Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibesinin niye taslandigini hic anlamadim.

Ac susuz duracaklarsa neden gitmisler o eve yani, bence konu sahibesi evine donsun guzelce zaten virus zamani ne isler var misafirlikte

Aç susuz kalmamış meyvesiz cevizsiz kalmış. Kocası alınca da kızmış .

Onlar meyveyi yiyince de daha çok kızmış.

konuları okurdum hep ama hiç yazmamıştım.
görünce dayanamadım. ben gittiğim hiç bir yerde misafir olmadım. sadace annemim kayınvalidemin evi değil nereye gidersem ev sahibi izin verdiği sürece girerim he kayınvalidemin annemin evinde daha rahat girerim her ikisinide mutfağa bile sokmam kendim yapar hazırlar sofraya milleti çağırırım. kayınvalidem hatta der aman kızım sen geldinde azıcık dinleniyorum diye hizmette ederim seve seve elimde hiç boş gitmedim her ikisinede ne yapacaksam karıkoca markete pazara gider alırız benim meyvem benim sebzem yiyeceğim demedim. ne bileyim bizde hamile olduk ama ne aklımıza ceviz geldi ne meyve ne bulduysak yedik kapristen başkası değil bu hormonlar filan asla değil

Ben konu sahibesinin niye taslandigini hic anlamadim.

Ac susuz duracaklarsa neden gitmisler o eve yani, bence konu sahibesi evine donsun guzelce zaten virus zamani ne isler var misafirlikte

Aç susuz değil ki. Sadece ceviz getirmemişler önüne, ceviz yemesi şartmış 5 haftalık hamile olduğu için, kendin al diyenlere de ben babaannemin evinde bile mutfağa girmem diyor. Eş ailesi bilmiyormuş ama hamile olduğunu daha. Bütün mesele neden benim önüme ceviz getirmiyorlardan çıktı

Ben de doguma gitmeden once bir tencere bes kiloluk sutlac yapmıştım. Dogumdan geldim bir kase bile kalmamis yapacak bir şey yok. İdare ediver biraz daha 5 haftalik meyvesizlikten olmezsin yani

Annem ettirmez misafirim ben
Annenin yanlis yetistirdigi,sorumluluk vermedigi cocuklar iste boyle buyuyup evlenince (sizinki pek buyumek de sayilmaz gerci de,lafin gelisi iste) baska ailelerin baska eslerin basina bela oluyorlar. Evinizde hic mi bir isin ucundan tutmadiniz?4,5 yasindaki oglum yatagini topluyor,buzdolabindan yiyecegini cikarabiliyor. Ayip be.

Sağlıklı düşünmüyorsunuz bence. Allah sabır versin...

Kuzu ne alakası var..kadın kendi yemek arasında misafirine börek hazırlamış ...dönmüş işten gelmiş kendisine bir lokma yemek yok..gerçekten hamile kadina kendi hazirladigi bir lokma böreği yedirmemek iyi niyet değildir.Essek kadar insanlar kendi karınlarını doyuramayacak halde mi kalmış !
Canim o konuda evet kendi yaptıgı yemeği yiyememesi yani ona bırakmamaları hic iyi niyet değil haklısın ama benim anladığım misafirlik durumu yok. Yanlis mi okudum ki. Kadın kaynana evinde yapiyor bunu. Bunlar gereksiz fedakarlıklar.yalan mı?

Kızlar 1 haftalığına eşimin memleketine geldik biz geleceğiz diye ne bir meyve almışlar ne bir şey zaten senede 1 kere olan durum bu benim annem donatıyor sofrayı sürekli. Geçen siparis veriyor annesi şunu al diye ben böyle görmedinim hiç oğlunun elini cebine attırmazsın böyle gördüm bana mı tuhaf geliyor aynı evde yaşasak demek ki sürekli onu bunu al diyecek.
Hamileyim başka eve alışık değilim rahat değilim temel ihtiyaçlarımı bile karşılayamıyorum yer soğuk yerde yemek yiyorlar yemek esnasında karnım ağrıyor bu yüzden doymadan kalkıyorum.
Meyve yemek istiyorum geçen meyve aldık hepsini yemişler aç duruyorum eşime de kızdım biliyorsun hamileyim gelmeyelim deseydin keşke dedim daha da gelmem dedim
Cevizi fındık yemem lazım diyorum evde var diyor e var da ben gidip alamam ki önüme de getirmiyor evde var kime faydası var anlamıyorum bana bakmıyor eşim böyle düşünüyorum ama saçmalık sanırım
.
Hormonlar mı bunlar kızlar??? Kv ile tartışmak da istemiyorum ortada bişi yok.
Bu arada kese göründü doktorum her şey normal dedi.

Boş gebelik ihtimali kalktı dedi sizce de öyle mi ben böyle bilmiyordum
Sizin de dediğiniz gibi bişey yok. Eğer ağır ve riskli bi hamilelik gecirmiyorsaniz gayette kuruyemiş meyve vs alıp yiyebilirsiniz

Okurken bile sinirlendim. Ne olur yani giderken biraz sebze meyve alsanız evin kızı gibi davransanız.herşeyi önünüze koymayı beklemeden siz çıkarın koyun beraber yiyin. İyi ki bir hamile kalmışsınız diyesi geliyor insanın. Her şeyleri batmış gözünüze çok yazık.

Niye önünüze yemek getirmelerini bekliyorsunuz? Mutfağı sırtlarında götürmüyorlar ya ne istiyorsanız gidin alın işte. Anlamadığım için soruyorum bir hafta ceviz yemezseniz ne olur mesela? Ne gibi büyük bir sorun olur? Abartıyorsunuz bence, 7 gün sabredin eşiniz için. Hamilesiniz hasta değil. Herhangi bir normal insanın yaptığı hemen hemen her şeyi dikkat etmek şartıyla siz de yapabilirsiniz. 5 haftada amma nazlanmışsınız, daha hormonlar devreye bile girmemiştir, 9 ay nasıl geçecek acaba?
Aaaaa hiç oldu mu hamile bir kadina neler diyor dilleriniz :KK53:
Kadıncağız hamiş ilgiye yemeğe cevize fındık fıstığın önüne gelip hürmette asla kusur edilmemesi gereken bir 9 ay var önünde simdi konu sahibi kizmasinda ne yapsın :deli:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X