- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
İşler karıştı.N novelll
Arkadaşım persembenin gelişi carsambadan belli.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapiyim.956990/
Eylül 2016 tarihli konun.. Aynı huzursuzluklardan bahsediyorsun. Bile bile lades demissin. Sen ve bebeğin için ilk tercihin annen old için, ısrar etmissin. Oysa annen 70 yaşında ve sağlık sorunları olan biri ki, bu sebeple bebeğini sorunlarınız old halde hiç sevmediğin (bi konunda henüz doğmamış bebeğine beddua ettigini söylediğin) kv ye bile baktirmayi dusunmussun. Kardeşinin durumu belli nisanlisindan sizin etkinizle ayrılma durumunda kalmış. Ve tekrar hayata adapte olamamış depresyonda biri. Yaşı da küçük değil, 34. Şimdi böyle bi kız kardeşin olduğu evde annene, neden çocuk baktırmakta ısrar ediyorsun ? Ayrıca ablanin da eve gelmesinden rahatsız oluyormuş kız kardeşin. Yani sana, eşine veya bebeğine has bi durum değil bu. Aynı durumda olduğunuz ablan, bebegine nasıl beddua etti o konu da muamma..
Netice-i kelam, sen başka bir yol bulacaksın.
Orası hepinizin evi ama sizden çok kardeşinin evi.
Anneciğin de, madem yaşlı ve hasta bi kadın ve de kızı gibi büyük bir yükü var (onunla anlaşmak aynı evde yasamak zor olsa gerek) annenin yükünü azalt. Bebeğine baska birini bul. Gerekirse annen de gelip gidip kontrol etsin o kişiyi.
Arkadaşım ben daha hamile iken bakıcı diodum, kimseye güvenipte çocuk yapmadım, oo bakıcı eline mi bakacak biz 2 kadına ne derler dien annem ve k.v. bakmak zorunda da deiller. Haberlerde neler duyuyoruz dienler kendileri. Evet bu lafı ettikten sonra kendileri bende bakıcı bakmadım hata etmişim. Ha kardeşim laf ediosa anne ozaman bizde bak dedim, eşim sabahları annemi alıp bize getiriodu.Konu sahibi haksızsınnnn...Allah aşkına annesine kayınvalidesine güvenip güvenip çocuk yapmayınnnn...sonra bakıcıya param yok,yok şöyle yok böylee....anneler zaten kendi çocuklarını büyüttü,torun bakmak zorunda değil...yeter onları da rahat bırakın allah aşkına...bir de önceki konularında zaten problemli ilişkileriniz varmış,şimdi konuyu yarım yarım anlatıp destek mi bekliyorsun.yapma kendini kandırma
Bu da annemde bakmadan önceydi,Arkadaşım ben daha hamile iken bakıcı diodum, kimseye güvenipte çocuk yapmadım, oo bakıcı eline mi bakacak biz 2 kadına ne derler dien annem ve k.v. bakmak zorunda da deiller. Haberlerde neler duyuyoruz dienler kendileri. Evet bu lafı ettikten sonra kendileri bende bakıcı bakmadım hata etmişim. Ha kardeşim laf ediosa anne ozaman bizde bak dedim, eşim sabahları annemi alıp bize getiriodu.
Evet bu olay olduğu zaman eşim annem baksın dedi, k.v. bakayım bakayım dedi o da topu topu 1_1.5 ay baktıN novelll
Arkadaşım persembenin gelişi carsambadan belli.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ne-yapiyim.956990/
Eylül 2016 tarihli konun.. Aynı huzursuzluklardan bahsediyorsun. Bile bile lades demissin. Sen ve bebeğin için ilk tercihin annen old için, ısrar etmissin. Oysa annen 70 yaşında ve sağlık sorunları olan biri ki, bu sebeple bebeğini sorunlarınız old halde hiç sevmediğin (bi konunda henüz doğmamış bebeğine beddua ettigini söylediğin) kv ye bile baktirmayi dusunmussun. Kardeşinin durumu belli nisanlisindan sizin etkinizle ayrılma durumunda kalmış. Ve tekrar hayata adapte olamamış depresyonda biri. Yaşı da küçük değil, 34. Şimdi böyle bi kız kardeşin olduğu evde annene, neden çocuk baktırmakta ısrar ediyorsun ? Ayrıca ablanin da eve gelmesinden rahatsız oluyormuş kız kardeşin. Yani sana, eşine veya bebeğine has bi durum değil bu. Aynı durumda olduğunuz ablan, bebegine nasıl beddua etti o konu da muamma..
Netice-i kelam, sen başka bir yol bulacaksın.
Orası hepinizin evi ama sizden çok kardeşinin evi.
Anneciğin de, madem yaşlı ve hasta bi kadın ve de kızı gibi büyük bir yükü var (onunla anlaşmak aynı evde yasamak zor olsa gerek) annenin yükünü azalt. Bebeğine baska birini bul. Gerekirse annen de gelip gidip kontrol etsin o kişiyi.
