Mesafeli bir iliski yaşayabilirsiniz. Arada ayda yilda bir siz gidersiniz arada onlar gelirler en azindan kardesler arasinda irtibat kesilmemis olur. Siz size yakışır sekilde ağırlarsınız. Herkes gördüğünü uygular sonucta. Ama mesafeli ise sizde mesafeli yaklaşıp sorun etmezsiniz. Kafaniza takmayin. Eşinize de onlarla ilgili kötü konusmayin. Sonra gitmem dediginizde falan sorun olur. Gormezden gelmek en iyisi. Zaten eltinizin de size cok sık geleceğini düşünmüyorum.Merhabalar. Evleneli 2 bucuk ay oldu. çozemedigim, degisik karaktere sahip bir eltim var ya da karaktersiz mi desem bilemiyorum. (39 yaşinda) 2 bucuk ay icinde 5-6 defa zorunluluktan bir araya geldik. kayinvalidemin sayesinde. her bir araya gelmemizde ben haric herkesle konusurken göz temasi kuruyor.(kendisi avukat bu arada) ilk basta bu durumu fark etmedim ama dikkatimi çekti sonradan. karşi karşiya geldigimizde bile ozellikle gozlerini baska tarafa ceviriyor. ilk basta herkese karsi oyle sandim ama sadece bana yapiyor. bir de elti, gorumce ve ben ayni ortamdaysak bu elti bir sey anlatmaya baslayacaginda gorumcemin ismini hitap ederek cumleye basliyor. yani ben orda yokmuşum gibi. yani su şekilde (gorumcemin ismi gizem olsun) "ay gizem biz kucukken... " diye devam edip gidiyor cumleleri. her cumleye basladiginda ozellikle benim disimdaki kisinin ismini zikrederek cumleye basliyor. ilk aile tanismasinda soguk tavirlari beni itmişti zaten. evlendigimizin ikinci haftasinda kayinvalidem, eşimin ve benim basimin etini yedi eltiye gitmemiz icin. cunku bu bahsettigim elti nin kocasi esimden 7 yaş buyuk. yani bizim buyugumuz oluyorlar. ziyaret etmemiz gerekiyormus. onlar bizi davet etmeden haber verip bi aksam çay icmeye gittik. evindeyken bile ikili muhabbet cok azdi. genelde bisey anlatirken ve bisey soyleyecekken eşimin ismini zikrederek konustu. bir de ayni arabada esim ben abisi ve elti15 dk yolculuk yaptik o sure zarfinda sanki bebegini hic gormemis gibi ful bebegini seviyor falan. esime soyluyorum bazi tavirlardan rahatsiz oldugumu ama anlamiyor. aramizda onun boyle sacma sapan hareketleri sergilemesine sebep olacak hicbir sey gecmedi aramizda. bu iki bucuk ay icinde gorumcelerim bizi yemege davet etti. ben de gorumceleri yemege davet ettim. eşim simdi de abimle yengemi yemege cagiralim diyor. ama hic istemiyorum kizlar.hem zaten onlar bizi hic cagirmadi, biz haber verip çay a gittik. zaten ikram olarak da bi onceki gunden kalan seyleri ikram etti bize. bundan sonra bir araya geldigimizde nasil bir tutum sergilemeliyim sizce? bir de yemege falan davet etmek istemiyorum ne yapmaliyim?
En küçükleri benim.Hakkımda hürrem diyormuş hepside o derece haklarından geldimHarikasın ara ara bizimle tecrübelerini paylaş
hımmm büyük eltiler küçüklerle muhattap olmuyo mu , böyle düşünen var mı cidden merak ettim ya ne kadar ayıp halbuki şey gibi ergenliğe yaklaşan çocukların küçük çocuklarla oynamak istememesi gibi yani
Haklısın da bir gün de nasıl bayatlamış anlamadım?? Ben olsam bir kez cağırırım güzelcede agrılarım, eşin de kendi gözleriyle görsün hem sana nasıl davrandığını hak verir sana sonra bence. Nacizane bir tavsiye kimseyi hayatınıza karıştırtmayın bukadr kayınvalide bile olsa. Yetişkin insanlarsınız napıcagınızı zaten bilirsiniz.ben ozellikle dikkat etmedim buna. elti kendisi soyledi "dun yapmistim diye. yani karsi tarafin olumsuz ve itici tutumlari icinde gercekten sadece benim bu sekilde dusunmemi mi dusundunuz ?
Al bi manyak dahaburada biri vardı kendi yaşı küçüktü ama eşi kardeşlerin büyüğü diye kaynının ve eltisinin elini öpmesi gerektiğini savunuyordu.
