Ben mi mutsuzluk arıyorum o mu hafife alıyor.

Bunlardan bazıları gerilmeye sebep olacak şeyler evet. Ama mutsuz olacak, öyle "kötü günler geçirdim" diyecek kadar büyük olaylar değil.

E yani.Romantik film repliği gibi "Ben senin sürtüşürken bile mutsuz olmadım." denilen kadının gözlerinden kalpler çıkar.
Hanımefendi gerçek bulamadıysan yazmayın lütfen ne gerek var evet aşk fışkırdı gözümden herkes görsün istedim size ne. Şu aklınıza gelmiyor hiç dimi belki bana gerçekten çok güzel hissettiren eşi bazen bir anda duygularımı yerle bir ediyor ya da bana öyle geliyor ve belkide mutlu değilim ve gerçekten çözüm arıyorum. Lütfen rica ediyorum sorun olarak yaşadıklarıma bir cevabınız yoksa yazmayın

Bence sen takintilisin biraz.. soleki bacaktaki tuylerden giren senin esindi dimi? Bunuda sana 10 kez solememize ragmen zor ikna olmustun sanki. Ya cok fazla es odakli yasiyosun ya canin sıkılıyo.. ya da gercekten esine takmis durumdasin : (

Iyide bu adam demekki bunu istiyo.. her konuda bundan bahsetmek komik degil mi sencede? Ya kabul et bu adami donlariyla ya da bosan ne diyelim : (
Takılıyorum bu duruma ve çözüm arıyorum eğer önceden hayatımızın içinde olmayan bir konu bir anda türedi ve garip bir hal aldı. Eşim boşanayo düşüneceğim bir eş değil olsaydı evet boşanırdım ben sadece bir sorunsa başkalarının gözünden de bu aşmak istiyorum

Ayrıca "seninle sürtüşürken bile hiç mutsuz olmadım" cümlesi çok hoş bence. Eşim bana böyle söylese "adam kavga ederken bile mutlu benimle" diye düşünürüm

İş hayatından sonra eve kapanmak canımı sıktı belki bu bilmiyorum ama çalışırken de eşime taktığım oluyordu bana hep kendimi iyi hissettirsin istiyorum. Kıl mevzusu evet benim onu duyunca şok olmuştum kötüyü duymadığım için ağzından kötü duyma beni yerlere seriyor bunun adına bilmiyorum ama bir danışman gitsem iyi olacak

Olabilir.. esine cok takiyosun bence.. cok uzun zamandir evli degilsindir muhtemelen. Adamin bu kadarcik laflarina bu kadarcik alinip trip atiyosan, bosanacak insanlarin yerinde olsan napardin dusun! Kotu manada demiyorum bunu.. nisanlilik flort zamanina benzemez.. evlilik nisanliliga.. hatta cocuktan oncesi sonrasi.. her cocuk baska tecrube.. gercekten soyledigin kadar takiyosan bu normal birsey degil.

Bal gibi abartmışsın be canim....
Adamcağız üzerine düşmüş seni düşünmüş hep....
Kıl tüy işi hariç
Onuda sevmiyordur ben olsam sorun etmezdim.....

Bunlar da sorunsa :)) ben öleyim en iyisi üzüntüden. böyle şeylerle evliliğinizi yıpratmayın, adam size seninle sürtüşürken bile mutsuz değilim diyor daha ne desin :)
Aynen ya dün biz tartıştık ben buyum senin için değişemem artık kaldıramıyorum dedi bende o zaman adliye şu tarafta istersen yolunu tarif edeyim dedim sustu....
Oy ben öleyim da.....

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.Yazdıklarımın doğru olduğuna herkese açık bir konu açıp işinize gelmeyen bir yoruma "Size ne" demenizden emin oldum tamamen.Cevabım yok çünkü ortada sorun yok , ha unutmadan kocanız sizi çok seviyor.

Eşiniz evet kötü günlerdi dese bence daha çok üzülmelisiniz çünkü gerçekten gereksiz yere olan gerilmeler. Ayrıca anlattıklarınızdan çok daha kötü şeyleri önemsemeyen kocalar var. Erkekler zaten bizim kadar detaycı değil ama siz de azıcık abartmışsınız. Gerçekten gülüp geçilecek şeyler. Eşiniz haklı. Ama sizi de anlıyorum doğum sonrası lohusa kafası bambaşka bi kafa valla olabilir:) eşim bana kaş bıyık aldırdığımda ooo sıhhatler olsun ortaaam der aşkım la maşallah iyi yiyosun haa der ya güler geçerim ya yapıştırırım cevabı ruh halime göre. Siz de çok takılmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…