Bende insan evladıyım

Saygı duymama hakkınız yok
Paşa paşa nefret suçundan hakkinizda gereği yapılır .
Evlatlarimiz ve cevremizdekiler sizden ve sizin gibilerin yetiştirdiği çocuklardan uzak bir hayat yaşar umarım.
Sana ve seni böyle "saygısız " yetiştiren ailene , seni türünün devamı için seçen eşine , senin dogmatik ogretilerinle yetişecek çocuğuna saygı duymuyorum.
Bu hakkı bana sen verdin

Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?
Ha yani haktır, yapsınlar fuhuş mu diyosun
Daha neler duyacağım bakalım
Yani bek iki eli olmayıp koluna poşetin saplarını bağlamış içindeki çikolatlı gofretleri satmaya çalışan adamları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Tekerlekli sandalyesinde mendil, çakmak satan insanları görüyorum. Saygıyla eğilirim önlerinde
Ama travestiymiş te yok bilmem tercihmiş te iş bulamayınca fuhuşta yaparmış ne olacak demesin kimse ya şimdi bişey derdimde ban yerim sanırım her türlü yiyecem de neyse kafayı yedik milletçe konuştuğumuz şeye bak
Eskiden ayıp denen bişey vardı, ey gidi
Şimdi sapkınlığın adına tercih denir olmuş, şu sonsuz saygınızı azıcık ta kayınvalidelerinize gösterseniz bdv bu kadar dolmaz bence.

Fikirlerin inan benim için önemli değil.
Benden alıntı yapma
Senden insanlık adına ogrenebilecegim bir şey yok
Seninle tartışmyı bile zul kabul ederim.
Değerli bir "insan "değilsin

Bende senin yedi ceddine mi saydırayım şimdi senin gibi inceden inceden ? Saygı konusunda tartışacağım son kişi olamazsın

Fikirlerin inan benim için önemli değil.
Benden alıntı yapma
Senden insanlık adına ogrenebilecegim bir şey yok
Seninle tartışmyı bile zul kabul ederim.
Değerli bir "insan "değilsin
Herhalde bahsi geçen travestilerden birisin
Sende benim önem teşkil etmiyorsun

Bende senin yedi ceddine mi saydırayım şimdi senin gibi inceden inceden ? Saygı konusunda tartışacağım son kişi olamazsın
Sen travestiye saygı duymuyorsun ben sana ?
Seni ondan üstün kılan ne
Kusura bakma bu da benim tercihim . Sen saygı duyulacak bir "insan "değilsin
Hala gitsinler mendil satsinlar diyor hala evet insanca yaşamaları için gerekli yasal düzenlemeler yapılsın diyemiyor.
Yil 2015
Kocaman evren
İçinde bir "insan "
Başka hayatlara dair zerre bilgisi yok
Ve ahkam kesiyor

Başka yerde is sahibi olmadıkları için olabilir mi ?
Travestilerin de memur olabilir desek öğretmen olabilsin desek ahlak diye aglarsiniz
Nasıl geçinsin bu insanlar fuhuş yapmadan ?
Yapmayın Allah aşkına fuhuşu miğdesi alan bi insanın nesini kabul ediyim ben. Her cinsiyet değiştiren fuhuş mu yapıyo, bunun medyada örnekleri var. Demekki var bi sapkınlık. Dahası çocuğunuza bi trvesti öğretmen eğitim verse siz ne diye ağlarsınız??

Dediğiniz şeyin içini çok boş buldum, fuhuş tek seçenek değil. Ha parayı ordan kırdıkları için bu edepsizliği seve seve yapıyolar tabi. Para:)) yoksa başka mesleklerde var değil mi, öğretmen olmalarına gerek yok insan gibi yaşamak istedikten sonra kuaförde olunur işletmecide olunur!! Örnekler çoğaltılabilir.

