Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zengin degılım yaa babam yaratırdı hanı konu sahibinin bır mesajı vardı ya nerde o. aılem benım ıcın bulup bulustururdu muydu neydi gı o. bul hele bul ugrasamıcam bu saaateeeeee
Şu deniz manzaralı evi olup hani muhteşem terası olan evin dekorunu elleriyle yapan ve annesinin bin tl lik lavabo yaptıran konu sahibesimi
Işte bu gibi konular ders sun sizlere uyum sağlamayın fındık fıstığı meyveyi asla aldırmayın hele hamisseniz katiyen gitmeyin köye zira poponuz donabilir

Ay bendemı optursem herifime barnaklarımı Gız o deelde adama bende uzuldum

Sizi gelecek diye kirmizi hali mi sermeliydiler? Meyve almamislarmis. Siz onlara giderken ne aldiniz? Kayinvalide ogluna şu alinacak deyince niye gucunuze gidiyor? Oglunun aldiklarini sadece kayinvalide mi yiyor? Siz evinize birsey almiyor musunuz? Kocan aliyorsa sen de yiyorsun iste.
Yerde yemek yerken toton donuyorsa altina minder al. Amma abartmissin hamileligi. Ben son gunume kadar iste calisip ertesi gun doguma gitmistim. 9 aylik hamile olup cam kapi silen de var. Her gun findik fistik yemem lazim da nereden cikti? Ben yemedim birsey de olmadi. Onunuze niye getirecekler onu da anlamadim. Sizin ayaklariniz yok mu? Siz gelinsiniz. Bizim bildigimiz buyuklere hizmet edilir. Buyukler kucuklerin ayagina hizmete gitmez. Meyvesiz de duramiyormussunuz. Fazla prenses buldum ben sizi. Yasiniz mi kucuk, olgunlasmamismisiniz anlamadim. Hamile olunca ne oluyor onu da anlamadim. Herkes doguruyor, bir tek siz mi? Ben sizde hic olgunluk goremedim. O cocuga nasil bakacaksiniz peki? O sorumlulugu kaldirabilecek gibi degilsiniz. Esinize uzuldum. Iki cocuk birden buyutecek anladigim kadariyla. Buyuyun artik. Cocuk dogmadan buyuyun ki cocugunuzu buyutebilin. Su hamileligi de amma abartmissiniz ya.

Kese yeni gorunmus ya. Ne hormonnlarin etkisi ben anlamadim. Hormonlar yeni uyanmaya baslamis. Sen Kapris sadece bu. Kaprisi de hormona baglamis. Yerde ilk defa yemiyorlardir bu insanlar. Yani konu sahibi bunu yeni bilmiyor ya. Yiyemiyorsa gitmeseydi.

Şaka falan heralde fake olmalısın

Ben de çekinirdim hala çekinirim yazın yanlarına giderken kendi abur cuburumu valizime koyar da giderim çekinme mutfak orda ye istediğini derler ama ben gidip de bişey alıp yiyemem sofra dışında o yüzden siz de çekineceğinizi biliyorsunuz atsaydınız çantanıza 1 haftalık bişeyler eşiniz senede 1 kez annelerinin yanına gitmiş ne var market alışverişini yapıp dolabı boşsa dolduruversin ne var bunda bi evlat ne zor yetişiyor bir mutfak alışverişi yapmış eşiniz senede bir kez çok mu sizin ailenizde boldur donatıyordur He eşiniz çok ailecidir sizden parasını kıskanır size yedirmez hep ailesine yedirir o zaman farklı yorum yaparız ben hamileyken 5 ay istifra ettim bırak bademi cevizi çubuk krakerle beslendiğim günler oldu kızım da gayet kilosu yerinde doğdu hiç de öyle zayıf değildi aksine gelişimi ilerideydi lütfen premsesliğe şu instadan öğrenmeyelim yeni moda oldu bu da kocişinin bi tanesi premses annesi prensin anası danası ne prensi ne prensesi yahu masallarda mı yaşıyoruz yahu aman benim kızım premses biri de yazmıyor geleceğin bilim insanı diye varsa yoksa dudak büzmeli fotoğraf çekinme öğretmeler uykum gelmiş konuyu iyice dağıttım

Konuları okuyup okuyup yazmıyor musunuz nasıl duruyorsunuz yahu yazmadan

Türkiyede sayılıdır derken maddiyatta merak ettim bak hangi zenginin kızısınız gece gece merak ettim yahu

Konforlu bir tatil istiyorsanız 5 yıldızlı bir otele gidin daha rahat edersiniz zira kimse size hizmet etmek zorunda değil hamilesiniz engelli değil.
Olur mu? Otele para vermek gerekir. Bunlar eksi bilmem kac binlerde... otele gidemezler. Burada bedava ayaga hizmet beklemis ama olmamis.

Türkiyede sayılıdır derken maddiyatta merak ettim bak hangi zenginin kızısınız gece gece merak ettim yahu
Premsesler bir hafta fındık ceviz meyve yemeyince neye dönüşüyordu
Küççük kurba Küççük kurba kuyruğun nerede prens mi dönüşüyordu tam hatırlayamadım bak şimdi

Annem bana aldırmıyor ama annemin durumu daha kötü eşim de bir daha almam dedi dün tartıştık
Ah ah şimdiki gelinler yok mu adamlara da yazık ya bi yönden adamcağız bir daha almam demiş napsın senede 1 kez annesine mutfak düzmüş adam yemiş fırçayı bir de bunun için tartışınız mı ah evlat besle büyüt mutfağa bişeyler alıver yavrum diyeme o da zor anne duysa kimbilir nasıl üzülür sürekli anneci yahut oğlan parası yeme sevdalısı anneler konu dışı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…