Ben Villa Eşim Daire Düşkünü

Aman gerçekten komik konu sahibi kendini burdakilerler dalga geçerek tatmin edecek kadar kuyruk acısı olan birisi demekki zamanında kk dan bi daha gelmem diye ayrilanlardandir eminim burdakilerin konularıyla dalga geçmek için dert topigine lüks ev derdi yazmış anam kk kadınıyız biz olan var olamayan var seni yolarız

Bu kadar parası olan güzel semptelere aşina değil mi?

Bir trilyonluk derdiniz var. Ne işin var bacım biz fakirlerin arasında senin.Biz öyle dertlere alışık değiliz.Senin bu derdin bizide dert sahibi yapar şimdi.

1 trilyona site içerisinde, güvenlikli villa bulacağınızı sanmıyorum. İstanbul merkezden uzakta Müstakil villa olur onun da elektriği suyu çöpü bahçe bakımıcı kapıcı işleri ile ığraşmak zor olur. Evde yoksanız kargonuz gelse bile geri döner.

Villada oturmanın artısı yazın bahçe keyfi. Eksisi temizlik yapmak, temizlikçi bulmak ve de nazar:)

Bence bütçenize göre istanbul un iyi bir yerinde 3+1 ev alabilirsiniz. Ev tipinden ziyade muhite önem verin, diye tavsiye ederim.

Villa yaşantısına özenebilirsini ancak daha öce tecrübe etmediyseniz kolaylığından, zevkinden çok zorluğı vardır. Yorulursunuz.

Bilmem
Ben olsam alırdım bir apartman
Birinde oturur gerisini kiraya verirdim, maaşımdan daha fazla gelirim olurdu böylece
Hani babamdan dedemden bişey kalmadı diye ben malın kıymetini bilirim, yatırımlık düşünürüm.
Sizin zormuş yahu paran mı var derdin var

Beyin error

İnsanın kenarda 1 Trilyonu olup nicki DERTLİ olurmu ya

1 çeyreğim bile yok ama luck im ben luck

Hayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.
8 sene amelelik yaparak mı bu kadar parayı biriktirdi
arkadaşım Allah daha çok versin de kusura bakma hiç inandırıcı değil amelelikle bu kadar imkansız değil ama zoooorrrrrrr
neyse Allah gönlünüze göre versin ne diyeyim de azıcık da olmayana borcu olana aç gezene versin

size evlatlık gelebilir miyim hergün viilanızı da temizlerim şaka bi yana o kadar param olsa güzel bi villada otururdum sanırım Allah daha cok versin bu arada sorması ayıp ne işle meşgulsünüz siz ve eşiniz ? Ona göre o dalda çalışalım bizde

Amelelik dönercilik tır şoförlügü hangisi bilemedim hepsi var

Herkesin derdi farklı kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufak

zengin değilde fake yalancı düşmanlarıyız diyelim bu arada hayal dünyan çok geniş tebrik ederim

her konunda başka bir kimlik

eski konularınıza baktımda aile yardımıyla 150.00le eşiniz iş kurmayı planlayormuş falan...iş kurduda köşeyimi döndünüz yoksa yine aile yardımımı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…