Ben şok, ben iptal..

Beni nasıl güzel anlamışsın çok teşekkür ederim.

Bir çaba göremiyorum, aksine kötüye gidiyor borç altına giriyor sürekli. Kaldı ki ben mezun olunca her şeyi yapmaya hazırdım.

Bana nankör muamelesi kopardı her şeyi.

Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin he neyse banane

Nasıl yani aile bile karışıyor anlamadın?
Daha sevgilisiniz
Bu durumda bile babası nasıl olur da karaciğerinı verir der.sen evlerine gidiyorsun sürekli. Evli olsan bile bu kadar içli dışlı olunmaz ki.fazla içli dışlı olunmuş.neden evlenmediniz bu zamana kadar maddiyat mi okul durumu mu?

Geç değil ,telafi edebilirsin. .bundan sonra kimseyi ailenin önüne koyma lütfen ..düşünüp kendini de üzme artık ,geçti ,bitti ..o adam da dediği lafın bedelini ödeyecek hiç merak etme ..

Babamla ilişkime herkes çok imrenirdi. .hatta eşimle tanıştığımızda ilk aşkım babam ,onun önüne kimseyi koyamam kabul ediyorsan başla dedim ,ses çıkarmadı .evlenirken yineledim ,babamin önüne gecemeyeceksin hiçbir zaman ..baba ayrı eş ayrı ama senin için asla babamı üzmem ,o hep farklı bir yere sahip olacak bende ,ondan daha fazla kimseyi sevmeyecegim ,kabul ediyor musun dedim ...İnşallah kızlarım da beni bu kadar çok sever, sana benzer ,dedi .evlendik ,hiçbir sorun yaşamadık ..bilerek evlendi çünkü ..arada konusuruz , kızlarım da(2 kızımız var ) beni bu kadar sevecek mi acaba ,der ..

Konuyu tam okumamışsınız ama özet geçeyim.

Gitmek durumunda kaldım. Ailesinin borçlarını ödüyordu maaşından hiçbir şey kalmıyordu. Sürekli sokaklarda da gezemiyorduk. Mecbur görüşmek için gidiyordum.

Ben okuyorum, onun maddi durumu da ailesinin borçlarını ödemekle meşgul hâlâ.

Kargoyla göndereceğim yarın bana hediye aldığı ama benim nankörlük yaptığım değerli eşyaları.

Sonra sana gelip hiç mal kıymeti bilmiyorsun, mücevher kargoyla mı gönderilir demesin?
Şaka bir yana, git kendin ver bence. Ne olursa olsun 5 yıllık dolu dolu bir ilişki var ortada, öyle mesajlaşmayla bitirilmez, onca yıllık emeğine yazık. Son birlez yüzyüze konuşun en azından.

Allah bağışlasın.

Ayrıca çok şanslısınız. Çok anlayışlı bir eşiniz var.

Baba sevgisi çok başka. Siz anlatıyorsunuz ben ağlıyorum..

Yaşıyorum resmen.

Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin oğlan seni napsın daha

Allah sizi ıslah etsin bunu diyorum sadece. Allah'a şükür senin zihniyetinizde değiliz. Eğer olsaydık muhtemelen sana''boşanmışsın, adamlar seni bu saatten sonra naapsın?'' derdik. Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırmasın.

Daha da çirkinleşmesinin önüne geçmek istiyorum. Çünkü normal değildi yani ben o mu değil mi inanamadım.

Kesinlikle hep öyle bitsin bitecekse derdim ama ondan o modern elektriği alamıyorum şu an.

Allahım senden razı olsun çok sevindim yorumuna inşallah Rabbim benim gibilerle beni karşılastirsin amin çok mutluyum bu duanız için Rabbim hepinizi ıslah etsin konu sahibinide amin

Zaten kimsenin de aklı yoktu ,burdan örnek arıyor. .

Evlenmeden tatile gtmeler ailesiyle bu kadar icli disli olma bana ters hatayi bastan yapmisin.
Bide herseyn soyleme sekli var. ailesini hic katmadan birikim yada gelecege yatirim yapma konusunda baski yapcaktin. Oyle bi secenek sunarsan ters teper tabiki.
Yine barisirsinz eminim ben

Kadin 5 yillik iliskiden bahsediyor ve diyor ki cogu zaman maasindan eline kalan bile yoktu aylarca hafta sonlarini evde otuearak gecirdik. Yani koca 5 yil icinde 2 yuzuk 1 tatil almis bu adam. Yeri gemis bir cay icmeye bile çıkarmamış.
Üstelik erkeklik edip kaesi taraftan da para kabul etmemis.
Burda kayinpederim bize dugun icin yardim etmedi diye konu acanlara, koskoca insanlarainiz dugunuzu de kensiniz yapin deyiveriyor herkes.
Ee bu kiz suan okuyor. Okulu bitince elbet calisacak. E adam yillardir calisiyor ama ne bir birikim ne birsey.
Babasina tabiki yardim edicek. Edicek ama kendine de gelecek saglmasi gerek. Peki bu cocui parayi babaya dökerken nasil evlilik yoluna girecek.

Vav süpersin son zamanlarda okuduğum en güzel yorum

Allah bağışlasın.

Ayrıca çok şanslısınız. Çok anlayışlı bir eşiniz var.

Baba sevgisi çok başka. Siz anlatıyorsunuz ben ağlıyorum..

Yaşıyorum resmen.
Amin ,teşekkür ederim. .umarım ilerde senin de çok güzel yavruların olur ..benimkinden daha da iyi bir esin ..

Çooookkkk baba aşkı mezarda da bitmez ..yine en sevdiğim :/ sarıl babana ,hiç bırakma ..ben bu bayram yüzünü değil ,topragini öpeceğim ...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…