Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Fake oldugunu nasil anliyorsunuz ya? Ben saf salak miyim hic farketmedim bile :))))
Estağfirullah canım. Yani konu sahibinin verdiği cevaplara bakılırsa bilerek olayı kızıştırmaya çalışıyor. Kaos çıkarmaya çalışıyor. Yeni üye ve profilini gizlemiş. Bunlardan yola çıkarak fake olduğunu düşünüyorum. Özellikle konu sahibinin tavrı ve verdiği cevaplar kendini ele veriyor. Ne olur çullanın üstüme. Parçala beni kazım diyor :KK53: :KK53:

Aynen ,senede 1 hafta gidiyor adamcagiz annesinin evine ve gelin nelere laf yapiyor:KK43: o da hamile ,görüyor ve görecek evlat sahibi olmanin ne demek oldugunu.Men dakka dukka ! Aynisini ona da yapacaklar bir gün merak etmeyin:KK66: simdi anlamaz ve kizar ama elbet anlayacak.
Kesinlikle.. insan yasattigini ve kinadigini yasamadan dunyadan gocmezmis. 🤷🏻‍♀️

Zorla mı çalışıyorsun.. çalışma.. Kaprisini sevsinler.. Premses hanımefendi bu dünşa üzer
Estağfirullah canım. Yani konu sahibinin verdiği cevaplara bakılırsa bilerek olayı kızıştırmaya çalışıyor. Kaos çıkarmaya çalışıyor. Yeni üye ve profilini gizlemiş. Bunlardan yola çıkarak fake olduğunu düşünüyorum. Özellikle konu sahibinin tavrı ve verdiği cevaplar kendini ele veriyor. Ne olur çullanın üstüme. Parçala beni kazım diyor :KK53: :KK53:
Yok canım yaaa..kanlı canlı kadın üye."yeni üyelik" unvanindan kurtulamamasinin nedeni çok da beğeni almıyor oluşu.Yoksa yüz küsur mesajı var forumda

Yok canım yaaa..kanlı canlı kadın üye."yeni üyelik" unvanindan kurtulamamasinin nedeni çok da beğeni almıyor oluşu.Yoksa yüz küsur mesajı var forumda
Lütfen gerçek olmasın. O kadar saçma ki ne olur gerçek olmasın:rolleyes: Ben yine de bu tarz kışkırtıcı cevap vermesinin kasıtlı olduğunu düşünüyorum.

Anneniz hamileyken çalışabilecek durumda ise börek yapmak cok ta zor bisey olmamalı onun icin. O haliyle çalışıyorsa "o haliyle" börekte yapabilir bence.
Kuzu ne alakası var..kadın kendi yemek arasında misafirine börek hazırlamış ...dönmüş işten gelmiş kendisine bir lokma yemek yok..gerçekten hamile kadina kendi hazirladigi bir lokma böreği yedirmemek iyi niyet değildir.Essek kadar insanlar kendi karınlarını doyuramayacak halde mi kalmış !

Misafirliğe giderken siz eli boş gitmeseniz de hem kendi yiyeceğiniz için hem de onlar için bir şeyler götürseniz? Kusura bakmayın da şımarıklık gibi olmuş.Belki durumları yok.Herkes aynı sekilde misafir agırlamaz kimisi sofrayı donatır kimisinin aklına gelmez.Cok yemek istiyorsanız alıp gidin

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum

Hormonlar değil halk arasında prenses sendromu diyoruz biz buna 😂

Evdekiler hamile oldığumu bilmiyor canım. Ben kimsenin mutfağına girmem babaannemin bile.

Hamile olduğunu bilmeden sana nasıl hamile kadın muamelesi yapılsın? Bende başka evde rahat edemem, o yüzdende gidip kalmam. Rahat değilseniz gitmeyebilirdiniz, gittiniz madem idare edin.

Size bakınca Ben harcanmışım :mad:hamileyken kv kp elti eşi çocuğu görümce aynı evde yaşıyoduk hiç ceviz fındık yemedim. Doğuma gideceğim bir önceki günü cam sildm temizlik yaptım yerde yemek yedim sonuç olarak çocuk doğurdum gayette saglıklı maşallah..Hamileliği bi hastalık gibi görmeyin 1 hafta ceviz fındk meyve yemeyiverin alınıyosa önünüze servis edecek değiller herkes yiyip bitirmeden alın birer tane yiyin yemek yerken altınıza bi minder yada kırlent koyun.Bu hizmetleri de başkasından beklemenize gerek yok ki.Bence de siz abartmışsınız.

Annem ettirmez misafirim ben

Yaşadığınız , büyüdüğünüz evde ne çabuk misafir oldunuz ?

Büyüdüğüm evde misafir gorunsem çok içerlenirim.

Kabul edin, kaprisli birisiniz. Eskiden de öyle miydi hiç bir şey yapmaz miydiniz ? Evliliği yanlış anlamissiniz.

KV.nin ya da annenin mutfagina girmemek çok tuhaf.

Valla iyi yaşadım canım yoklukta bile bana varlık yaşattılar

Yoklukta varlik nasıl oluyor ?

Her neyse ceviz meyve yiyorsanız , onsuz yasayamiyorsaniz bir hafta demek ki evde de alınıyor.

Niye şikayet ediyorsunuz bana almıyor diye.

Alın gidin gideceğiniz yere.

Hamilelik 9 ay , hatırlatayım. 5. Haftadasiniz.

Soğuk canım yer

Minder koy öyleyse.

Sorun çıkarmaya yer aramayin. Balık baştan kokar. Ailesi uzakta yaşıyor ve bir haftaligina gitmissiniz.

Amacımız karsilastirma yapmak ve sözde begenmiyorum, yapmıyorlar, iyi değilim imajını vermek. Gerek yok.

Boyl hayat gecmez. İyi düşünceli olun, iyi bakın ve idare etmesini öğrenin.

Esimin hatrına gittim ama cevizim yok diye kavga ettim, üstelik elini cebine attı orda yine kavga ettim. Muhteşem.

Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Cevizi fındık yemem lazım diyorum
Ne abartmissiniz ya!
Daha 5 haftalik hamilelik!
9 ayi esinizin burnundan getireceksiniz anlasildi.
Hormon hormon deyip durmayin hormonlar daha pik seviyesine bile ulasmamistir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X