bende boşanıyorum

canım yanıyor bazen herşeyin sorumluluğunu üzerime yıkıp gidişine, senelerin boşa geçmiş olmasına ,
kızım bir melek haketmediği bir babaya sahip,.... o kadar uzuyorki şıklar...
burda bir arkadasımızın konusuna üzüldüm eşi boşanır boşanmaz evlencekmiş.. adamlar yapacaklarını yapıp
ondan sonra hooop yeni hayat. bizler evladımızı düşünmeliyiz yok evlenirsek elimizden alırlar, yok bilmem ne,
ben anlamıyorum bu düzeni

aynı şeyleri yaşıyoruz 6 aylık kızım var benimde...bizde yeni ayrıldık...çok yazık ne kadar kötü günler geçiriyorum ve senin gibi düşünüyorum aynı...

aynı şeyleri yaşıyoruz 6 aylık kızım var benimde...bizde yeni ayrıldık...çok yazık ne kadar kötü günler geçiriyorum ve senin gibi düşünüyorum aynı...

((( canım ya kıyamam ama ben inanmıyorum ... herkes sapık mı ne öz babalar var duyuyoruz görüyoruz...
Bence herşey güzel olacak inşallah herkes sütsüz değildir

canım işin gücün maddi gelirin var mı ailen yanında mı çocuğuna nafaka ödüyor mu inşallah iyisindir...
inan aklıma takıldın öpüyorum minik kızını da

canım işin gücün maddi gelirin var mı ailen yanında mı çocuğuna nafaka ödüyor mu inşallah iyisindir...
inan aklıma takıldın öpüyorum minik kızını da

işimi bırakmak zorunda kaldım tatlım kızım çok küçük olduğu için kreşe veremedim zaten saatleri bile uymadı çalıştığım yerle annemin evi arasında çok mesafe var çünkü babası olacak şahısta her ay 500 tl vereyim otur kızıma bak dedi bende mecbur kalbul ettim...babam yanımda değil ama annem ve onun ailesi hepsi arkamda...hoş pek bişey anlamadım daha ben ama bakalım zaman ne göstericek...bir hafta oldu anneme geleli bugün ilk defa ağlayarak uyandım evimi özlediğimi hissettim...ne bilim zor ya...

ben kendi evimdeyim... ama inan bu da zor evi eşyaları özlemek anıları hatırlamaktan iyidir canım.. bebeğin büyüsün çalışırsın inşallah.. şükür ki ailelerimiz yanımızda olmasalardı napardık.. benimde eşimin ailesi yanımda ama nereye kadar cnm

kimsenin yanımızda olması mühim değil Allah olsun yeter... ama şükür ki ailelerimiz var

aılenızın yanında degılsınız sanırım , esınız nerde o zaman

aılenızın yanında degılsınız sanırım , esınız nerde o zaman

Cnm diğer konularını da okudum..
Bu adam senin sevgini hak etmiyor
Ve sana şunu söylemek istiyorum
Cayır cayır içi yanmazsa senden ayrıldığı için bende duru değilim..
Buna kalıbımı basarım.
Seni bi çocukla bi başka kadın için terketmesini Allah hiç bir zaman yanına koymaz sen hiç merak etme.
Allahın adaleti öyle büyükki senin o gözyaşlarının her bir damlası onun kalbini dağlayacak ilerde.
Pişman olması yakındır zaten hiç merak etme.
Yaptığı yanına kalmaz.
Sen onu unutmuş çok mutlu bi şekilde Allahın izniyle hayatına devam edersin ama
O sırada o vermiş olduğu yanlış tercihin sancısıyla bi ömür yaşar durur.
O şuan bi saman alevinin peşinden koşuyo.
Alev söndüğünde kendine gelicek ve işte ozaman dünyadaki cehennemi yaşıcak
Sensizliği..

ya en az 1 sene evde olmam gerekiyo bu dönemde çalışsam çok daha kolay olucaktı herşey en azından maddi olarak da rahat olucaktım ama oldu artık yapıcak bişey yok böyle olması gerekiyorsa böyle olucak...allaha çok şükür annem var saolsun....annemle babamda ayrı benim eğerki babamın evine dönmek ozrunda olsaydım işte o zaman yanmıştım çok şükür o konuda bari şans yüzüme güldü...yinede korkuyo insan sürekli düşünüyorum ne olucak nasıl olucak uykumdan bile yorgun kalkıyorum inan...allah yardımcımız olsun ne diyeyim...ne ilkiz nede son olucaz herkes nasıl alışıyor başarıyorsa bizde öyle başarıcaz...umutsuz değilim ama ben birgün herşey tersine dönecek biliyorum bunu...bizim için allah çok güzel kapılar açıcak inşallah....

çok pişman olacaklar çok eminim buna ben...

Allah kırık kalplerle birliktedir. Hele bir de mazlum annelerdenseniz, o haksızlık yapanlar inşaallah vicdanlarıyla hep boğuşurlar.

Çok çok mutlu olacağınız zamanlar kısa sürede gelsin inşaallah..

