Ben mi mutsuzluk arıyorum o mu hafife alıyor.

Bebe yaşına girecek ne lohusalığı demeyi de ihmal etmiyo tabi amaaan Allah yokluklarını göstermesin ufak tefek şeyler için darlamayalım adamları. Öküzlüj yaparlarsa o ayrı

Aşkım kadar siradan ve banal degil.Yavrum da hem sevkat hem sahiplenme var.Esim ismimi soylemesi disinda hep yavrum der bana da ve cok hosuma gider.Askim,bebegim mi desin.Evlerden irak :)
Hadi ya cidden ben güzel olduğunu düşünmedim yani ruh okşamıyorda böyle ne bilim kötü gibi düşünmüştüm. Prenses derdi eşim şimdi kızımıza prenses bana yavrum diyor ondan garipsedim:)

Hahaha. Eşim 40 gün sanıyordu lohusalığı hatta korkutmuşlardı gelirler götürürler sanıyordu beni şuan lohusa olmadığımı depresyona girdiğimi düşünüyor. Dur ben akşama her şeyi unutturayım:)

Bebe yaşına girecek ne lohusalığı demeyi de ihmal etmiyo tabi amaaan Allah yokluklarını göstermesin ufak tefek şeyler için darlamayalım adamları. Öküzlüj yaparlarsa o ayrı
Hahhaha ya iyiki yazdınız güldüm kendime geldim. Hemen mesaj attım şok olmuş gibi aradı iyi misin diyor. Nasıl ihmal ettiysem demek valla ağlayasım geldi. Kızdım kendime

Bendeki yaklaşık 5-6 ay azalarak devam etti. Eğer uzun sürseydi psikologla görüşmeyi düşünmüştüm. Ama işe dönünce düzeldi bu durum.

Cidden sorun aramışsın kendine.
Bunlar anlık olup biten ufak tefek şeyler. Bunları evliliğin geneline yaymanın anlamı yok.
Umarım sadece bir dönem geçici olarak böylesindir. Sürekli böyleysen zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…