Daha toplu taşımada inenlere müsaade etmeden hurra içeri dalan bi toplumuz
Ne hikmetse travestilere saygı duyasımız tuttu birden
Benim saygı çerçevem o kadar geniş değil
Travestilere de onlardan hoşlananlara da saygı maygı duyamıyorum arkadaş
Ha yani haktır, yapsınlar fuhuş mu diyosunBaşka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?
Fikirlerin inan benim için önemli değil.Ha yani haktır, yapsınlar fuhuş mu diyosun
Daha neler duyacağım bakalım
Yani bek iki eli olmayıp koluna poşetin saplarını bağlamış içindeki çikolatlı gofretleri satmaya çalışan adamları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Tekerlekli sandalyesinde mendil, çakmak satan insanları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Ama travestiymiş te yok bilmem tercihmiş te iş bulamayınca fuhuşta yaparmış ne olacak demesin kimse ya şimdi bişey derdimde ban yerim sanırım her türlü yiyecem de neyse kafayı yedik milletçe konuştuğumuz şeye bak
Eskiden ayıp denen bişey vardı, ey gidi
Şimdi sapkınlığın adına tercih denir olmuş, şu sonsuz saygınızı azıcık ta kayınvalidelerinize gösterseniz bdv bu kadar dolmaz bence.
Bende senin yedi ceddine mi saydırayım şimdi senin gibi inceden inceden ? Saygı konusunda tartışacağım son kişi olamazsınSaygı duymama hakkınız yok
Paşa paşa nefret suçundan hakkinizda gereği yapılır .
Evlatlarimiz ve cevremizdekiler sizden ve sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklardan uzak bir hayat yaşar umarım.
Sana ve seni böyle "saygısız " yetiştiren ailene , seni türünün devamı için seçen eşine , senin dogmatik ogretilerinle yetişecek çocuğuna saygı duymuyorum.
Bu hakkı bana sen verdin
Herhalde bahsi geçen travestilerden birisinFikirlerin inan benim için önemli değil.
Benden alıntı yapma
Senden insanlık adına ogrenebilecegim bir şey yok
Seninle tartışmyı bile zul kabul ederim.
Değerli bir "insan "değilsin
Sen travestiye saygı duymuyorsun ben sana ?Bende senin yedi ceddine mi saydırayım şimdi senin gibi inceden inceden ? Saygı konusunda tartışacağım son kişi olamazsın
Yapmayın Allah aşkına fuhuşu miğdesi alan bi insanın nesini kabul ediyim ben. Her cinsiyet değiştiren fuhuş mu yapıyo, bunun medyada örnekleri var. Demekki var bi sapkınlık. Dahası çocuğunuza bi trvesti öğretmen eğitim verse siz ne diye ağlarsınız??Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?
Bende senin yedi ceddine mi saydırayım şimdi senin gibi inceden inceden ? Saygı konusunda tartışacağım son kişi olamazsın
E tabi senin gibi napsınlar canım aç kalacağına fuhuş yapsınlar gibi engin düşüncelerim yokSen travestiye saygı duymuyorsun ben sana ?
Seni ondan üstün kılan ne
Kusura bakma bu da benim tercihim . Sen saygı duyulacak bir "insan "değilsin
Hala gitsinler mendil satsinlar diyorhala evet insanca yaşamaları için gerekli yasal düzenlemeler yapılsın diyemiyor.
Yil 2015
Kocaman evren
İçinde bir "insan "
Başka hayatlara dair zerre bilgisi yok
Ve ahkam kesiyor
Nefret icermeyen bir dil kullandiginiz icin once tesekkur ederim tartisabilirz. Kuaforluk için eğitim gerekmiyor mu ?Yapmayın Allah aşkına fuhuşu miğdesi alan bi insanın nesini kabul ediyim ben. Her cinsiyet değiştiren fuhuş mu yapıyo, bunun medyada örnekleri var. Demekki var bi sapkınlık. Dahası çocuğunuza bi trvesti öğretmen eğitim verse siz ne diye ağlarsınız??
Dediğiniz şeyin içini çok boş buldum, fuhuş tek seçenek değil. Ha parayı ordan kırdıkları için bu edepsizliği seve seve yapıyolar tabi. Para:)) yoksa başka mesleklerde var değil mi, öğretmen olmalarına gerek yok insan gibi yaşamak istedikten sonra kuaförde olunur işletmecide olunur!! Örnekler çoğaltılabilir.
Eski üyeyim .Yeni üyemiz "bebeksi Seray" olabilir
Çok takılmamak lazım bence.
