bende boşanıyorum

kızın için sevin en azından sık sık görecek babayı... biz aynı şehirlerde değiliz maalesef (benim açımdan bakarsak iyiki) çünkü yüzünü dahi görmek istemiyorum artık....

o kadar yorgunum ki bu iş artık sonuçlansa hayatıma baksam..... dar bir çevredeyiz herkes konusacak aaa fakabasan ne yaptı acaba ki bu adam küçük bebekle bırakıp gitti... biliyorum başıma gelecekleri yaşanacaklara dayanamıcam ama hazırım ((((

halt etmiş onları söleyenler...pamuk tıka kulaklarına ve başını dik tut...herkes 2 gün konuşur sonra unutur merak etme...boşver herkes kendi çektiğini yaşadığını kendi bilir...

küçük de olsa bir desteğim olsun istedim.

günahlara kefarettir gönüldeki kederler,
niyetler halis olunca olmaz ameller heder
biraz sabreyle Allah ihmal etmez, imtihan eder...
Mevlana

seni takdir ediyorum. çevre ne der düşüncesi ile böyle bir karar almaktan korkan, mutsuz evliliğine devam eden, dayak yiyen, aşağılanan o kadar çok kadın var ki! tabii ki ilk başlarda çok zor olacak. ama sonraları herşey yoluna girecek.

bende sabrettim cnm ama elalem nederden çok kızım için içimde kalan sevgim için sevgi gün be gün tükendi ama evlat için yinede direniyorsun olmadıysa olmuyor... en azından artık keşke sabretseydim gibi bir düşüncenin beni yiyip bitirme ihtimali yok.ha şu 1.5 senede ne göz yası ne acılar boşansaydık şimdiye çoktan toparlardım...

ama hayatta herşey belli bir sırayı takip ediyor öyle olması gerekiyordu demek ki... artık tek derdim kızım ve ben bizim mutluluğumuz

teşekkür ederim dilerim öyle olur.. umarım bu sınavı iyi tamamlarız

yorgunum kızlar bu belirsizlikler yordu beni sonuç kötü evet bir yuva yıkılıyor .. ama artık sonuç olsa da bende hayatıma baksam düzelmez biliyorum geriye tek bişey kalıyor ayrılmak hakkımda hayırlısı olsun benim ve yavrumun inşallah ... dua edin

zaman sanki geçmiyor gibi bazen çok kötü oluyorum bazen çok iyiyim... benim durumumda olan hiç yok mu ????
yada yaşayıp atlatmış olan tekrar mutlu hissedebilen bu karmaşık hislerden yoruldum arkadaşlar... dava gününe var henüz ne olacaksa bende bilemiyorum artık... bebeğim en çok onu düşünüyorum onu mutlu edebilmeyi ama sonra kendimde geliyor aklıma bende mutlu olayım istiyorum bu süreç öyle uzun geliyor ki(((((((((

bende boşanıyorum ama öyle yıllarımı vermiş olduğum biri değil 5 ay tanışma flört ve 2 ayda evli kaldık...

davayı da ben açtım ne bir bağlılık ne bir sevgi var ona karşı...hoş en başta vardı ama o 2 ay herşeyi sildi süpürdü..

dav süreci biliyoruum benimde canımı acıtacak belki ama mutluyum şu an...yani aklım fikrim hep ond değil sanki

kötü bir tatile çıktım ve aileme tekrar evime odama dönmüş eski düzenimdeyim....bence psikolojik destek al ve sık sık ortam değiştir

bebekte etkiliyor olabilir seni....ama annesin ve benden bile güçl olduğunu tahmin ediyorum.....İnş.kısa zamanda yüzün güler seninde...

canım güçlüyüm evet ama yorgunum çok... yorulmuşum çok...herşey hep kötü olunca daha kolay belki yada güzelliklerin üstüne böyle bir olay yasayınca daha büyük bir öfke duyup daha kolay gelmeli bilemiyorum kararsızım :)
sadece artık hayatım karmaşalardan yalanlardan uzak ve mutlu olsun istiyorum (((((

cnm bende bu aşamadayım biliyorsundur belki açtığım konulardan...çok zor benimde bir kızım var

benim eşim hem aldattı hem evi terketti hemde yeni bir ev açmış kendine başka bir ilde..çok yaralıyor bu beni tabi ama ayakta kalmak zorundayım ailemde hep yanımda şükür ...bende 11 yılımı verdim çok zor çok..alışkanlıklar var birkere yaşadığın bir hayat standartı, sevgini kaybetme ,çocuk ,belirsizlik bunların hepsi yaralıyor üzüyor ama yapabilecek birşey yok..ben artık önüme bakıyorum,işim yok buyüzden alabileceklerimi almak için mücadele ediyorum eşimle bu dahada yıpratıcı,pazarlığa oturmak..
ben herşeye olumlu bakıyorum işim olacak,evim olacak,karşımada çok iyi beni hakeden bir insan çıkacak hep bunları düşünüyorum,bende kızımda çok mutlu olacak hep böyle telkin veriyorum kendime ,sende iyi düşün lütfen ki herşey iyi olsun

canım benim haklısın evet biz bunu haketmedik bunu kimse haketmez... aldatılmak ne fena his kimse yasamasın inşallah....
evet cıkacak değer bilenler ve biz artık çok daha güçlü olacağız bazen gardım düşüyor yoruluyorum çok ama güçlüyüm bunları sağsalım aklımı koruyarak atlattım...
çünkü aklını bile kaçırmak mümkündür öyle bir acı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…