Bende insan evladıyım

Burada ki en doğru söz aldatan erkek sorunlu ..
Bir bayanı mutlu edemeyecek beyne sahip olmaması...

Sevgilerimle...

Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA
şaşırdım kaldım ne diyim bilemedim.

Arkadasi olsa kac yazar Allah askina ya ne isi varmis transla baska arkadaslik yapicak kimse kalmamis mi? Ayrica nasil guveniyosun hic tanimadigin etmedigin birinin lafina belki de yemedikleri halt kalmadi nerden biliyosun?

Aldatan her kimse ş.rfsiz olan odur, orası net!
Yalnız... aldattığı kişi karşı cins mi, trans mı, bu hiç mi önemli değil? Önemi yok diyenleri hayretle okudum doğrusu.
Cinsiyet şurda dursun, kadın olarak,muhtemel bir ikinci kadınla kendimizi güzellik konusunda bile mukayese ederiz.

Eğer varsa bir aldatma,kabul edilecek gibi değil, iğrenç ötesi

Daha toplu taşımada inenlere müsaade etmeden hurra içeri dalan bi toplumuz
Ne hikmetse travestilere saygı duyasımız tuttu birden
Benim saygı çerçevem o kadar geniş değil
Travestilere de onlardan hoşlananlara da saygı maygı duyamıyorum arkadaş

nerden ögrendin sen bunu gizmo.. gecmis olsun o kadar derdinin üstüne ne denir bilmiyorum ...

igreniyorum midem bulanıyor. gitti mi acaba gitmedi mi neler oldu diye kafamda kuruyorum ruyalarima giriyo

Tabiki gitti..hatta yıllardır kimler kimlere gitmiştir.Bu bir cinsel kimlik sorunu ,boşluktan yapılabilecek birşey değil..

Gitmedim,sadece telefonda,internette görüştük"erkeklerin çok klasik bir yalanıdır,her aldatan da söyler .Hatta burdaki konularda da aynı yalanı okuyabilirsiniz.Hiçbir erkek hele de parayla çalışan biriyle sadece telefonda konuşmaz,amaç bellidir ve amaca en kısa sürede ulaşmak için de herşeyi yaparlar.Yani adam zaten travesti telefonunu alacak kadar kafaya koymuşsa(hayallerinde kalmamışsa) o iş bitmiş demektir,en geç ertesi gün gitmiştir..

Asla asla bu adamı affedeyim deme..sorun sadece aldatması da değil(ki bu affetmemek için yeterli) sorun bu adamın aynı zamanda cinsel tercihlerinin farklı olması ve bunu parayla yapan biriyle yapması!!! Gidip test yaptırın ,inşallah cinsel birşey bulaşmamıştır size..

Kizlar arkadas yazmis ya merak ettim tovbe dedim cdden cok kadina benziyor sakin yanlis anlamayin otekilestrmek adina solemiyorum cdden sasirdim cunku istta da cok var Allah islah etsin ama bu cdden bayan gbi nette baktim da Allah islah etsin konu sahibi arkadaam nolur uzulme ve bu adamdan kac hayit gelmez

Bu düşünce yapısında olduğumuz sürece,toplu taşımada müsade etmeden hurra içeri dalan toplum olmaya devam ederiz zaten

Git bir fakiri sevindir sadaka falan ver. İyi kurtulmuşsun. Hastalık falan da bulaştırırdı sana mazallah.
Telefonda konuşarak tatmin olan biri (ki bunu kendisi söylüyor gitmediği ne malum) yarın öbür gün icraate de dökerdi.
Kaldı ki gitmesinin veya gitmemesinin hiç bir farkı yok.

Hiç kimse tanidiginiz gibi çıkmıyor hanımlar. Kendinizden çok kimseye guvenmeyin. Insanlar kötü insanlar iğrenç her geçen gün daha da iğrenç oluyor. Konu özeti; BIR TRAVESTI ILE ALDATILDIM NOKTA

ihanet denen bir olguyu yasamaniz cok aci ancak bunu cinsiyetci bir fasitlige vurmak son derece aci. homofobik olunabilinir, yasamsal kodlanmalar var ancak siz kimsiniz ki Allah'in yarattigi bir varligi asagiliyorsunuz?

aldatilmak hele ki aldatanin hemcinsi ile cok acidir muhakkak ama sizin yerinizde olsam bu asagilama icin Haktan af niyaz ederdim.

kinadigini basina vermeden canini almayacagim, denmisken ustelik.

kimin yarin ne yasayacagi Hakkin takdiri. iliskiniz biter, yolunuza devam edersiniz. gerisi icin kinayede bulunmak uzerinize yukleyeceginiz bir miras olur. yapmayin.

Yat kalk sükret sen durumu fark ettigin Icin. Bir saniye bile
Düsünüp kendini üzme.
Sakinda inanma telefonda konustuguyla kaldigina, cok komik olur.

Bahsedilen kisi bildigin kadin gibi, Kim oldugunu bilmesen,
Bircok kisi anlamaz bile.

Aklima ilk hastalik bulasmasi geldi. Bi tahlil yaptirin bence.

Sakın bir daha birlikte olma. Travestiler cinsel yönden çok aktif oluyorlar. Belki hastalık falan kapmıştır rezil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…