Ben şok, ben iptal..

Aynen kendini anlattın haklısın aynen yazdığın gibisin
Zaten otele gitmişsin evlensen ne olur daha

Bu cümleleri sen bari kurma yahu

Sen de 0 km değilsin artık ama hayata aşka dair hata ümidin hayallerim var değil mi

Allah herkesi kalbinin hakettiğini versin

Gerçek bir yobazsiniz ama bu sizin evlilik oncesi cinsel hayata karsi olmanızdan kaynaklanmiyor. Hem aleni bir sekilde insanlarin özel hayatini elestirmenizden hem de ayarsizca yapma hakkini kendinizde bulmanizdan kaynaklanıyor. Zihniyetiniz çirkin, saygısız, düşüncesiz, kaba...

Yobazlık övünülecek bir kavram degil. TDK'de yobazlik "Dinde bağnazlığı aşırılığa vardıran, başkalarına baskı yapmaya yönelen (kimse)" olarak tanimlanir. Sizin anlatmaya calistiginiz sey dindarlik ama yobaz olduğunuz için Allah söyletti sanirim gerçeği.

genelde kendisi çok istediği halde yapamayan başklarını da yaptığı için delicesine kıskananlarda görülür

Aynen ya.. Şu cümle bile yeterli. Bunu anlamak çok mu zor.

O iğrenç yorumu yazan insanın aklına ''güzel vakit geçirmişlerdir, kafa dağıtmışlardır bu ortamda, yeni yerler görmüşlerdir'' gelmiyor da, ''ahanda kesin seviştiler'' fikri dolanıyor sadece zihninde. Kişi kendinden bilir işi demek lazım. Kaldı ki olduysa da bize ne. Ne meraklı millet başkasının kararlarıyla alimlik taslamaya ya. Soludukları havaya yazık günah ya.

Banlanmissin canim ama geldiginde okursun.
Benim de boyle bir erkek arkadasim vardi.
Hem ailenin bes kurus bir faydasi olmaz hem de aldigi iki kurusu tirtiklamaya calisirlardi.
E tabi banane ama evlenmeye niyetin varsa o is banane olmuyor. Sen bilmem ne kadar zaman haftasonlari eve hapsolacak kadar da fedakarlik yapmissin. 5 yillik iliskide bi tektas aldi bi de otele goturdu diye artistlik yapmasin. Eminim daha fazlasini da sen yapmissindir kendini ezik hissetme.
Hatta senin yerinde olsam barismam da.

Nisanlanmaya ne gucu ne de bi taraflari yemezken aman nisanli zannetsinler seni sahipli sansinlar demek te ayri bir eziklik.
Adam gibi nisanlansaymis o zaman.
Bu kadar uzuuuun suren iliskilerden hayir geldigine ben pek rastlamadim canim ya.
Istisnalar vardir mutlaka ama benim cevremde gorduklerim bu yonde

Zaten tüm sorun ailesi.

Ailesinin bana yaptıkları, onun ailesi yüzünden bana yaptıkları.

Şaka gibi bir şey.
Ay valla kendi eski gunlerim aklima geldi.
Insallah Allah kurtarsin seni bu olay vesile olsun ve cok iyi insanlar ciksin karsina.
Ben aradan kac sene gecti de hala dusundukce aklimi yitiriyorum yapilan haksizliklara

Konunun başlığında bn şok yazıyor ama birde bn yazayim
Bn şok la babasının yaptığı zaten kabul edilemez sevgilin çıkıp da bir laf etmedi mi !
Bnce sevgilin zaten bu konuda kendisi çok fazla dolmuş kendisk olanların farkında ve topu sana atarak hırsını almaya çalışmış çünkü ilk konuşmanın başında söylemiş zaten aileme yaptığım yeter biraz da bize harcamaya kim diye senin sorun da ustelemis gbi olmuş onun açısından bakarak konuşuyorum ama oda bu durumdan baya bunalmış durumda güzelim ya bence güzel bir ilişkim var gbi bn konuş derim .

Vücudunuzla ilgili kararlar baştan sona kadar sadece size aittir; evli de olsanız bekar da olsanız bu böyle. Hele de organ bağışı gibi şahane bi şeyde dış kapının mandalı sevgili ailesi kim köpek oluyor da yorum yapıyor. Orada çoook haklısınız. Ama insanların mali bütçeleri evlenene kadar sadece kendilerinden sorulur. Evlenicez para lazım diye ancak kendi bütçenizle ilgili kararlar alabilirsiniz nişanlınız ister ailesine verir ister çöpe atar karışma hakkınız yok. Parayı harcama şekli hoşunuza gitmiyorsa ayrılırsınız. Orada da dizi haksız buldum

Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane
Çatlıyosun dimi :)
Sizin gibiler küçücük bi et parçasına namus bağlayıp, gizli kuytu köşelerde sürttürüp, telefonlarda hohhlarken millet çatır çutur sevişiyor.. Kuduruyosunuz :)))

Babanıza yaptığınızı kimse sorgulayamaz. Onun babasına vermiş olduğu para ile sizin yaptığınız çok başka şeyler. Siz babanızın kaybedebilirdiniz ama onun babası çalışıp kendi borcunu ödeyebilirdi. Kimse kimseye güvenerek iş yapmayacak bu zamanda. Elbette zor zamanda aileye yardım edilir ama 5 yıldır soğan gibi zarına kadar almak nedir ? !

Yüzüklere takılan olmuş ama ben takılmadım, siz mi istediniz ? Siz mi zorladınız alsin diye ? Hayır... Almasaymış. 5 yılda bir kaç hediye almayacak bir tatile gidemeyeceksem ne yapayım ben o ilişkiyi saman gibi... Zaten babasının borcunu ödemekten bir nisan bile yapamıyor! Burada evli olup beş kuruşu bile borçlardan cebine kalmayan kadınların kocalarından neler talep ettiğini de gördük... 5 yıllık bir ilişkide bunları sormak da bana abes gelmedi, beş yıl çok az bir süre değil. Elbette soracaksınız, sonuçta siz de ona göre ilişkinin nereye gideceğini ölçüp tartacaksnz. Siz onun borçlarını ödesin diye beklemişsiniz beş yıl boyunca... Allah Allah sürekli kadın mı cefakar olup alttan alacak... Sevgilinizde tutuma hesap kitaba dair bişey yok bunu öncellikle bilin. Ayrıca oğulcu bir kv ve anaci bir oğul ile hayat sürmez...

Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane
Bakın, bana göre de ters ama bana göre !?!? Yani kimse benim hayatımı yaşamak zorunda değil. İsteyen istediği şekilde yaşar. Belki inancı yok, belki inancı var ama o kadar tutucu değil ya da umursamıyor böyle şeyleri ya da bilmiyordu... Bize ne ?

Kurtulmuşsunuz. Beş yılınız da boşa gitmiş, arkadaşlarınızla gezip eğlenmek varken onun evine kapanmış ve gereksiz yere ailesiyle muhatap olmuşsunuz. Zaten evlenince aile ile iletişim kurulacak ya da kurmak zorunda olunacak. Evlenmeden aileyle vakit geçirmek boş yere kendini sıkman demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…