- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
Burada ki en doğru söz aldatan erkek sorunlu ..yoo estagfurrullah anlıyorum sizi benimde anlatmak istediğim travestiliği tercih eden bir erkeğin bunu tercih etmesi vücudunda bulunan kadınlık hormonlarının baskın gelmesi ile alakalı ama bir travesti ile birlikte olmayı tercih eden bir erkek doğal davranışlı değildir yani bir bayanla ilişki yaşaması gerekirken bunu farklı bi yoldan gidermeye çalışması evet bu farklı bi durum
şaşırdım kaldım ne diyim bilemedim.Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
Dikkatle okursanız zaten tercih mi demeliyiz yani ..."Şu -bazıları çocuklara- " kısmını çıkarır mısınız lütfen,o bir tercih değil şerefsizliktir,sapıklıktır...
Arkadasi olsa kac yazar Allah askina ya ne isi varmis transla baska arkadaslik yapicak kimse kalmamis mi? Ayrica nasil guveniyosun hic tanimadigin etmedigin birinin lafina belki de yemedikleri halt kalmadi nerden biliyosun?kızlar Seray dediğim kadını aradım. arkadaşım o benim dedi ya arkadaşım eğer arkadaşı olsa bana niye söylemiyor bu. kadının yalan söylediğini dusunmuyorum fakat daha da midem bulanıyor olayı çözmek için uğraşıyorum resmen. Allahım sen yardım et
igreniyorum midem bulanıyor. gitti mi acaba gitmedi mi neler oldu diye kafamda kuruyorum ruyalarima giriyo
Daha toplu taşımada inenlere müsaade etmeden hurra içeri dalan bi toplumuz
Ne hikmetse travestilere saygı duyasımız tuttu birden
Benim saygı çerçevem o kadar geniş değil
Travestilere de onlardan hoşlananlara da saygı maygı duyamıyorum arkadaş
Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?