bende mi yanlışlık

benlenaben

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
1.689
3.737
333
Ankara
ii geceler arkadaşlar,benim sıkıntım eşimin bu forumda gezinmemden,yorum yapmamdan rahatsız olması
bana diyo ki sevmiyorum,bana ters falan diyo
ne yapmalıyım sizce bi akıl verin...

benim sevgilim de sevmiyormuş. nedeni de mahrem konuların konuşulmasıymış herkesin rahatça ulaşabilmesi falan.. bu yüzden rahatsız oluyorlar sanırm

Son düzenleme:
benim eşimde sevmiyor avatarıma ayıcık, oyuncak falanda koysam koyma diyor. isim verme,şehir söyleme, semt söyleme sebebide buraya erkeklerin kadın adıyla girdiğini düşünüyor. haklıda bazen bende korkuyorum

Benim eşim de yıllardır takip ediyormuş bu siteyi bana da o söyledi hatta üyeliğimi de o oluşturdu nickim bile onun eseri oku da öğren diyo bana Bi de konuları okuyup şirin şirin yorumlar yapmıyor mu

Benim eşimde sevmiyor Bazenn bilmiş bilmiş konuşuyorum. Kadınlar kulübünden mi öğrendin diyor

Eşimin sevmemesinin bir sebebi de okuyup okuyup paranoyak oluyormuşum

eşinin kızma sebebi budur yani burda mahrem konuşmaları değil. ya sende birşey yazarsan isim verirsende çevreden biri öğrenirse düşüncesi var. Bence haklı bir sebeb ben olsam bende kızarım

Benim eşim de yıllardır takip ediyormuş bu siteyi bana da o söyledi hatta üyeliğimi de o oluşturdu nickim bile onun eseri oku da öğren diyo bana Bi de konuları okuyup şirin şirin yorumlar yapmıyor mu

Nasıll yanii eşiniz bu siteye üye mi ????

eşinin kızma sebebi budur yani burda mahrem konuşmaları değil. ya sende birşey yazarsan isim verirsende çevreden biri öğrenirse düşüncesi var. Bence haklı bir sebeb ben olsam bende kızarım

eşininiz korkularını gerçekleştiren bi olay oldu bi hafta kadar önce.haklı aslında evet ama işin derinlerine inmeden yorum yazıp konu acılırsa bence bi sorun olmaz.tabi eşiniz bunu da anlamaz kabuletmez.

Nasıll yanii eşiniz bu siteye üye mi ????

yokk bi dakka herkes sakin olsun açıklıyorum :26:

Eşim tabiki de üye değil bazen yanımda otururken ben sitedeyken ne okuyosun diye bakıyo kendince yorum yapıyor onu dedim üye değil Allah korusun bi o eksik zaten , ayrı takıldığımız tek yer bu site

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…