- 27 Ağustos 2016
- 1.666
- 3.210
- 83
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Bu ne yaaaaaa ayip bePis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane
Aynen kendini anlattın haklısın aynen yazdığın gibisin
Zaten otele gitmişsin evlensen ne olur daha
Yaz tatili otele kadar okudum ve orda evli değilsin ve evliler vs.... gibi tatil mi yaptınız ?neyse seni ilgilendiren durum ama yazmasan daha iyi olacaktı başka kızlarımıza örnek almasın diye senden , ama aklı başında kızlar zaten helâli olmayan erkeklerle otellere motellere asla gitmezler diye umuyor ve düşünmek istiyorum beni yobaz diye adlandırabilirsin sorun yok iyiki yobazım bu tür haram aşklar konularında .
Gerçek bir yobazsiniz ama bu sizin evlilik oncesi cinsel hayata karsi olmanızdan kaynaklanmiyor. Hem aleni bir sekilde insanlarin özel hayatini elestirmenizden hem de ayarsizca yapma hakkini kendinizde bulmanizdan kaynaklanıyor. Zihniyetiniz çirkin, saygısız, düşüncesiz, kaba...Yaz tatili otele kadar okudum ve orda evli değilsin ve evliler vs.... gibi tatil mi yaptınız ?neyse seni ilgilendiren durum ama yazmasan daha iyi olacaktı başka kızlarımıza örnek almasın diye senden , ama aklı başında kızlar zaten helâli olmayan erkeklerle otellere motellere asla gitmezler diye umuyor ve düşünmek istiyorum beni yobaz diye adlandırabilirsin sorun yok iyiki yobazım bu tür haram aşklar konularında .
Gerçek bir yobazsiniz ama bu sizin evlilik oncesi cinsel hayata karsi olmanızdan kaynaklanmiyor. Hem aleni bir sekilde insanlarin özel hayatini elestirmenizden hem de ayarsizca yapma hakkini kendinizde bulmanizdan kaynaklanıyor. Zihniyetiniz çirkin, saygısız, düşüncesiz, kaba...
Kadin 5 yillik iliskiden bahsediyor ve diyor ki cogu zaman maasindan eline kalan bile yoktu aylarca hafta sonlarini evde otuearak gecirdik. Yani koca 5 yil icinde 2 yuzuk 1 tatil almis bu adam. Yeri gemis bir cay icmeye bile çıkarmamış.
Üstelik erkeklik edip kaesi taraftan da para kabul etmemis.
Burda kayinpederim bize dugun icin yardim etmedi diye konu acanlara, koskoca insanlarainiz dugunuzu de kensiniz yapin deyiveriyor herkes.
Ee bu kiz suan okuyor. Okulu bitince elbet calisacak. E adam yillardir calisiyor ama ne bir birikim ne birsey.
Babasina tabiki yardim edicek. Edicek ama kendine de gelecek saglmasi gerek. Peki bu cocui parayi babaya dökerken nasil evlilik yoluna girecek.
Gerçek bir yobazsiniz ama bu sizin evlilik oncesi cinsel hayata karsi olmanızdan kaynaklanmiyor. Hem aleni bir sekilde insanlarin özel hayatini elestirmenizden hem de ayarsizca yapma hakkini kendinizde bulmanizdan kaynaklanıyor. Zihniyetiniz çirkin, saygısız, düşüncesiz, kaba...
Nisanlanmaya ne gucu ne de bi taraflari yemezken aman nisanli zannetsinler seni sahipli sansinlar demek te ayri bir eziklik.Önerilerin benim için önemli, bunu bil.
Kesinlikle dikkatli olacağım. Kötü bir tecrübe oldu.
Üniversiteye başlarken nişanlı gibi görünürsen sevinirim diyerek almıştı. Ne bileyim yüzüme vuracağını aklım fikrim ermiyor.
Gülmeye çalışıyorum ama mesajını okurken gözlerimden yaşlar indi. Bana yaptığı haksızlık bir kez daha çarptı suratıma tokat gibi.
Bir de ailesi surat asardı, laf sokardı alttan alttan bana. Hepsi sonradan dank etti.
Çünkü hepsinin üstünü ustaca kapattı. Salak gibi kandım.
Ay valla kendi eski gunlerim aklima geldi.Zaten tüm sorun ailesi.
Ailesinin bana yaptıkları, onun ailesi yüzünden bana yaptıkları.
Şaka gibi bir şey.
Tektaş beştaş laflarından sonra sende de nankörlük sezdim aileden farkın nedir biri borçlarını ödetiyor biri evlenmeden alınan pahalı hediyeleri kabul ediyorNankör ben miyim o mu orası bile alenen ortada.
Bence de kurtuldum.
Çatlıyosun dimi :)Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane
Bakın, bana göre de ters ama bana göre !?!? Yani kimse benim hayatımı yaşamak zorunda değil. İsteyen istediği şekilde yaşar. Belki inancı yok, belki inancı var ama o kadar tutucu değil ya da umursamıyor böyle şeyleri ya da bilmiyordu... Bize ne ?Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?