Hürrem iyimiş yaEn küçükleri benim.Hakkımda hürrem diyormuş hepside o derece haklarından geldimAnlat anlat bitmez tecrübelerim oldu. Tek bildiğim iyi olursan eziliyorsun,söylersen kıymetlisin Ve asla kocan yokken görüşmeyeceksin.birde ben yeni evlenip geldğimde bu ülkeye hepsi plan yapıyormuş. Herkes kimsesiz ya oh onda çocukta yok çocukları bırakırız ona çıkarız diye Bende geldiğimde otururken çocukları ses yaptı,ay başım şişti,zaten çocuk yapmayı düşünmüyordum bu saatten sonra hiç düşünmem dedim hepsi bozuldu. Sonradan biri itiraf etti biz böyle düşünüyorduk, sen çemkirrsin diye teklif bile edemedik dedi hahahah
pes yaburada biri vardı kendi yaşı küçüktü ama eşi kardeşlerin büyüğü diye kaynının ve eltisinin elini öpmesi gerektiğini savunuyordu.
Olabilir gorus farkidir, sonucta buraya yazma nedenimiz farkli goruslerden yararlanmak,yeri gelirse bakic acimizi degistirmek.Vallahi ben de sizin tam tersiniz düşünüyorum. Bu tavırların aynısını gözlerim başka bir olayda gördü. Suratına bakmadan anlatmalar, sen değil de yanındakinin ismini özellikle söyleyip konuya başlamalar. Bir de iş yerinde bi çalışma arkadaşım var elti gelecekmiş ona. Daha elti gelmeden evlenmeden ne planlar yaptığını bilemezsiniz. ''Ay şöyle diycem ay böyle diycem. Ay şunu giycem ımmm sana almadılar mı diycem''. Neler neler . Sahte takılar bile alıyor şimdiden kızla tanışınca göstermek için. Gelecek kızın ise bir şeyden haberi yok tanışmıyorlar bile.
En küçükleri benim.Hakkımda hürrem diyormuş hepside o derece haklarından geldimHarikasın ara ara bizimle tecrübelerini paylaş
ben hayatım boyunca hiç almadım Çocuklarının sorumluluğunu ama çocuğumuda hiç birine bırakmadım. O laftan sonra bırakmaya cesaret edemezlerdi onlar etse ben sorumluluklarını almazdım. Hastalık olur ölüm olur başım üstüne bakarım.ama keyfi kimseye hizmet etmem.Hürrem iyimiş ya,yok artık sana güvenip mi yapmışlar ,benimki de bikaç kez yeltendi pelin yengesi bakar ilgilenir diye bende he he dedim sonra ilgilenirken baktım çocuklar durmuyo yaramaz benden bu kadar annesi babası baksın dedim ne zaman birinin düğünü doğum günü olsa çocuğu birine atma derdindedir o da bende hiç oralı olmam
Saygisizlik derken,ben hic saygisizlik olarak algilamam. 2,5 aylik evli bir insan daha aileyle o kadar samimi olmaz ki,muhabbetin de icine giremez haliyle. Bir de ben olsam garip bulurdum daha 2,5 aylik evli insanla 5 kere de gorusulmesini. Bu niye her ortama geliyor diye onun hakkinda biraz dusunurdum acikcasi.Benim bulunduğum ortamda beni hiçe sayan saygısızlık yapan yüzüme dahi bakmayan elti mi normal peki....
o kadar doğru ki illa bi kıskançlık oluyor soğukluk böyle karşıdan izlemeler falan, bazen kv nin bu durum hoşuna gittiğini bile düşünüyorum ona da mesafe koyuyorum kafa rahat , neyin var diye sorguluyo keyfim yok diye kestirip atıyorum ayrımcılık yapıyo eltimle aramızda bende artık beklentiyi kestim zaten beklenti değilde salak yerine konduğumu gördüm gülüyorum yaptıklarına böyle olunca üzülmüyosun bunu anladım çoğu şeyimi kendi paramla aldım ve almaya da devam edicem onların almasına müsade etmiyorum niye diye sorduklarında gerek yok ben halletim öyle denk geldi diyorum parasını verelim dediklerinde başka bişeyi de sen alırsın falan diyip geçiştiriyorumEn küçükleri benim.Hakkımda hürrem diyormuş hepside o derece haklarından geldimAnlat anlat bitmez tecrübelerim oldu. Tek bildiğim iyi olursan eziliyorsun,söylersen kıymetlisin Ve asla kocan yokken görüşmeyeceksin,.birde ben yeni evlenip geldğimde bu ülkeye hepsi plan yapıyormuş. Herkes kimsesiz ya oh onda çocukta yok çocukları bırakırız ona çıkarız diye Bende geldiğimde otururken çocukları ses yaptı,ay başım şişti,zaten çocuk yapmayı düşünmüyordum bu saatten sonra hiç düşünmem dedim hepsi bozuldu. Sonradan biri itiraf etti biz böyle düşünüyorduk, sen çemkirrsin diye teklif bile edemedik dedi hahahah
ben hayatım boyunca hiç almadım Çocuklarının sorumluluğunu ama çocuğumuda hiç birine bırakmadım. O laftan sonra bırakmaya cesaret edemezlerdi onlar etse ben sorumluluklarını almazdım. Hastalık olur ölüm olur başım üstüne bakarım.ama keyfi kimseye hizmet etmem.işte baştan ezilmemek gerek ve her gemi yürüyor elti gemisi yürümüyor. Sen istediğin kadar iyi ol, yada karşındakide iyi olsun bir soğukluk kıskançlık oluyor. En iyisi merhaba merhaba.
