yarın bana dua edin kızlar bundan sonra yavrumla çok mutlu olmak istiyorum çokkkkk
yarın ne var canım duruşma falanmı...allah yardımcın olsun ne için olursa olsun...
o kadar yorgunum ki bu iş artık sonuçlansa hayatıma baksam..... dar bir çevredeyiz herkes konusacak aaa fakabasan ne yaptı acaba ki bu adam küçük bebekle bırakıp gitti... biliyorum başıma gelecekleri yaşanacaklara dayanamıcam ama hazırım((((
seni takdir ediyorum. çevre ne der düşüncesi ile böyle bir karar almaktan korkan, mutsuz evliliğine devam eden, dayak yiyen, aşağılanan o kadar çok kadın var ki! tabii ki ilk başlarda çok zor olacak. ama sonraları herşey yoluna girecek.
küçük de olsa bir desteğim olsun istedim.
günahlara kefarettir gönüldeki kederler,
niyetler halis olunca olmaz ameller heder
biraz sabreyle Allah ihmal etmez, imtihan eder...
Mevlana
zaman sanki geçmiyor gibi bazen çok kötü oluyorum bazen çok iyiyim... benim durumumda olan hiç yok mu ????
yada yaşayıp atlatmış olan tekrar mutlu hissedebilen bu karmaşık hislerden yoruldum arkadaşlar... dava gününe var henüz ne olacaksa bende bilemiyorum artık... bebeğim en çok onu düşünüyorum onu mutlu edebilmeyi ama sonra kendimde geliyor aklıma bende mutlu olayım istiyorum bu süreç öyle uzun geliyor ki(((((((((
bende boşanıyorum ama öyle yıllarımı vermiş olduğum biri değil 5 ay tanışma flört ve 2 ayda evli kaldık...
davayı da ben açtım ne bir bağlılık ne bir sevgi var ona karşı...hoş en başta vardı ama o 2 ay herşeyi sildi süpürdü..
dav süreci biliyoruum benimde canımı acıtacak belki ama mutluyum şu an...yani aklım fikrim hep ond değil sanki
kötü bir tatile çıktım ve aileme tekrar evime odama dönmüş eski düzenimdeyim....bence psikolojik destek al ve sık sık ortam değiştir
bebekte etkiliyor olabilir seni....ama annesin ve benden bile güçl olduğunu tahmin ediyorum.....İnş.kısa zamanda yüzün güler seninde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?