Tertemiz yeni bir sayfa ve bir ömür süren aşk..

inanın Allaha sığındım arkadaslar o kadınla birşeyleri kaldı mı bitti mi benim meselem değil artık... benimde hatalarım olmuştur elbet ama hatasız birini gösterin bana ?????
yok öyle değil mi? evlilik kolay yıkılmamamlı varsa hatalar oturup konusup çözülmeli hayatta çözülemeyecek ne vardır ? ölümden başka herşeyin bi yerde gizli kalmış bir çaresi vardır... bizde maddi manevi ailevi sorunlar yoktu ufak tefek şeyler benim hoşgörebildiğim onun belki hoş göremediği tarzda ufak şeyler bunlar bu noktaya gelmemeliydi... ama artık neden demiyorum yaşananlar yaşandı bitti bundan sonra sıkıntı üzüntü vermesin rabbim hiçbirimize ...

zaman çok kötü arkadaslar insanlar çok bozulmuş kime güveneceğim diye oturup düşününce kimseyi bulamıyorum inanın

Canım Allah yar ve yardımcın olsun Bende 9 aydır ailemin yanındayım 10 ay evli kaldım.9 aydırda hiçbirşekilde görüşmedik.Boşanma davasını ben ekim ayında açtım mart 19 duruşmam var.Zor bir süreç gerçekten.Yaşamayan bilemez Allahım kimseyede yaşatmasın...Tabiki canım hatalar tek taraflı değildir.İllaki 2 tarafında hataları olabiliyor.Ama önemli olan oturup konuşup mantık çerçevesinde çözebilmek.Şiddet, ihanet yoksa ortada bence herşey çözüme kavuşabilir.Ama nedense artık erkekler böyle düşünmüyor.Boşanmak okadar kolayki onlar için.Yok ailemi sevmedin, yok şöyle yapmadın, yok böyle yapmadın hoppp boşanalım.Ne yapalım canım Allah bundan sonra hayırlı kapılar açsın, iyi insanlarla karşılaştırsın inş...Sizin dava açıldımı? Ne aşamadasınız?

boşanacağız artık herkes yoluna ... ben onu da ailesini de çok sevdim nefretle dolacağım bir durum yok tatsızlıklar oluyor eşimle ama ben tatsızlaşmak istemiyorum.bi evladımız var gerisinden sorumlu değilim ...
bulamadım sende boşver cnm belki iyi insanlar bizleri bekliyor bir yerlerde :)
bilemeyiz beklemiyorlarsa da biz kendi başımıza mutlu olacağız zaten :)))

ben eşime 6 aylık bebeğimiz var bizim dediğim zaman bana ben senden ayrılıyorum kızımdan değil çocuk için evlilik yürütülmez dedi...üstelik hem suçluydu hem güçlü benim onu terk etmem gerekirken adam 3 haftada boşanıyoruz dedi evi boşalttı ve beni gönderdi...inanamıyorum hala buna bu kadar kolay yapılabildiğine...üstelik ne k.validem ne kayınpederim bir kere aramadılar beni bir sokak var aramızda sadece aramızda çok iyiydi onlarla...yazık şimdiki insanlar çok garip yazık...

sağolsunlar eşimin ailesinin destekleri oldu hala da kızım evladım derler.. eşimde onların evladı herkes iyi olsun. ben de iyi olayım ...

ama senin durumun farklıymış cnm, insanlar nasıl bu kadar duyarsız ama boşver herkes kendinden mesuldür.... sen de öyle evladını iyi yetiştir ve kapılarını sonuna kadar aç, içine kapanma ki mutluluk içine dolsun... bunları sana söyleyen ben umarım uygulayabilirim :)))

evet kızlar biraz okudum yazılanları. bende 5.5 ay biticek boşanalı. eşimle severek evlendik sözler vaatler verdi bana evlenirken hiç birini yerine getirmedi. ilk bebeğimizi kaybettik şimdi ise hamileyim. boşandıktan sora hamile olduğumu öğrendim aldır dedi ama ben aldırmadım. şimdi 7.aya girmek üzereyim bebeğimle. rabbim tüm isteyenlere versin.... babamız bebeğim diyiyo şimdiden bakalım nekadar varlığını his ettirecek doğunca. allahtan hayırlısını istiyorum. allah yardımcımız olsun...

Kendinizden başka kimseye güvenmeyin özellikle hayatınıza bundan sonra girecek erkeklere hiç güvenmeyin seçici olun, sözlere aldanmayın, hayallere kapılmayın.

Ailelerinizin kıymetini bilin herkes gider onlar kalır ve mutlaka düzgün bir iş bulup çalışın zaten çalışıyorsanız kolay atlatırsınız.

ben boşanalı 2 ay oldu.çok zor günler geçirdim ve geçiriyorum.aklımdan çıkmıyo hala.uyandığımda ilk aklıma gelen ayrıldığım oluyo.ama toparlanıcam işim var,kızım ve ailem yanımda.arabamı aldım.hee mutlumuyum.şimdi değilim ama ilerde olacağım ve beni bıraktığı için eski eşime dua edeceğim.bunu yapıcam.çok canımı yaktı ama ben ona karşı rabbim sağlık verdiği sürece yıkılmıcam.inşallah allahım hepimizi güzel günlerle karşılaştırsın.rabbim bize sabır versin...

üzülme canım bu senin için hayata yeni başlamak gibi bişey olacak kızınla ve istedigin herşey gönlünce olucak allah gönlündeki muradın neyse onu versin sana ve kızına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…