- 30 Kasım 2016
- 7.942
- 17.818
- 178
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben demesem eşim der Bu sefer ben saklamış olurum
Bu durumu onlara anlatamıyorum maalesef ki.Orda yaşadığınıza göre güvenli bölgeleri kayinvalidenden daha iyi bilirsiniz . Eşin gidelim diyorsa gidin .karısının ve kendinin canını tehlikeye atacak değil ya ..ailelere de herşeyi anlatmayiverin
Evet farkındayım ve kendimi işe yaramaz hiçbir şey yapamaz hissediyorumGidip gitmemenize bir şey diyemem ama ailesinin söylediklerini ona söylemeyip arada siz kalıyorsunuz farkediyor musunuz? Sizin aranız kötü olmuş şimdi de. Niye böyle bir ortam yaratıyorsunuz.
Annenler böyle diyor, bizi düşünüyorlar haklılar filan diye yumuşatarak anlat senin de neden istemediğini.
Bu kadar ayrıntılı her şeyi de anlatmayın ailelerinize
Eşime böyle desem bu sefer gizli saklı iş mi yapacağız der
Annesi babası korktuğu icin öyle diyordur muhtemelen Rabbim korusun sizi ve zor gorevde bulunan tün kardeslerimi insallah bisey olmaz Allahın izniyle gidin ne sizin nede esinizin kalbi kirılsınMerhaba öyle bir labirentin içine düştüm ki.Eşimle görev nedeni ile ailelerden uzakta terör bölgesinde bir şehirdeyiz. Eşim bugün araba ile gidilecek bir yerde yemek yiyelim diye ayarlamış. Ama sorun şu ki kayınvalidem ve kayınpederim ise burada bir yerlere gitmemizi istemiyorlar. Bir yere gittik mi laf söylüyorlar.Oralarda gezmeyin diyorlar. Ama ben eşime diyemiyorum bunu da böyle diyorlar diye.Gidip onlara kızacak yoksa. Bugün ayarlamış araba ile gidilecek olan yere ben de dedim ki bana söylemeden neden ayarladı? Hani başka zaman giderdik vs demek ertelemek için çok sinirlendi. Artık seninle hiçbir yere gitmeyiz vs dedi. Kimseye bir şey anlatamıyorum.Kafayı yemek üzereyim.
Ne yapmalıyım sizceKonu sahibi siz kaç yaşındasınız?
Bu platformda okuduğum en garip dert...
Ne yapayım? Diye sorarak ne demek istediğinizi anlamakta gerçekten zorlanıyorum.
Yetişkin ve evli bir insan olarak bu kadar basit bir konuda dahi insani/ailevi ilişkilerinizi düzenleyemiyorsanız bence esas dertlenmeniz gereken konu bu olmalı...
Siz ciddi ciddi mi sordunuz bu soruyu?Terör bölgesi ne demek.
Adam heveslenmis ayarlamış adama laf edemiyorum.Merhaba öyle bir labirentin içine düştüm ki.Eşimle görev nedeni ile ailelerden uzakta terör bölgesinde bir şehirdeyiz. Eşim bugün araba ile gidilecek bir yerde yemek yiyelim diye ayarlamış. Ama sorun şu ki kayınvalidem ve kayınpederim ise burada bir yerlere gitmemizi istemiyorlar. Bir yere gittik mi laf söylüyorlar.Oralarda gezmeyin diyorlar. Ama ben eşime diyemiyorum bunu da böyle diyorlar diye.Gidip onlara kızacak yoksa. Bugün ayarlamış araba ile gidilecek olan yere ben de dedim ki bana söylemeden neden ayarladı? Hani başka zaman giderdik vs demek ertelemek için çok sinirlendi. Artık seninle hiçbir yere gitmeyiz vs dedi. Kimseye bir şey anlatamıyorum.Kafayı yemek üzereyim.
Haklısınız kendimi ifade edemiyorum sanırım. Sinirlerim bozuldu artıkAdam heveslenmis ayarlamış adama laf edemiyorum.
Eşinizin ailesi size birşey olacak diye korkuyor laf edemiyorum .
Ama sende ortada kalmışsın normal de sana da laf edemiyorum derdim de neden güzelce derdini anlatmıyorsun? Korkuyorum birşey olacak diye de yada git ama geldikten sonra dee bir daha gitmeyelim sana birşey olacak diye bize birşey olacak diye de.
Neyse azıcık işve cilve biraz da derdini anlatınca o da anlar. Üzülme ama bahaneler de üretme