- Emoji Skoru
- 88
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi yogurtpuding
Herkese merhaba, daha önce açmıştım bu konu hakkında başlık ama durumlar dahada vahimleşti. Kayınvalidemler bahçeli evde oturuyor biz apartmandayız aramızda arabayla 15 dakika var. Oğlum Nisan doğumlu şuan 8 aylık. Doğurduğumdan beri burda kalın çocuk bahçeli evde büyüsün diyerek üzerime baskı kurmaya çalışıyorlar. Bende hep reddediyorum evinde bir düzeni var diye. Orada gerçekten mutlu değilim kayınvalidem benim verme dediğim şeyleri verir, oğlumu emzirmeye kalkar,alır komşuya götürür kızıncada ben bir şey yapmadım ki der. Kış başından beri aynı şeyleri duyuyorum yaza biz onunla komşu gezeceğiz,ben torunumu yıkanırken hiç görmedim neyse yaza görürüm,yaza dedesini bahçede bekleyeceğiz gibi gibi saçmalıklar. Birde akülü araba alacaklarmış ki yazın oraya gitmek için tuttursun. Tuvalet eğitimi ben vereceğim burda ağaç diplerine işer öğreniyor diyor. Bende gitmek istemiyorum haliyle koca yaz neden orda kalayım ki gitmek istersem zaten giderim bu tarz bir baskıya ne gerek var. bir taraftan da çocuk için katlanamam gerekiyor mu diye de düşünüyorum. Bencillik mi yapıyorum siz olsanız ne yapardınız ?