Tikamak derken,ne yaptilar da tikadilar? Siz bakiciyi buldunuz eve getirdiniz de suratina kapiyi mi kapadilar bakicinin? Veya bakiciyi tutacaktiniz da elinize mi vurdular naaptilar? Siz bagimsiz bir bireysiniz,eviniz yurdunuz ayri, onlara neden fikir soruyorsunuz ki?Bana bakıcı yolunu tıkayan kendileri
İki yasina kadar ucretsiz izin alinabiliyor memursaniz eger bir sene olmazsa bile bir ay bile alabilirsiniz maddi olarak problem yasama ihtimaliniz varsa o bir ayda bakici ayarlarsiniz en azindan.İyi akşamlar arkadaşlar, 1 yaşlarında bir evladım var ve annem bakıor(du) annemle yaşayan bekar benim yaşıma yakın bir kızkardeşim var. Bugün bana yazmış artık çocuğumu orda istemiomuş, rahatsız oluomuş, kendime başka bir kapı bulmalı imişim. Bu olaya benim büyüğüm ablamda dahil oldu ordan burdan bişeyler bişeylerden evladıma ölsün die beddua etti. Hiç bişey buna gerekçe olamaz illa ki ama inanın bu duruma getircek bi laf etmedim. Ben artık kendileri ile görüşmek istemiorum, sildim onları. Kardeş kardeşe bunu yapar mı ya. İçimi dökmek istedim.
Annene k.v. deye güvenip çocuk yapmasın dien arkadaşlar, ben kimseye güvenip çocuk yapmadım, bakmak zorunda da deiller. Ama daha hamile iken ve lohusa dönemimde bakıcı ayarlamaya çalışan bana da engel olan kendileri, ha tamam dersinde bi öyle bi böyle olmazsın. Bana cuma günü pazartesi o çocuk bu eve gelmicek başının çaresine bak diyen de kardeşim.
Arkadaşım ben daha hamile iken bakıcı diodum, kimseye güvenipte çocuk yapmadım, oo bakıcı eline mi bakacak biz 2 kadına ne derler dien annem ve k.v. bakmak zorunda da deiller. Haberlerde neler duyuyoruz dienler kendileri. Evet bu lafı ettikten sonra kendileri bende bakıcı bakmadım hata etmişim. Ha kardeşim laf ediosa anne ozaman bizde bak dedim, eşim sabahları annemi alıp bize getiriodu.
Bana bakıcı yolunu tıkayan kendileri
E tamam simdi de geri actilar. Icinize sinen bir bakici bulun kimseye de eyvallahiniz olmasin. Keske bunlar yasanmasaydi ama olan olmus. Gerekirse pazardan giyinin. Az yiyin. Eti azaltin mercimek de protein. Ama bakici bulun.
Ben mesela oglum iyi buyusun diye evimde annem bakmasina ragmen hergun yarim gun temizlikcim var. Cok param oldugundan degil. Annem rahat etsin ki bebege stres yansimasin diye. Arada temizlikcinin kizini da cagriyoruz tek gunluk..6 saat gibi gelirse 40 tl istedi tamam dedik. Bazrn haftada 3 4 geliyor. Ayda 600 ona verdigim zaman oluyor. Kimsenin lafini isitemem. Evime mutfak dolabi yaptirmam lazim. Var olan yetmiyor. 2 kisiyken birden anne bebek yardimcilar eklendi esya erzak artti. Simdilik erteliyorum inan erzak kavanozlarini koliye dizdim masanin altina koydum. Cunku oglumun rahat buyumesi her seyden onemli
Benim hatam onları dinlememdi. Ayrıntı derken annemin 70 yaşında olmasıdır. Ha deyince bakıcı bulamıosun sizin orda nasıl bilmem ama burda böyle. Can alıcı derken nedir? Ben anneme para ile baktırdım çocuğumu, paradan kaçma durumumda yok, kendileri en başında beni güvendirtenler, kaç zamandır bakıcı sitelerine üyeyim işyerime herkrse haber ettim. Ha biliodum tekrar bunların olcağını.Annen iki arada kalmış.
Hic denemeden vaz mi gecseydi?
Bi anne olarak bunu goremiyor musun?
Hem bir sene olmuş, bir sene.. Kim bilir ne depdebeler yaşandı su ana kadar. Zavallı annenin halini ya anlamadın yada anlamamak isine geldi.
Sen iplerin gerilmesine hiç aldırış etmemissin.
Şiddetli bi şekilde kopup da savrulunca, gelip burada suya sabuna dokunmadan sok oldum, kız kardeşim 1 yaşındaki bebeğime beddua etti, kardeş bunu yapar mı diye dem vuruyor destek bekliyorsun. Oysa ayrıntılar can alıcı. Yapma. Kendini kandırma. Anneni azad et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?