- 17 Ocak 2014
- 940
- 1.585
- 313
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Hadi ya cidden ben güzel olduğunu düşünmedim yani ruh okşamıyorda böyle ne bilim kötü gibi düşünmüştüm. Prenses derdi eşim şimdi kızımıza prenses bana yavrum diyor ondan garipsedim:)Aşkım kadar siradan ve banal degil.Yavrum da hem sevkat hem sahiplenme var.Esim ismimi soylemesi disinda hep yavrum der bana da ve cok hosuma gider.Askim,bebegim mi desin.Evlerden irak :)
Hahaha. Eşim 40 gün sanıyordu lohusalığı hatta korkutmuşlardı gelirler götürürler sanıyordu beniAkşam eve gelince sarılır öpersiniz. Ben bazen lohusa kafasıyla acayip hallere girebiliyorum idare et diyin:) ben gereksiz atarlandıysam kedi gibi gidip ama aşkım ben lohusayım diyorum ne zaman bitiyo bu lohusalık şafak sayalım diyo
Hahhaha ya iyiki yazdınız güldüm kendime geldim. Hemen mesaj attım şok olmuş gibi aradı iyi misin diyor. Nasıl ihmal ettiysem demek valla ağlayasım geldi. Kızdım kendimeBebe yaşına girecek ne lohusalığı demeyi de ihmal etmiyo tabiamaaan Allah yokluklarını göstermesin ufak tefek şeyler için darlamayalım adamları. Öküzlüj yaparlarsa o ayrı
Zararın neresinden dönsek kârHahhaha ya iyiki yazdınız güldüm kendime geldim. Hemen mesaj attım şok olmuş gibi aradı iyi misin diyor. Nasıl ihmal ettiysem demek valla ağlayasım geldi. Kızdım kendime
Aynen ya dün biz tartıştık ben buyum senin için değişemem artık kaldıramıyorum dedi bende o zaman adliye şu tarafta istersen yolunu tarif edeyim dedim sustu....
Oy ben öleyim da.....
Eşim belki başımıza bir iş gelecek yolda diye endişe duydu fakat o yanımızda olsa da olabilirdi zaten ben kızımı koruyamaz mışım gibi hissetti o an ona takıldım sanırım. Peki hatırlıyor musunuz bu alınganlık sizde ne kadar devam etti. Sizce bir psikolog bu durumumu çözebilir mi
Kız bizde aynıyız ya nerelere gidek biz bilsem.biz hergün annesigil yüzünden tartışıyoruz ben nerelere gidem :)))
Okullar açılınca döneceğim bakalım nasıl olacak insşşalh düzelir benimdeBendeki yaklaşık 5-6 ay azalarak devam etti. Eğer uzun sürseydi psikologla görüşmeyi düşünmüştüm. Ama işe dönünce düzeldi bu durum.
Hahahahahahaha benim babamda bık bık der cok komigime gitmistir hep bu sözSorun arıyorsun evet
bıt bıtcısın ....
Allah korusun. Faek ettim hatamı iyi döndümAdamı zorla zıvanadan çıkartcan bu sefe de eşim değişti diye konu açacan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?