E tabi senin gibi napsınlar canım aç kalacağına fuhuş yapsınlar gibi engin düşüncelerim yok

Nefret icermeyen bir dil kullandiginiz icin once tesekkur ederim tartisabilirz. Kuaforluk için eğitim gerekmiyor mu ?
Hadi istanbul izmir neyse
Diyarbakır batman gibi illerde meslek odaları bu insanları kabul edebilecek mi ?
Toplum ne diyecek ?
Aile çocuğuna destek olabilecek mi ?
Bakın aynı fikirdeyiz fuhuş kötü evet
Ben de diyorum ki insanların alternatifi olsun
Para kazanmak , hayatta kalmak için bu yolu seçmek zorunda kalmasın.
Toplum bu insanları tehcir etmesin.
Bu arada soru sormussunuz
Egitimimin çok büyük bir kısmını bratislavada tamamladim ve ogretmenlerimden biri escinseldi lgbt grubuna giriyor yani üstelik aktivistti.
Rahatsız olmadım ailem rahatsız olmadı
Ben de çocuğum adına rahatsız olmam

Yeni üyemiz "bebeksi Seray" olabilir

Çok takılmamak lazım bence.
Eski üyeyim .
İkinci hesap bunu bildirdim

Bir çok arkadaşım var onceden tanidigim muzurtilki örneğin bu arada tilki nasılsın uzun süredir görüşemiyoruz =) .

Saygisizlasmaya devam edersen ve ithamlarina yasal yollarla hakkımı ararım daha önce örneği oldu sanırım fuhuş yapan bir travesti olduğumu dusunuyorsun?

Travesti dediğim insan Allahın yarattığı bir erkek hanimefendi. Ve daha önce de söyledim. Ben yüce Allahın hiç bir erkeğe kadın duygusu verdiğini düşünmüyorum. Nasıl olur da herseyi kusursuz yaratan Rabbim erkek kılığına bürüdügü bir canlıya kadın duygusu verir. Eksik bırakır. Ben böyle düşünmüyorum. Bana göre bu tür duygular insanların cinselliğe ne yaparlarsa yapsinlar doymamasindan kaynaklanıyor. Lut kavmini bilirsiniz. Neden baslarina geldi felaketler sorarim size. Saygi duymaksa duyuyorum herkes istedigi gibi yasar. Ama Allahin yarattigini asagilamak demissiniz. Allahin yarattigi bir 'erkek' var ortada. Estetik bile gunahken bir erkegin kadin gibi davranip bunu zinaya dokmesini savunamam ben. Benim kimseyi aşağılamak gibi bir derdim de yok. Fakat bir kadın yerine bir travesti ile aldatilmak da basit değil. Yaşamadan bilemezsiniz. Allah yasatmasin fakat kendinizi benim yerime koyun. Allah korusun böyle birşey başınıza gelse?

şimdi bırakın tartışmayı ne yapmaya karar verdiniz somut olarak

Aaa fuhuş yapan bir travesti olsan ne olacak ki? Bunu neden saygısızlık olarak gördün şimdi?

I
Bu çok iki yuzlüluk değil mi ?
Sanirim birliktelik yasamissiniz o da islam dinine göre büyük azap gerektiren bir suç değil mi ?
Kendiniz cinselliğe karşı koyamamisken baskalarini günah haram üzerinden elestirmeniz?
Lut kavmi escinsellikten helak edildi diyelim
Sapkinliktan helak olanlar da var
Ve siz "zina " yapmissiniz.
Başımıza gelecek olan "helak" in sorumlularindan misiniz ?
Haram helal günah sevap başkaları söz konusu olunca devreye giriyor değil mi

Aaa fuhuş yapan bir travesti olsan ne olacak ki? Bunu neden saygısızlık olarak gördün şimdi?
Fuhuş yapmak TCK ya göre suç ??
Suç isledigimden bahsediyorsun ?
Ama ben fuhuş yapmiyorum?

Yoksa yazdığım şeyi anlayamadin mi :O
Nasıl sevinmistin değil mi aa açık buldum diye
Hayır bulamadin
Çünkü ben fuhuş suç ve guzel olmayan bir şey
Bu insanlara fuhuş dışında hayatını devam ettirebilmesi için en azibdan asgari düzeyde olanak saglanmali demiştim .

Niye ikinci üyelik alma gereği duydun
Düşüncelerini bilinen üyeliğinle yazamaz mıydın

Niye ikinci üyelik alma gereği duydun
Düşüncelerini bilinen üyeliğinle yazamaz mıydın
Şifremi unuttum ve ilk uyeligime yaklaşık 1 yıldır girmiyorum
Hahahahahha ya yine mi gol değil be ;D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…