Travesti dediğim insan Allahın yarattığı bir erkek hanimefendi. Ve daha önce de söyledim. Ben yüce Allahın hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum. Nasıl olur da herseyi kusursuz yaratan Rabbim erkek kılığına bürüdügü bir canlıya kadın duygusu verir. Eksik bırakır. Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre bu tür duygular insanların cinselliğe ne yaparlarsa yapsinlar doymamasindan kaynaklanıyor. Lut kavmini bilirsiniz. Neden baslarina geldi felaketler sorarim size. Saygi duymaksa duyuyorum herkes istedigi gibi yasar. Ama Allahin yarattigini asagilamak demissiniz. Allahin yarattigi bir 'erkek' var ortada. Estetik bile gunahken bir erkegin kadin gibi davranip bunu zinaya dokmesini savunamam ben. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir derdim de yok. Fakat bir kadın yerine bir travesti ile aldatilmak da basit değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Allah yasatmasin fakat kendinizi benim yerime koyun. Allah korusun böyle birşey başınıza gelse?ihanet denen bir olguyu yasamaniz cok aci ancak bunu cinsiyetci bir fasitlige vurmak son derece aci. homofobik olunabilinir, yasamsal kodlanmalar var ancak siz kimsiniz ki Allah'in yarattigi bir varligi asagiliyorsunuz?
aldatilmak hele ki aldatanin hemcinsi ile cok acidir muhakkak ama sizin yerinizde olsam bu asagilama icin Haktan af niyaz ederdim.
kinadigini basina vermeden canini almayacagim, denmisken ustelik.
kimin yarin ne yasayacagi Hakkin takdiri. iliskiniz biter, yolunuza devam edersiniz. gerisi icin kinayede bulunmak uzerinize yukleyeceginiz bir miras olur. yapmayin.
Travesti dediğim insan Allahın yarattığı bir erkek hanimefendi. Ve daha önce de söyledim. Ben yüce Allahın hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum. Nasıl olur da herseyi kusursuz yaratan Rabbim erkek kılığına bürüdügü bir canlıya kadın duygusu verir. Eksik bırakır. Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre bu tür duygular insanların cinselliğe ne yaparlarsa yapsinlar doymamasindan kaynaklanıyor. Lut kavmini bilirsiniz. Neden baslarina geldi felaketler sorarim size. Saygi duymaksa duyuyorum herkes istedigi gibi yasar. Ama Allahin yarattigini asagilamak demissiniz. Allahin yarattigi bir 'erkek' var ortada. Estetik bile gunahken bir erkegin kadin gibi davranip bunu zinaya dokmesini savunamam ben. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir derdim de yok. Fakat bir kadın yerine bir travesti ile aldatilmak da basit değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Allah yasatmasin fakat kendinizi benim yerime koyun. Allah korusun böyle birşey başınıza gelse?
Eski üyeyim .
İkinci hesap bunu bildirdim
Bir çok arkadaşım var onceden tanidigimmuzurtilki örneğin bu arada tilki nasılsın uzun süredir görüşemiyoruz =) .
Saygisizlasmaya devam edersen ve ithamlarina yasal yollarla hakkımı ararım daha önce örneği oldu sanırım fuhuş yapan bir travesti olduğumu dusunuyorsun?
Bu çok iki yuzlüluk değil mi ?Travesti dediğim insan Allahın yarattığı bir erkek hanimefendi. Ve daha önce de söyledim. Ben yüce Allahın hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum. Nasıl olur da herseyi kusursuz yaratan Rabbim erkek kılığına bürüdügü bir canlıya kadın duygusu verir. Eksik bırakır. Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre bu tür duygular insanların cinselliğe ne yaparlarsa yapsinlar doymamasindan kaynaklanıyor. Lut kavmini bilirsiniz. Neden baslarina geldi felaketler sorarim size. Saygi duymaksa duyuyorum herkes istedigi gibi yasar. Ama Allahin yarattigini asagilamak demissiniz. Allahin yarattigi bir 'erkek' var ortada. Estetik bile gunahken bir erkegin kadin gibi davranip bunu zinaya dokmesini savunamam ben. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir derdim de yok. Fakat bir kadın yerine bir travesti ile aldatilmak da basit değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Allah yasatmasin fakat kendinizi benim yerime koyun. Allah korusun böyle birşey başınıza gelse?
Fuhuş yapmak TCK ya göre suç ??Aaa fuhuş yapan bir travesti olsan ne olacak ki? Bunu neden saygısızlık olarak gördün şimdi?
Niye ikinci üyelik alma gereği duydunEski üyeyim .
İkinci hesap bunu bildirdim
Bir çok arkadaşım var onceden tanidigimmuzurtilki örneğin bu arada tilki nasılsın uzun süredir görüşemiyoruz =) .
Saygisizlasmaya devam edersen ve ithamlarina yasal yollarla hakkımı ararım daha önce örneği oldu sanırım fuhuş yapan bir travesti olduğumu dusunuyorsun?
bitti. net.şimdi bırakın tartışmayı ne yapmaya karar verdiniz somut olarak
Şifremi unuttum ve ilk uyeligime yaklaşık 1 yıldır girmiyorumNiye ikinci üyelik alma gereği duydun
Düşüncelerini bilinen üyeliğinle yazamaz mıydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?