- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
- Konu Sahibi mujimujgan
-
Sorarsanız da eğer sorun var insan ailesi kalacak die eşinden izin alırmi çok garip az deilki 2 3ay olsa tamam ama 1yil olmuş ayrıca 1gunden bişi olmaz önceden sinir olduğunuz için şuan kendinizi dolduruyorsunuz sadece karşılıklı kaynaşmakta sizin elinizde bazen küçüklerin yapacağı şeyleri büyüklerimizden bekliyoruz böylelikle araya soğukluk girio olumlu düşünun bosyere strese gitmeyin bence 1gunden bişi olmaz sonuçta bu çok sevdiğiniz eşinizin ailesiSorardım hayır derse de üzülürdüm.ama sormadan asla çağırmazdım.çünkü biz daha 1 yıllık evliyiz.10 yıllık evli olsak belki daha farklı olurdu.çünkü aileler belki daha fazla kaynaşırdı.ama şuan yeniyiz.o yüzden sorardım.
Eşinle aranızda sorun çıkmasın diye söylemiştimYa dile getirmeyeyim tamam ama bu da haksızlık değil mi ya.kayınvalidemler çeyiz yapmadı.kocam ne balayına götürdü ne tatile götürdü o yüzden ben annemle çıktım ama böle yapımca kocam bide.şimdi ben bunu dile getirmek istiyorum ama krize yol açmak istemiyorum.ne yapmalıyım ya
ne yani ailem gelirken esime soracagim sadece su gun geliyorlar haberin olsun hazrlik yapalim derim...normal misafir agirlamiyoruz aile bunlar ne diycem esim musait degil baska zaman mi gelin diycem oyle birsey dersem ailem bir daha gelmez evimeSorardım hayır derse de üzülürdüm.ama sormadan asla çağırmazdım.çünkü biz daha 1 yıllık evliyiz.10 yıllık evli olsak belki daha farklı olurdu.çünkü aileler belki daha fazla kaynaşırdı.ama şuan yeniyiz.o yüzden sorardım.
Çok ilginç geldi bana niye rahatsız olunsun ki sizin eviniz olduğu kadar eşinizin de evi ailesi de kalamayacaksa 1 gece bence hiç laf etmeyin, rahat olun. Arayıp konuşun keşke ben de olsaydım şurda şu var bu var diye iyilik iyilik getirir azıcık ferah olun yahu.kızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında çalışıyordu.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Kendi ailem de ben olmadan eşimle evimde otursa ona da sinir olurum.O cümleye daha laf söyleyemez zaten. Ders alınası
Ama bilmiyorum belki de benim kayın ailem sınırlarını ve saygısını bozmadıklarından ben sakin karşılıyorum. Yoksa eşim ailesini de kuzenlerini de arkadaşlarını da ben yokken çağırabilir. Haber versin yeter izne gerek yok. No problem :)
Benim evimde bensiz alem olmaz valla.Ben delirmem ev banamı ait sadece neden delireyim evimi mi yiyecekler
Ya 1 geceden ne olur bence bu kadar takıntılı olmayın.kızlar merhaba.ben bişi sorcam.ben annemle tatile gittim.eşimde şehir dışında çalışıyordu.fakat eşim iş dönüşü kendi ailesinin yanına gitmişti ve onları da alıp bizim evimize gittiler.(eşimin ailesi şehir dışında oturuyor)ben evde yokken onlar da benim evimde 1 gece konaklayacaklar.şimdi ben bundan aşırı derecede rahatsız oluyorum fakat eşim de kırılmasın diye bişi diyemiyorum.ben mi bu durumu sorun ediyorum?? Bu arada biz 1 senelik evliyiz.siz olsanız rahatsız olurmuydunuz??
Çözümü neymiş söyle biz de bilelim :))Arkadaşlar herkesin yorumları için teşekkürler.ben çözümü de buldum.sorun ortadan kalktı.artık böyle bir sorun yok.teşekkürler herkese
Çözümü neymiş söyle biz de bilelim :))
Yani gelmiyorlar mı sonuç ne ?konuştum hallettim.yani kimse kimseyi evden atmadı merak etmeyin.ama kimse kimseye de bundan sonra son anda haber vererek iş yapmıcak.öncesinde haber verilecek sonrasında konuşulup orta yol bulunacak.Allah tan eşim anlayışlı.ben herşeyin farkındayım dedi benim içimi ferahlattı.düşünceli olması gerektiğini söledi.işte bende bunu istiyordum zaten. Ama bırada konuyu açmadan önce hem çok sinirlenmiştim hemde konuşulamayacak bir konu olduğunu düşünmüştüm.ama şimdi halloldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?