- 31 Ocak 2013
- 8.639
- 29.964
- 748
- Konu Sahibi mujimujgan
-
Yooo, bilakis ben ağırlamak zorunda kalmadım kendi işlerini kendileri halletsinler derimDüşünün şimdi, siz ailenizin yanında tatildesininiz ve eşinizin ailesi sizin evde akşam toplanmışlar.
Ohh bir güzel kim varda çağırılmış, yenilmiş içilmiş sefa sürmüşler.
Delirmez misin?
Bu cümlelerinden sonra ettim zaten, o da gelmeyi kesti.Var malesef bu modeller ama ben çizgi çekilmesi gerektiğini düşünüyorum mesela neden evinizde çok rahat ediyor azcık rahatsız etmelisiniz :))
Neyse ya ben abartıyorum herhalde dicem de inşallah sağı solu karıştırmazlar.iyi düşünmeye çalışıyorum.iyi düşünelim iyi olsunBana göre bazı şeyler esnetilmeli evlilikte. Anahtarınızı alıp habersiz ve yalnız kalmış değiller ki? Yada siz yoksunuz diye geliyor değiller.
Herşeyi büyütmemek gerek. Şu durumda huzursuzluktan başka birşey olmaz sizin bunu söylemeniz. Başka zaman güzel dille ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum dersiniz belki ama bu çok rastlanacak bir durum değil, ekstrem şeyleri göz ardı edin.
Gezmeye de gelmiyorlarmış , işleri varmış .. işleri olan bi şehirde oğullarının evi varken başka bir yerde , otelde falan kalmaları hiç hoş bir durum değil ..Amaç istanbulda işleri var ertesi gün gidicekler ama yine de içim içimi yiyo.
İlk 5 ay şaşkın yeni gelin modunda iken ben de öyleydim ama sonra aynı had bildirildi kafam rahat etti :))Bu cümlelerinden sonra ettim zaten, o da gelmeyi kesti.
Ya insanlık namına bana da arkadaş oluyor diye çağırıyordum yalnız kalmasın, gezer tozarız diye.
Anladım ki fazla iyilikten maraz doğuyormuş, zaten olması gereken gibi görülüyormuş lütuflarımız.
Had bildirimi yapıldı.
Düzelttim şimdiYanlış yazmışım cnm kusura bakma.hızlı düşünüp yazınca karışıklık olmuş
Alemsin yaYooo, bilakis ben ağırlamak zorunda kalmadım kendi işlerini kendileri halletsinler derim
1 yıllık evlisin, sen başka yerde kocan başka yerde tatilde. Öncelikle bundan rahatsız olman gerekmiyor muydu seninkızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında tatildeydi.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Küçük küçük şeyler birikiyor işte evlilikte.ben bi türlü ısınamadım eşimin ailesine.birazcık da bundan.daha hassas olmalarını istiyorum.Ben gerçekten anlamadım. Mülk babanızın olabilir yuva Eşiniz ve sizin. Anne babasını eve alamayacak mi siz yokken? Bence mesele çok başka
O ne demek ya o ev sizin olduğunuz kadar eşinizinde şaka yapıyorsun heralde veya şaka olsun lütfenkızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında çalışıyordu.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Ooo ev seninse tamam haklısınCnm bi de şöle bi durum var.ev benim yani babam aldı ve bize verdi ve kayınvalidemler çeyiz dahi yapmadılar.o yüzden de şuan sinir oluyorum.evi biz aldık biz döşedik.sadece 1 gece kalcaklarmış ama ne bileyim ya şuan aşırı sinir oluyorum.
O cümleye daha laf söyleyemez zaten. Ders alınasıAlemsin ya
Bir gün kayın aile bizim evde, bayağı kalabalıklar.
Kayınvalidem geldi, benim odadaki banyomu kullanmak isted.
Zaten koridorda birkaç tur gitti geldi ama cesaret alamadı, en sonunda sordu, aynen cevap şu.
‘Kurusa bakmayın annecim benim banyom müsait değil, eşimle ikimize ait orası ve en çok da sizin dağınık ve nahoş halde görmeniz beni utandırır’ dedim.
O derece sinir olurum ben, kaldı ki evime gelecekler ben yokken!
Cıngar çıkar!
Ya eşim şehir dışında tatilde kısmını yanlış yazmışım orası çalışıyo olacaktı.düzelttim ama neyse.ya aşktan körlük değilde benim düşünce tarzımda kim ne yapabiliyosa onu yapsın ve maddiyat araya girmesin istedim ama kayınvalidemlerin de bu kadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim.biraz bu hayal kırıklığı var.yapılan şeyleri eşimden hiç sakınmıyorum ama ailesi aşırı rahat davranınca biraz sinir oluyorum.bi de hiç sıcaklık samimiyet yok.o da beni çok yordu.hiç böle olacağını düşünememiştim.üzüldüm.1 yıllık evlisin, sen başka yerde kocan başka yerde tatilde. Öncelikle bundan rahatsız olman gerekmiyor muydu senin
Bir de evi baban almış dayayıp döşeyen sizsiniz. Kocan da sadece gelip eve kurulmuş herhalde? Aşktan bu kadar mi gözün kör oldu? Tamam herşeyi erkek yapsın demiyorum ama herşeyi kız tarafı yapınca çok çirkin oluyor bence
Uzumekte çok haklısın sevimsiz hareketler. Mantıken ezilmeleri filan lazım, kendi oğullarının katkısı olmayan bir evde, gelin yokken kimse kalmaz kolay kolay. Biraz arsızlar belli. Eşin ne iş yapıyor düzenli geliri var mi? Geçime katkıda buluyor değil mi?Ya eşim şehir dışında tatilde kısmını yanlış yazmışım orası çalışıyo olacaktı.düzelttim ama neyse.ya aşktan körlük değilde benim düşünce tarzımda kim ne yapabiliyosa onu yapsın ve maddiyat araya girmesin istedim ama kayınvalidemlerin de bu kadar rahat olacağını hiç düşünmemiştim.biraz bu hayal kırıklığı var.yapılan şeyleri eşimden hiç sakınmıyorum ama ailesi aşırı rahat davranınca biraz sinir oluyorum.bi de hiç sıcaklık samimiyet yok.o da beni çok yordu.hiç böle olacağını düşünememiştim.üzüldüm.
Ben delirmem ev banamı ait sadece neden delireyim evimi mi yiyeceklerDüşünün şimdi, siz ailenizin yanında tatildesininiz ve eşinizin ailesi sizin evde akşam toplanmışlar.
Ohh bir güzel kim varda çağırılmış, yenilmiş içilmiş sefa sürmüşler.
Delirmez misin?
Sorardım hayır derse de üzülürdüm.ama sormadan asla çağırmazdım.çünkü biz daha 1 yıllık evliyiz.10 yıllık evli olsak belki daha farklı olurdu.çünkü aileler belki daha fazla kaynaşırdı.ama şuan yeniyiz.o yüzden sorardım.Biraz empati kurun ya sizin aileniz evi almamış olsaydı yada çoğunlukla evi erkek tarafı alır şimdi gelinler kendi ailesini çağırırken bı geceliğine ailem gelebilir mi diceksiniz???hayır dediğinde donuptr ailenize eşim izin vermiyor kabul edemem diyebilecek misiniz????bu kadarda değil yani orası ikinizin ortak yuvası şimdiden senin benim yaparsanız isiniz zor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?