Belliki ettiniz sizinle kafasının uyuşmayacağına karar vermiş bile. Çünkü siz hariç başkalarıyla iletişim kurarken gözlerine bakması yada isimlerini telaffuz etmesi ve bunu size yapmaması samimiyet kurmak istemediğini gösteriyor.Merhabalar. Evleneli 2 bucuk ay oldu. çozemedigim, degisik karaktere sahip bir eltim var ya da karaktersiz mi desem bilemiyorum. (39 yaşinda) 2 bucuk ay icinde 5-6 defa zorunluluktan bir araya geldik. kayinvalidemin sayesinde. her bir araya gelmemizde ben haric herkesle konusurken göz temasi kuruyor.(kendisi avukat bu arada) ilk basta bu durumu fark etmedim ama dikkatimi çekti sonradan. karşi karşiya geldigimizde bile ozellikle gozlerini baska tarafa ceviriyor. ilk basta herkese karsi oyle sandim ama sadece bana yapiyor. bir de elti, gorumce ve ben ayni ortamdaysak bu elti bir sey anlatmaya baslayacaginda gorumcemin ismini hitap ederek cumleye basliyor. yani ben orda yokmuşum gibi. yani su şekilde (gorumcemin ismi gizem olsun) "ay gizem biz kucukken... " diye devam edip gidiyor cumleleri. her cumleye basladiginda ozellikle benim disimdaki kisinin ismini zikrederek cumleye basliyor. ilk aile tanismasinda soguk tavirlari beni itmişti zaten. evlendigimizin ikinci haftasinda kayinvalidem, eşimin ve benim basimin etini yedi eltiye gitmemiz icin. cunku bu bahsettigim elti nin kocasi esimden 7 yaş buyuk. yani bizim buyugumuz oluyorlar. ziyaret etmemiz gerekiyormus. onlar bizi davet etmeden haber verip bi aksam çay icmeye gittik. evindeyken bile ikili muhabbet cok azdi. genelde bisey anlatirken ve bisey soyleyecekken eşimin ismini zikrederek konustu. bir de ayni arabada esim ben abisi ve elti15 dk yolculuk yaptik o sure zarfinda sanki bebegini hic gormemis gibi ful bebegini seviyor falan. esime soyluyorum bazi tavirlardan rahatsiz oldugumu ama anlamiyor. aramizda onun boyle sacma sapan hareketleri sergilemesine sebep olacak hicbir sey gecmedi aramizda. bu iki bucuk ay icinde gorumcelerim bizi yemege davet etti. ben de gorumceleri yemege davet ettim. eşim simdi de abimle yengemi yemege cagiralim diyor. ama hic istemiyorum kizlar.hem zaten onlar bizi hic cagirmadi, biz haber verip çay a gittik. zaten ikram olarak da bi onceki gunden kalan seyleri ikram etti bize. bundan sonra bir araya geldigimizde nasil bir tutum sergilemeliyim sizce? bir de yemege falan davet etmek istemiyorum ne yapmaliyim?
Ciddi soruyorum konuda diğer herşeyi geçtim ama 3 kişi oturulan ortamda beni yok sayıp kişi ismi belirterek konuşma başlarsa ben kendimi kötü hissederim , sizde bu olmuyor mu? Benim en kötü hissetiğim durumdur bu birkere başıma gelmiştiNapmis ki,ozel olarak hedef aldigi bir durum yok,kadin normal yasantisina devam ediyor. Fazla gorusmek ve konusmak istemiyor. Evlilik yoluyla akraba olundu diye beraber gorusulmesi,beraber cok mutlu olunmasi gerekmez ki. Kadin normal davraniyor bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?