bende boşanıyorum

çalışıyorum evet gayet iyi de bir işim var şükürler olsun... hayata insanlara güvenimi yitirdim ama şunu çok iyi biliyorum ki güvenmeden birazda olsun kimseye inanmadan hayat sürmez... bi yerinden yakalamalı insan hayatı iyi duygular olursa içimizde mutlu oluruz diye düşünüyorum....

insanın içi acımaz mı hem de nasıl acıyor bir bilseniz..... içimde nasıl bir yangın var ah ah...
ama düşünmek istemiyorum geriye atıyorum herşeyi

Aynen canım bende inanıyorum günün birinde mutlu olucağız.Allah bir kapıyı kapatır, diğerini açar.Benim eşimin ailesi büyük sorundu.Sonrada ihaneti çıktı ortaya.Şimdide boşanma aşamasında ama adam hayatını kurmuş bile eşinden ayrılmış çocuklu bir bayanla berabermiş.Olsun napayım.Bence mutlu olucağımız adam bir yerlerde bizi bekliyor yazdığın gibi :)

çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten bir göz attımda konularına .bu ülkede kadın olmak çok zor gerçekten .bende böyle hikayeleri duyunca evlenmek istemiyorum .ne denilenebilir ki bu duruma.mücadele et diyecektim ama sen kararını vermişsin hakkında hayırlısı olsun canım.

Şöyle içimden gele gele gülecegim günü hasretle bekliyorum

canım benim her karanlığın ardından bir aydınlık dogar rabbimde bizleri bu karanlık günlerden aydınlıga dogru çıkaracak inşallah hakkında belkide böyle hayırlıdır belkide zamanla senin degerini kıymetini bilen seni hak ettiğin gibi seven birini çıkartacak ve sen o zaman işte yeniden dogdun diyeceksin inşallah içimden öyle geçiyor nedense..
rabbim bazen kötü şeyleri karşımıza çıkartırmış ki iyi şeylerle karşılaştıgımızda kıymetini daha iyi anlayalım diye ..inşallah seninde karşına daha güzel günler çıkacak arkadaşım..beni biliyorsun sabırla zar zor bu karanlığın bitecegi aydınlığı görecegim günü bekliyorum .rabbime sıgınıyorum rabbim bizleri aydınlığa çıkartıcak inşallah çok yakında canım arkadaşım üzülme herşey bitecek tyeni hayat seni bekliyor sakın karamsar olma sen güçlü bir bayansın bana hep destek oldun senin güçlü olduguna bu günleride atlatıp daha mutlu olacagına inanıyorum ve içimdende öyle geliyor canım

hayattt diyorum ... öyle düşünme herkes aldatılacak ya da boşanacak diye bir kaide yok inan... güzel günler yığılsın önümüze hangisini hatırlayacağımızı şaşıralım

biliyorum ki yeniden zor günler geliyor boşanmanın ardından yıpranacağım biraz daha yıpranacak tarafım kalmadı ama olsun :)))) çıkar bi yerlerden :))))
dilerim o güzel gönlünden gecen şeyler gerçek olur tatlım .. sende mutlu ol bende hepimizde . biliyorum ki mazlumun ahı yerde kalmazmış...

kızlar boşandıktan sonra durum nasıl oluyor bilen var mı daha mı zorlaşacak herşey ... artık herşeyden hemen kurtulmak istiyorum(((((
sanki acelem varmışcasına koşa koşa bitsin herşey istiyorum... aldatılmak ölümden betermiş acısı içinizden gitmiyor. artık o insanı sevmesenizde gitmiyor..

Hayal kırıklığı.....çok kötü bişi çok.ama çok denediysen ve yürümüyosa, kaçınılmazsa yapacak bişi de kalmıyo.ilk günler kadar kanamıyo yaran ama acıyo......rabbim beni ve bu durumda olan herkesi selamete çıkarsın inşallah.kötü bi evlilik bile olsa canını acıtıyo boşanmak...

aldatılmanın ardından karşı taraf kendini toparlayıp düzelmezse sen hiç toparlayamıyorsun zaten.. şüpheler şüpheler alıp gidiyor....
süreç nasıl oluyor cnm seni acıtan eşinden ayrılmak mı insanların sıkıcı anlamsız soruları mı... ben eşimle alakalı kısmı atlattım sanırım

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bende senin durumunu yaşadım 9 yaşında 1 oğlum 5 yaşında bi kızım var çalışıyorum kendi ayaklarımın üzerinde durabiliyorum 6 ay önce öğrendim eşimin beni aldattığını ve 24 ocakta ise anlaşmalı olarak ayrıldım. Senin gibi kafamda çok düşündüm ne yapabilirim diye ama şuna inan ki 1 kere aldatan devamı geliyor güven bittikten sonra ne kadarda olsa o evlilik yürümez. şimdi daha yeni alışmaya çalışıyorum ama çok güçlüyüm çocuklarımın velayetleri bende aynı düzenim evim hiçbir şekilde bozulmadı.sana şunu söylüyeyim bitirmeseydim hala aynı çileyi çekiyo olucaktım. Bitti 24 ocakta şuan ise çok pişman vicdanı asla rahat değil asla uğraşmadım ne kızı aradım ne hakaret hiçbir söz sarf etmedim ona verebileceğim en güzel ceza ona özgürlüğünü verdim ve bu özgürlük sadece 1 ay sürdü şuan ondan ayrılmış. Mutlumu asla değil .ama o türen çoktan gitti. Allah kimseye yaşatmasın böyle bi durumu.sabırlar versin güçlü ol dik dur asla yenilme.

