyutulmeme ragmen adetımıde bılirim gelenegımıde görenegımıde ananemıde..
Esimin koyune gıttıgım zaman ben cok mu rahat ediyorum sanki ooo hangı bırını anlatayimki tuvalet balkonda mesela ve agaclar balkonun ıcınde resmenkı ben böcekten cıddı tırsarım gece asla lavaboya gıdemıyorum oradayken..daha fazla detay vermeyeyımde şoyle dıyeyım alışık olmadıgım bır yasam tarzı.. Gecen yaz gıttık ve hamıleydım ustelık konu sahıbı arkadas gibi tam 5 haftalık..Eşime bır kere bıle demedım neden geldık dıye. Hatta eve donduk bır hafta kaldık esım işten cıkmıstı hadi dedik koye gıdelım geri gittik bu 10 gune yakında oyle kalmıştık... Evet rahat degıl koy hayatı ama o ınsanların guleryuzu mısafırperverlıgı mahcubıyetlerı bu 3 5 gunluk zorlugun hepsini kapatıyor bence. Esın hatırına bazı seylerın hatırına katlanacaksın.1 hafta meyve sebze cerez yemeyince bısey olmuyor bebecıklere merak etme.. Hem zaten yemesende olur köy havası hepsıne bedel :)inşllah durumun hormoneldir yoksa yazık olmus cevrene ya sabır.Ben bişey dicem yaa son olarak HERŞEY SEVGİDE BİTİYOR Biliyormusun.
Olur mu? Otele para vermek gerekir. Bunlar eksi bilmem kac binlerde... otele gidemezler. Burada bedava ayaga hizmet beklemis ama olmamis.Konforlu bir tatil istiyorsanız 5 yıldızlı bir otele gidin daha rahat edersiniz zira kimse size hizmet etmek zorunda değil hamilesiniz engelli değil.
Türkiyede sayılıdır derken maddiyatta merak ettim bak hangi zenginin kızısınızKişilik meselesi bence.Ortama ayak uyduramama felan hikaye. Ben tek cocugum özellikle babam el bebek gul bebek buyuttu benı. Yanı suan babamın evındekı yaşam tarzımı anlatsam inanın genclık hıkayem maddiyat olarak turkıyede sayılıdır.. O yuzden buraya hıc degınmıyorum..
Bu sekilde buyutulmeme ragmen adetımıde bılirim gelenegımıde görenegımıde ananemıde..
Esimin koyune gıttıgım zaman ben cok mu rahat ediyorum sanki ooo hangı bırını anlatayimki tuvalet balkonda mesela ve agaclar balkonun ıcınde resmenkı ben böcekten cıddı tırsarım gece asla lavaboya gıdemıyorum oradayken..daha fazla detay vermeyeyımde şoyle dıyeyım alışık olmadıgım bır yasam tarzı.. Gecen yaz gıttık ve hamıleydım ustelık konu sahıbı arkadas gibi tam 5 haftalık..Eşime bır kere bıle demedım neden geldık dıye. Hatta eve donduk bır hafta kaldık esım işten cıkmıstı hadi dedik koye gıdelım geri gittik bu 10 gune yakında oyle kalmıştık... Evet rahat degıl koy hayatı ama o ınsanların guleryuzu mısafırperverlıgı mahcubıyetlerı bu 3 5 gunluk zorlugun hepsini kapatıyor bence. Esın hatırına bazı seylerın hatırına katlanacaksın.1 hafta meyve sebze cerez yemeyince bısey olmuyor bebecıklere merak etme.. Hem zaten yemesende olur köy havası hepsıne bedel :)inşllah durumun hormoneldir yoksa yazık olmus cevrene ya sabır.Ben bişey dicem yaa son olarak HERŞEY SEVGİDE BİTİYOR Biliyormusun.
Küççük kurba Küççük kurba kuyruğun neredePremsesler bir hafta fındık ceviz meyve yemeyince neye dönüşüyordu
Ah ah şimdiki gelinler yok mu adamlara da yazık ya bi yönden adamcağız bir daha almam demiş napsın senede 1 kez annesine mutfak düzmüş adam yemiş fırçayı bir de bunun için tartışınız mı ah evlat besle büyüt mutfağa bişeyler alıver yavrum diyeme o da zor anne duysa kimbilir nasıl üzülür sürekli anneci yahut oğlan parası yeme sevdalısı anneler konu dışıAnnem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştık
Sizin meyvenizi yemesinlerse sen de onların yatağında yatma evlerine kalmaya gitme şaka mısın gece gece ya ya da yaşın tahminimce 18 19Bizim meyvemizi yemesinler o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?