inşallah canım teşekkür ederim..ama şunu öğrendim ki asla kimseyi çok çok sevmemek lazım sevenler lütfen bu sözümü ciddiye alın...
ben bunca zaman kendimi hep ikinci planda tutmuşum onun mutlu olduğu herşeyden mutlu olmuşum. hataymış. ha gerçek sevgi öyle olmalı bence bir anneyi bir evladı sever gibi sevilmeli eşlerden karşılıksız tertemiz. ama bu zamanda bu sevgiyi bulmak imkansız... ve asla diğer kadınlara arkadaslara ablalara vs hatta kuzenlere kardeşlere bile burda okuduk hepimiz biliyoruz GÜVENMEYİN eşinize de elbette
Katılıyorum..Çok sevilsede eşler kendinden ödün vermeye kadar gitmemeli bu.
Herkes ayrı bir birey olmalı evde, herkes kendi sorumluluklarını bilmeli, kadın kendine çok yüklenmemeli..
Örneğin erkek sorumluluğunu bilmiyorsa, kadın çok tasarrufluysa, bu bile evliliği çatlatıyor.
Herkese hak ettiği değer verilir; eşler arasında ise kendimize hak ettiğimiz değeri vermeliyiz.
Ağrılı bir süreç, ne desek boş ama çok güçlü olduğunuza inanıyorum yazdıklarınızla.
İnşaallah gelecek güzel günleriniz en kısa sürede..
Sizi ve bebeğinizi gerçekten çok sevecek hayırlı bir insanla karşılaşırsınız inşaallah.
yok kendimden vazgeçip benliğimi yitirmedim bende bir bireydim herşey ortaktı herşey benim üstümde değildi...
ama ben çok sevdim ve bu şok beni aldı yere vurdu resmen. güçlü bir insanım evet daha da güçlü olacağım inşallah...
ama bir bilseniz ne kadar zayıf düştüm ne kadar ağladım bir senedir. bazen soruyorum bu göz yaşlarının hesabını kim verecek diye...
Allah büyüktür
inşallah canım teşekkür ederim..ama şunu öğrendim ki asla kimseyi çok çok sevmemek lazım sevenler lütfen bu sözümü ciddiye alın...
ben bunca zaman kendimi hep ikinci planda tutmuşum onun mutlu olduğu herşeyden mutlu olmuşum. hataymış. ha gerçek sevgi öyle olmalı bence bir anneyi bir evladı sever gibi sevilmeli eşlerden karşılıksız tertemiz. ama bu zamanda bu sevgiyi bulmak imkansız... ve asla diğer kadınlara arkadaslara ablalara vs hatta kuzenlere kardeşlere bile burda okuduk hepimiz biliyoruz GÜVENMEYİN eşinize de elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?