ben kendi adıma konuşayım.ne eşimden ayrılmak(ki benden ayrılmayı o istedi),ne de çevrem(ki herkes çocuğum olmasına rağmen iyi olmuş karakter olarak uymuyodunuz dediler).ben yaşadıklarım ve hayallerim arasında kalıyorum.yani ii bi evliliğim yoktu ama ben çok seviyodum.benim için değer vermek.sahip çıkmak çok önemli.eşimde bunlar yoktu.kurtuldun diyo herkes.hayırlısı oldu inşallah.

benimde eşim evle alakalı talepte bulunmuyor çocuğumu kendi evimde büyüteceğim inşallah.. mesele ev eşya da değil esasında .... bizim daha yeni doğum falan derken süreç uzadı bebek çok küçüktü hiçbişeyi kabullenemedim geçmiş güzel günlere takıldım kaldım... Yuva aile benim için çok kutsal ama bizim kutsallığı korunacak tek evladımız kaldı eşim hiçbirşey bırakmadı geriye... Bazen düşünüyorum biz bunları yasadık diye sıuçlu değiliz herkes yaşayabilir önceden ölene kadar yalnız yaşarım diyordum hep. Ama artık hayatta hiçbirşeye kapılarımı kapamamam gerektiğini düşünüyorum . psikologun tavsiyesi. kapadıkça mutsuz olurmuşuz. Allah büyüktür görür elbet... hepimiz mutlu olalım inşallah kızlar ya

aynen bana da herkez aynı şeyi söylediler taki bittikten sonra benim için gerçekten bi kayıp değilmiş ben onu anladım.inanın bütün samimiyetimle söylüyorum şuan çok daha mutluyum hayatımda hiçbişey değişmedi çocuklarım benimle en büyük servetim onlar zaten hem anneleri hemde babaları olucam ömrüm yetene kadar.

evet banada aynı şeyler söylendi...bebeğim 6 aylık ya haftasonları babası alacak dayanamam dedim 2 gün gönderemem sonra bir yardım aldım...göndermem gerektiğini şimdiden buna alışması gerektiğini haftasonlarınıda kendime zaman ayırmam gerektiğini söledi...yeni bir çevre yeni arkadaşlar yeni hobiler...yapamadığım ne varsa...ama gücüm yok gibi hissediyorum çok mutusuzum gözümü açtığımdan beri ağlıyorum...çok moralim bozuk ya....

inan bana ne günler geçirdim ağlamaktan kirpiklerim döküldü.. minicik bebek kucağında daha lohusasın ve seni sevmiyorum çok az bişey kaldı sana karşı diyen bir eş... oysaki sen onun yavrusunu 9 ay karnında ne sıkıntılarla ne meşakkatli bi şekilde taşımışsın.. ha evlat benimde evladım o ayrı... ama artık o yaşananlar aklıma geldikçe kurtuluyorum bu çileden diye düşünüyorum. ben de hiç uğraşmadım bi ara kafama geldi herşeyi karıştırmak hatta ara ara geldi ama boşverdim. herkesi Allaha havale ediyorum işim olmaz yoluma devam edicem geride kalan prüzlerle uğrasmıycam ve yolum açık olacak inşallah

aldatılmak...ben fiziki olarak aldatılmadım 6 aylık bebeğim varken büyük bir hata yaptı ve toparlamak yerine 3 haftada karar verdi eşyaları sattı ve evi boşalttı...hani çok seviyodu bizi...buda aldatılmak...bende aldatıldım işte gözümün içine baka baka yalan söledi bana...

tatlım lütfen toparlan yani bu kadar üzülme belki herşey daha iyi olacağı için bitti bu evlilik öyle düşün... ve psikologa git bence mutlaka bu depresyon halinden çıkmana yardımı dokunur canım benim hayat devam ediyor şimdi göremesekte bi gün göreceğiz lütfen kendini yıkma evladın için dik dur...

aslında iyi sayılırım ama bugün cuma melisi alıcaklar 2 gün olmayacak yanımda işte o zaman yıkılıyorum ben ya...nasıl alışıcam bütün bu saçmalıklara...ben 5 senede nelere göğüs gerdim onun için seviyorum die olmazları oldurdum onun için...o beni altı aylık bebeğimle bıraktı...evet hiç değmezmiş iyiki şimdi yaptı bunu 10 sene sonra geç olacaktı belki yıllarıma acıyacaktım...şimdi yaşım genç herşeyin ucundan yakalama imkanım var hala biliyorum...geçicek bunuda biliyorum...zaman gerek işte daha çok yeni daha 1 hafta oldu ben anneme geleli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…