canım yanıyor bazen herşeyin sorumluluğunu üzerime yıkıp gidişine, senelerin boşa geçmiş olmasına ,
kızım bir melek haketmediği bir babaya sahip,.... o kadar uzuyorki şıklar...
burda bir arkadasımızın konusuna üzüldüm eşi boşanır boşanmaz evlencekmiş.. adamlar yapacaklarını yapıp
ondan sonra hooop yeni hayat. bizler evladımızı düşünmeliyiz yok evlenirsek elimizden alırlar, yok bilmem ne,
ben anlamıyorum bu düzeni
aynı şeyleri yaşıyoruz 6 aylık kızım var benimde...bizde yeni ayrıldık...çok yazık ne kadar kötü günler geçiriyorum ve senin gibi düşünüyorum aynı...
canım işin gücün maddi gelirin var mı ailen yanında mı çocuğuna nafaka ödüyor mu inşallah iyisindir...
inan aklıma takıldın öpüyorum minik kızını da
ben kendi evimdeyim... ama inan bu da zor evi eşyaları özlemek anıları hatırlamaktan iyidir canım.. bebeğin büyüsün çalışırsın inşallah.. şükür ki ailelerimiz yanımızda olmasalardı napardık.. benimde eşimin ailesi yanımda ama nereye kadar cnm
kimsenin yanımızda olması mühim değil Allah olsun yeter... ama şükür ki ailelerimiz var
aılenızın yanında degılsınız sanırım , esınız nerde o zaman
ben kendi evimdeyim... ama inan bu da zor evi eşyaları özlemek anıları hatırlamaktan iyidir canım.. bebeğin büyüsün çalışırsın inşallah.. şükür ki ailelerimiz yanımızda olmasalardı napardık.. benimde eşimin ailesi yanımda ama nereye kadar cnm
kimsenin yanımızda olması mühim değil Allah olsun yeter... ama şükür ki ailelerimiz var
Cnm diğer konularını da okudum..
Bu adam senin sevgini hak etmiyor
Ve sana şunu söylemek istiyorum
Cayır cayır içi yanmazsa senden ayrıldığı için bende duru değilim..
Buna kalıbımı basarım.
Seni bi çocukla bi başka kadın için terketmesini Allah hiç bir zaman yanına koymaz sen hiç merak etme.
Allahın adaleti öyle büyükki senin o gözyaşlarının her bir damlası onun kalbini dağlayacak ilerde.
Pişman olması yakındır zaten hiç merak etme.
Yaptığı yanına kalmaz.
Sen onu unutmuş çok mutlu bi şekilde Allahın izniyle hayatına devam edersin ama
O sırada o vermiş olduğu yanlış tercihin sancısıyla bi ömür yaşar durur.
O şuan bi saman alevinin peşinden koşuyo.
Alev söndüğünde kendine gelicek ve işte ozaman dünyadaki cehennemi yaşıcak
Sensizliği..
inanın Allaha sığındım arkadaslar o kadınla birşeyleri kaldı mı bitti mi benim meselem değil artık... benimde hatalarım olmuştur elbet ama hatasız birini gösterin bana ?????
yok öyle değil mi? evlilik kolay yıkılmamamlı varsa hatalar oturup konusup çözülmeli hayatta çözülemeyecek ne vardır ? ölümden başka herşeyin bi yerde gizli kalmış bir çaresi vardır... bizde maddi manevi ailevi sorunlar yoktu ufak tefek şeyler benim hoşgörebildiğim onun belki hoş göremediği tarzda ufak şeyler bunlar bu noktaya gelmemeliydi... ama artık neden demiyorum yaşananlar yaşandı bitti bundan sonra sıkıntı üzüntü vermesin rabbim hiçbirimize ...
zaman çok kötü arkadaslar insanlar çok bozulmuş kime güveneceğim diye oturup düşününce kimseyi bulamıyorum inanın
ben eşime 6 aylık bebeğimiz var bizim dediğim zaman bana ben senden ayrılıyorum kızımdan değil çocuk için evlilik yürütülmez dedi...üstelik hem suçluydu hem güçlü benim onu terk etmem gerekirken adam 3 haftada boşanıyoruz dedi evi boşalttı ve beni gönderdi...inanamıyorum hala buna bu kadar kolay yapılabildiğine...üstelik ne k.validem ne kayınpederim bir kere aramadılar beni bir sokak var aramızda sadece aramızda çok iyiydi onlarla...yazık şimdiki insanlar çok garip yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?