bende mi yanlışlık

ya ben de geçende bi aldatma hikayesi okumuştum gece kötü kötü rüyalar görmüştüm başka kız varmış falan

benim eşimde hiç sevmiyor,ordaki konuların %90 ı yalan bak söyleyim diyor
bazen konu okuyorum yorum yapsın diye: )
acayip yorumları var

benım esımde taktın sen bu kulube dıyo:) bı yandan haklı ben cok etkılwnıyoum aldtma hıkayelerını fln gorunce :) sımdı alıstı atık

ii geceler arkadaşlar,benim sıkıntım eşimin bu forumda gezinmemden,yorum yapmamdan rahatsız olması
bana diyo ki sevmiyorum,bana ters falan diyo
ne yapmalıyım sizce bi akıl verin...

Benim esimde pek memnun değil sebebi onlar hakkında konustugumuzu bilmeleri eşim napiyosun nette diye sordugunda oyun oynuyorum diyemiyorum yalan soyleme huyum yok kadınlar kulübünde sohbet ediyorum diyorum konustugun kişileri taniyor musun kadın olduklarından nasıl emin olabilirsin diye soruyor bana :) aslında onların açısından bakınca gayet normal dusunceleri

Aynen benimkide oyle ben evde yokken gir diyor bazen de merak edip ne okuyorsun diyor :) ama saatlerce kaldigim oluyor o zaman kiziyor

demekki forumda herkesin eşini rahatsız eden bişeyler var
benim eşim kk ya kendi üye yaptı beni canım sıkılmasın diye sağolsun
ama erkeklerin çok rahat girip okumasındanda rahatsız tabii
ben hiç merak etmedim şimdiye kadar kadınlar ne yazıp çiziyor diğer erkekler neden merak ediyor diyor

nerden biliyomuş yalan olduğu :))

bi konu okuyorum gerçektende mantıklı gerekçeler sunuyor
sanırım sahte konular çok denk geldi ondan
bazı konularada inanıyor,çözüm üretiyor,
ama genel olarak inanmıyor
açıkçası bazı konulara bende inanmıyorum ama bu %90 ı bulmuyor tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…