Ben şok, ben iptal..

Neyse artık kendisine nankör olmayanından bir eş, ailesine de babası baba gibi olanından (!!!!!!!) özellikle kendi babası gibi olanından bir dünür bulurlar.

Nasıl güç verdi mesajın nasııııl..

Arar seni, surundur guzel
Margiiiim.

Yıllar önce sana telefonda dem vururken keşke uyarsaydın beni.

Ah ne iyi ettin bir ses verdin. İyi geldin kardeşim..

Canim benim
Okudum yazdiklarini
Ve uzuldum cok
Cunku birbirinizi sevdiginize sahit olan biriyim
Ailesinin bu sekilde davrasinisa hayret ettim..
Sana geri donus yapacaktir, geri donus yaparsa ne yapmayi dusunuyorsun ?

Amin , inşallah, çok teşekkür ederim. .içim yanıyor ..bilmem mi hissettiklerini. .Allah bütün babaları çocuklarına bağışlasın ..babasizlik çok zor ..deli gibi bişey oldum ..sürekli uyumak istiyorum rüyamda göreyim diye ..Çok şükür her gece görüyorum ..

Gerçekten neye niyet neye kısmet ! Burdan da anlamışsındır iyi niyet sahibine zarar bazen ..neyse tecrübe edindin ..sansliymissin ki ne mal olduklarını erken öğrendin ..

Diyorum ya çok fedakarlık etmişsin ..nankör ,hep fazlasını istemiş ..böylesine acimayacaksin aslında ama aşk duyuları öldürüyor. .görmez duymaz hissetmez oluyorsun ..

Niye ailenden çalıp onlara verdin ki ? Aşkından ölsen kimseye yama bunu ..

Babam için doktor demiş ki ( son kontrolde) , 10 gün ya yaşar ya yaşamaz ..annem bunu bana kaybettikten sonra söyledi .çok kızdım ..bir daha göremeyeceğimı bilseydim 10 gün boyunca uyumaz ,yanından bir saniye bile ayrilmazdim. .ahhh zaman ,hayallerin en büyük katili ..

Bu kadarından fazlası ve vahimleri varsa ki vardır o zaman bu sebep olmuş olsun gözünüzün açılması için.

Aile çok önemli cidden böyle düşüncesiz insanlarla bir ömür muhattap olacak olmak çok zor, hep bir mutsuzluk olur yani. Bence de kurtulmuşsunuz. Mutlaka seviyorsunuzdur dile kolay 5 yıl, canınız da yanar. Ama ileride daha büyük sorunlar yaşamaktansa şimdi biraz canınız yansın sorası güzel olsun inşallah.

Arar seni, surundur guzel

Canim benim
Okudum yazdiklarini
Ve uzuldum cok
Cunku birbirinizi sevdiginize sahit olan biriyim
Ailesinin bu sekilde davrasinisa hayret ettim..
Sana geri donus yapacaktir, geri donus yaparsa ne yapmayi dusunuyorsun ?
Biliyorsun o zamanlar da sallantılar yaşıyorduk ama ergenlikti resmen. Yani çocukça diyelim.

Şimdi sorunlarımız büyüdü, kocaman oldu. İçinden çıkılmaz bir hal aldı.. İstemiyorum artık, seviyorum ama zor. Gerisi bana zarar. Yani ailesi bile yanlış yapıyor.

Bir de üstüne kendisi. Çok zor olacak ama şimdi olmazsa gelecek sence de kötü değil mi canımın içi? Darmadumanım.

Sevindim bir faydam olduysa :)
Eğer devam etseydiniz tüm hayatınız onun ailesine para saçarak geçecekti. Elbette aileye yardım edilir fakat bazı aileler resmen kara delik gibi emiyor; onlar genç, yuva kuracaklar, ihtiyaçları vardır gibi şeyler düşünmüyorlar.

Yaptığın hiç birşeyden için pişman olma, herkes kendine yakışanı yapar, herkes kendinden sorumlu. Sen kendine yakışanı yaptın, onlar kendilerine yakışanı. 5 yıldır ne yaptıysan sen o'sun. Kendi değerini bil yeter, erkek mi yok? 5 milyar erkek var be!

Yaz tatili otele kadar okudum ve orda evli değilsin ve evliler vs.... gibi tatil mi yaptınız ? neyse seni ilgilendiren durum ama yazmasan daha iyi olacaktı başka kızlarımıza örnek almasın diye senden , ama aklı başında kızlar zaten helâli olmayan erkeklerle otellere motellere asla gitmezler diye umuyor ve düşünmek istiyorum beni yobaz diye adlandırabilirsin sorun yok iyiki yobazım bu tür haram aşklar konularında .

Son düzenleme:
Çok pişmanım, çok. Ailemle vakit geçirmeyip onlara gittiğim için her şey için..

En çok da babama ettiği o laftan sonra babasını affettiğim için. En kıymetlime laf geldi hem de beş para etmez birinden! İnan aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor.

Sen nasıl güzel bir evlatmışsın her gece baban sen daha fazla özleme diye rüyana geliyor..

Allahım sen aklıma sahip ol.

Bence de öyle. İlk defa geleceğimi bulanık gördüm. Artık güvenim kırıldı, koptu bir şeyler..

Hepimiz için güzel şeyler olsun inşallah.

Aynen "evliler gibi" tatil yaptık!

O pis zihniyetini de al çık şimdi konumdan.

Siz nasıl sevgili olmuşsunuz evli gibi aile bile karışıyor anlamadım ben? Ama babana verdiğin karaciğer konusunda seni takdir ettim.

Sinirimi boşaltayım diye konu açtım. Tarile gitmemin diğer kızlara kötü örnek olduğu dırdırını çekiyorum bık bık..

Bu minnoş morallerin için çoooook teşekkür ederim. Muhtemelen birazdan ban yiyeceğim sinirden sana şimdiden ileteyim teşekkürlerimi.

Benimde 5 senelik iliskim var ve seneye mezunum. Az cok ayni sartlardayiz empati kurabiliyorum. Gelecek icin yatirim yapmaya ihtiyacimiz yok ama velev ki yapmamiz gerekseydi ve ben hic bir caba goremeseydim iliskimizin evlilige donusmeyecegini dusunurdum. Bu yuzden seni hakli buluyorum. Sartlar olgunlastiktan sonra evlenme cabasi olmayan adama bir 5 sene daha harcamazdim.

Bak şöyle bir şey var.

Ailesi zor durumda olsa, yani gerçekten çalışsa kıssa ve istemeden borca girse tabiki edecek etmese insan değil zaten.

Amaa onların zevkine borç ödemesi sıkıntı.

Babası babana karaciğer verdiğinde o lafı söylediğinde Sen de onun babasına ,bir baba nasıl çalışmaz da borçlarını oğluna ödetir deseydin.

Terbiyesizler ya ona mı kalmış istediğin organını verirsin ailene.Barışma bu edepsizle .Bu erkeklerin iş ciddiye binince bi tarafları kalkıyor.

Konu sahibi sevgilisiyle tatile gitmiş hemen ben de gitmeliyim bana çok kötü örnek oldu aklı başında değilim ben galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…