- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi dertli0644
-
Bu kadar parası olan güzel semptelere aşina değil mi?Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
Beyin errorSizden sonra üyenin açtığı konulara baktım.
6 aylık evliyken bebeğim 2 aylık diyor.
Başka bir konuda çocuğum yok diye yazıyor.
Eşim 32 yaşında 6 aylık evliyim deyip, 18 yaşında oğlunun boy kilo takıntısı konusu açmış.
Kendisi de 30 yaşında olduğunu iddia edip 12 yaşında çocuk doğurarak çığır açmış herhalde.
Bir önceki sayfada yazdığım onca satıra üzüldüm!
Bu nasıl bir eğlence anlayışı acaba?
Yoksa psikolojik sorunları mı var konu sahibinin?
Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
8 sene amelelik yaparak mı bu kadar parayı biriktirdiHayatın cilvesi bacım,kimisi zengin kimisi fakir bizde çok şükür yaşayalım eşim 8 sene amelelik yaptı 8 senede oturturdu bu işi.
bi çeyreği geç ay sonuna daha 1 hafta var cebimde 20 tl para var birikmiş desen hiç yokİnsanın kenarda 1 Trilyonu olup nicki DERTLİ olurmu ya
1 çeyreğim bile yok ama luck im ben luck
size evlatlık gelebilir miyimMeraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
size evlatlık gelebilir miyimhergün viilanızı da temizlerim şaka bi yana o kadar param olsa güzel bi villada otururdum sanırım Allah daha cok versin bu arada sorması ayıp ne işle meşgulsünüz siz ve eşiniz ? Ona göre o dalda çalışalım bizde
Herkesin derdi farklı kiminin ekmeği bayat kiminin pırlantası ufakMeraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
zengin değilde fake yalancı düşmanlarıyız diyelim bu arada hayal dünyan çok geniş tebrik ederim19 Yaşında 8 sene Çalıştı Birikimiyle 2 tane Küçük Döner Dükkanı Açtı 4 senede 6 Tane Şubeyi açtı 4 Ay önce 7.şubesini Açtı para kazanıyoruzda villa alıyoruz (Garip Türkiyenin Sınanmayacak Zengin Düşmanları).
eski konularınıza baktımda aile yardımıyla 150.00le eşiniz iş kurmayı planlayormuş falan...iş kurduda köşeyimi döndünüz yoksa yine aile yardımımı??Meraba Arkadaşlar, Eşimle Çok Şükür Hiç bir sıkıntımız yok,Fakat Bu konu evimizde huzurumuzu bozuyor sizlerden yardım almak istedim. Eşim Çalıştı Çabaladı Güzel Bi Ev Alma planımız var fakat Bu paraya İstanbulda Güzel Bi Daire Cidden göremedim Sizce İstanbul'Da Dairemi dersiniz Villamı Bütçemiz(1 trilyon 100-180.000) Paramız çıkıyor Hangi semtlerde güzel villalar var,daireler var bi yardımcı olursanız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?