Ben mi fesatım kuzenim rüyasında bana aşık olduğunu söyledi ?

Bence birseyler hissediyor .boyle birseyi bana kuzenimin demesi imkansizdir durup dururken denecek birsey degil .bu arada bu bana gore cok garip cok itici bir durum herkesin gorusu farkli tabi bilemem

Kuzenin seni yoklamış koşmuş resmen. Çok sinir oluyorum şu akrabadan sevgili yapanlara yaa

Hı evet.. şimdi de kardeşiniz değil o sarmaş dolaş olmayına getirdiniz. Hiç kimse kardeşiniz gibi olamaz zaten. Kardeşten kastım tamamı ile o duygusal bağ değil. Amcamın oğluna bir erkek olarak bakamam.. bakamam yani bu çok iğrenç.

Kaldı ki tek sorun akrabaların birbirine girmesi değil. Kuzeninizle evlenirseniz engelli çocuk doğurma ihtimaliniz 25% doğurmama ihtimaliniz 25% doğan çocuğun taşıyıcı olma riski 50% ve siz hala bunu normal gibi göstermeye çalışıyorsunuz. DEĞİL.

Dine girilmiyor buralarda ama siz girdiğiniz için sormak istiyorum; aynı babanız gibi size mahrem olmayan amcanız ile evlenmeniz haramken, babanızın oğlu yani kardeşiniz de aynı durumdayken nasıl olur da amcanızın oğlu size haram olmaz? Benim kafam almıyor. Bana mantıklı bir açıklama yapamazsınız.. kabul etmiyorum.

Dikkat ediyorum en başından beri size katılmayan ve fikirlerinizi eleştiren insanlara sürekli hakaretvari şekilde cumleler kuruyorsunuz. Bu tarz tavirlar aciz kalma belirtisidir.
Ne yazdığınızı çok iyi okudum. Bu isin bana göresi, sanna goresi ve "gibi"si yoktur. Öznel bir sey icin veya herkesce haikat olarak kabul edilmemis bir sey icin gelip burada ensest diyemezsiniz. Değil de zaten.

Ayrıca bu olay bizim toplumuzda yaşanıyorken ve hukuken de bir engel yokken birçok insana böyle ağır bir ithamda bulunmak da çok itici.

Ayrıca bu olay bizim toplumuzda yaşanıyorken ve hukuken de bir engel yokken birçok insana böyle ağır bir ithamda bulunmak da çok itici.

Bizde yasak olmaması normal olduğu anlamına gelmiyor. Dünyanın doğru-yanlış belirleme makamı biz değiliz sonuçta. Neyse ki değiliz...
Akraba evliliğinin yasak olduğu ve hatta "suç" sayıldığı pek çok ülke var. Yasalarını bilimsel gerçeklere göre toplum sağlığı yararına düzenleyen ülkeler bunlar.
Ama biz bunları hiç konuşmayalım ki kuzeniyle evlenenler rencide olmasın

Bu akraba evliligini savunanlarin çoğunun anasiyla babasi kuzen zaten, oyuzden toz kondurmuyorlar

Benim dedem ve ninem de kuzen. miras bölünmesin diye zorla evlendirilmişler, çocuk yaşta.Kadın hala nefretle anlatır. Onları suçlayacak halimiz yok, ben gayet anlayışla karşılıyorum. İçinde yaşadığımız toplumun malesef ki bir gerçeği bu. Ama 2019 yılındayız. Artık insanların bilinçli olduğunu görmek çok güzel.

Bunları konuşmayalım nedir ya? Ben sakıncalı olup olmamasına değinmedim bile. Kuzen kardeştir ve ensest ilişkidir diyenlerin söylediklerinin bir hakikati olmadığını belirttim. Lütfen konuşulanlar üzerinden devam edelim. Hayal dünyanız üzerinden değil.
Turkiye'de hukuki olarak bir engel yok. Diğer ülkeler neden ölçüt onu anlamıyorum. Bir de sanki bütün ülkelerde yasakmış gibi konuşulmuş. Garip yahu. Her şeyi kendi istediğiniz gibi anlıyoruz ve anlatıyoruz.

Kuzen kardeş gibi, yok kuzenle evlilik vs enseste girer yazanlar olmuş yani pessss. Kuzenin yabancı bir erkekten farkı yoktur İslam a göre, o sizin kardeşiniz değildir, evlenilebilir.

Anne teyze yarısı
Amca baba yarısı ya hani...
Hani kan bagı olanlarla evlilik durumunda genetik rahatsızlıklar alıp yürüyor ya...

Bir şeyin İslam'da suç sayılmaması ya da yasak olmaması uygulanabilir anlamına gelmiyor.
Çok eşlilik de yasal ama eşinizi 3 kadınla daha paylaşmıyorsunuz degil mi

hukuğu geçtim dini yöndende engel yok.

Hanımlar,
konuya dini yorum yazıp durmayın çünkü yasak, ayrıca son kez yazıyorum ensest yakıştırmaları da yapılmasın konu çok başka yerlere gidiyor.

Kuzen meselesine gelince, burada her birimiz ayrı kültürle yetişmiş kadınlarız, hepimizin doğruları farklı, biri kuzene kardeş gözüyle bakar, biri bakmaz, ikisinde de yanlış birşey yoktur.

Kuzen meselesini masaya yatırdıkça akrabasıyla evlenenleri de incitiyorsunuz ayrıca, benim yetiştiğim kültüre göre de bırakın akrabayı, aynı mahalleden komşu çocuğuyla bile evlenilmiyor, babam öyle yetiştirmişti rahmetli, şimdi aynı mahallede büyümüş komşu çocuklarının evlenmesi ayıp mı? Değil ama dediğim gibi hepimiz farklı ailelerde başka kültürlerle yetişmiş bireyleriz, rica ediyorum artık şu meseleleri kapatın yoksa sonu kötü bitiyor.

resmen yürümeyi geçmiş koşuyor maşallah.
bana göre kuzen kardeş yarısı demek ben onaylamıyorum.

Bende çok kötü bir cevap verebilirdim kuzene hiç hoş karşılaşmam böyle şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…