- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63
- Konu Sahibi poyrazinmelegi
-
Aynen kendini anlattın haklısın aynen yazdığın gibisinAynen "evliler gibi" tatil yaptık!
O pis zihniyetini de al çık şimdi konumdan.
Kargoyla göndereceğim yarın bana hediye aldığı ama benim nankörlük yaptığım değerli eşyaları.Bir an önce yüzükleri, taşları topla eline ver, barışsanız bile geri takmayı kabul etme, o zaman anlar nasıl saçmaladığını.
Beni nasıl güzel anlamışsın çok teşekkür ederim.Benimde 5 senelik iliskim var ve seneye mezunum. Az cok ayni sartlardayiz empati kurabiliyorum. Gelecek icin yatirim yapmaya ihtiyacimiz yok ama velev ki yapmamiz gerekseydi ve ben hic bir caba goremeseydim iliskimizin evlilige donusmeyecegini dusunurdum. Bu yuzden seni hakli buluyorum. Sartlar olgunlastiktan sonra evlenme cabasi olmayan adama bir 5 sene daha harcamazdim.
Daha sevgilisinizNasıl yani aile bile karışıyor anlamadın?
Böyle ayıp bir şeyi sakın yapmaya kalkma.Konu sahibi sevgilisiyle tatile gitmiş hemen ben de gitmeliyim bana çok kötü örnek oldu aklı başında değilim ben galiba
Geç değil ,telafi edebilirsin. .bundan sonra kimseyi ailenin önüne koyma lütfen ..düşünüp kendini de üzme artık ,geçti ,bitti ..o adam da dediği lafın bedelini ödeyecek hiç merak etme ..Çok pişmanım, çok. Ailemle vakit geçirmeyip onlara gittiğim için her şey için..
En çok da babama ettiği o laftan sonra babasını affettiğim için. En kıymetlime laf geldi hem de beş para etmez birinden! İnan aklıma geldikçe kalbim sıkışıyor.
Sen nasıl güzel bir evlatmışsın her gece baban sen daha fazla özleme diye rüyana geliyor..
Allahım sen aklıma sahip ol.
Konuyu tam okumamışsınız ama özet geçeyim.Daha sevgilisiniz
Bu durumda bile babası nasıl olur da karaciğerinı verir der.sen evlerine gidiyorsun sürekli. Evli olsan bile bu kadar içli dışlı olunmaz ki.fazla içli dışlı olunmuş.neden evlenmediniz bu zamana kadar maddiyat mi okul durumu mu?
Kargoyla göndereceğim yarın bana hediye aldığı ama benim nankörlük yaptığım değerli eşyaları.
Allah bağışlasın.Geç değil ,telafi edebilirsin. .bundan sonra kimseyi ailenin önüne koyma lütfen ..düşünüp kendini de üzme artık ,geçti ,bitti ..o adam da dediği lafın bedelini ödeyecek hiç merak etme ..
Babamla ilişkime herkes çok imrenirdi. .hatta eşimle tanıştığımızda ilk aşkım babam ,onun önüne kimseyi koyamam kabul ediyorsan başla dedim ,ses çıkarmadı .evlenirken yineledim ,babamin önüne gecemeyeceksin hiçbir zaman ..baba ayrı eş ayrı ama senin için asla babamı üzmem ,o hep farklı bir yere sahip olacak bende ,ondan daha fazla kimseyi sevmeyecegim ,kabul ediyor musun dedim ...İnşallah kızlarım da beni bu kadar çok sever, sana benzer ,dedi .evlendik ,hiçbir sorun yaşamadık ..bilerek evlendi çünkü ..arada konusuruz , kızlarım da(2 kızımız var ) beni bu kadar sevecek mi acaba ,der ..
Pis zihniyetli diyorsun da ne diye helalin değil elin adamıyla otellere gidiyorsun otele gittin oğlan seni napsın daha
Daha da çirkinleşmesinin önüne geçmek istiyorum. Çünkü normal değildi yani ben o mu değil mi inanamadım.Sonra sana gelip hiç mal kıymeti bilmiyorsun, mücevher kargoyla mı gönderilir demesin?
Şaka bir yana, git kendin ver bence. Ne olursa olsun 5 yıllık dolu dolu bir ilişki var ortada, öyle mesajlaşmayla bitirilmez, onca yıllık emeğine yazık. Son birlez yüzyüze konuşun en azından.
Allahım senden razı olsun çok sevindim yorumuna inşallah Rabbim benim gibilerle beni karşılastirsin amin çok mutluyum bu duanız için Rabbim hepinizi ıslah etsin konu sahibinide aminAllah sizi ıslah etsin bunu diyorum sadece. Allah'a şükür senin zihniyetinizde değiliz. Eğer olsaydık muhtemelen sana''boşanmışsın, adamlar seni bu saatten sonra naapsın?'' derdik. Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırmasın.
Zaten kimsenin de aklı yoktu ,burdan örnek arıyor. .Yaz tatili otele kadar okudum ve orda evli değilsin ve evliler vs.... gibi tatil mi yaptınız ?neyse seni ilgilendiren durum ama yazmasan daha iyi olacaktı başka kızlarımıza örnek almasın diye senden , ama aklı başında kızlar zaten helâli olmayan erkeklerle otellere motellere asla gitmezler diye umuyor ve düşünmek istiyorum beni yobaz diye adlandırabilirsin sorun yok iyiki yobazım bu tür haram aşklar konularında .
Allah sizi ıslah etsin bunu diyorum sadece. Allah'a şükür senin zihniyetinizde değiliz. Eğer olsaydık muhtemelen sana''boşanmışsın, adamlar seni bu saatten sonra naapsın?'' derdik. Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırmasın.
Amin ,teşekkür ederim. .umarım ilerde senin de çok güzel yavruların olur ..benimkinden daha da iyi bir esin ..Allah bağışlasın.
Ayrıca çok şanslısınız. Çok anlayışlı bir eşiniz var.
Baba sevgisi çok başka. Siz anlatıyorsunuz ben ağlıyorum..
Yaşıyorum resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?