- Konu Sahibi benlenaben
-
mesela çalışma konusu, erkeğe şiddet konusu, ev geçindirme konusu, ailesinden dert yakınanlar çeşit çeşit acayip ilgimi çekiyor yaa 1 haftada neler öğrendim şurda :)saol cnm
tabiki de
bak buranın bir faydası daha. eşime içten içe kızmıştım uyudu diye burda güldüm sinirim geçti.
bazen uzuluyorum burdaki basliklari falan okurken ama yinede kafa dagitmak icin guzel bi site.burdaki yorumlara sesli guluyorum bazen esim tuhaf tuhaf bakiyo
ee boşuna türkiyenin en büyük kadın portalı demiyolar buraya
neyse güzel bayanlar benim çıkmam gerekiyo malum sahur bişiler hazırlayacağım yorumlarınız için tşk ederim hepinize
gündüz burada olursanız konuşalım yine
hepinize iyi geceler:))
işte bu yoruma sesli gülerimmbenim eşim kızıyor samimi konuşunca ya erkekse diye ama bence kıskanıyor. ayy onlarada EK açsalar ya hiç bir şey konuşmayıp kısa yorum yaparlar
benim eşim kızıyor samimi konuşunca ya erkekse diye ama bence kıskanıyor. ayy onlarada EK açsalar ya hiç bir şey konuşmayıp kısa yorum yaparlar
işte bu yoruma sesli gülerimm
göbekli kel erkek olmaktan bıktım ulan! falan yazarlar
yorum da şu: Yaa abi bıraksana erkeğin göbeklisi makbuldurfalan
Benimkide kızıyor arada.Bazen gülmekten katılıyorum ne gülüyon diye bakıyo suratıma moralimi bozuyo anında.Ama olsun kafam dağılıyo iyi geliyo burası bana.Bazende anlatıyorum burda okuduğum sorunları ben kadını savunuyorum o kocasını savunuyo kapışıyoruz
yok ya ben takılmıyorum oda kızmıyor girmeme. sadece isim verme, bilgi verme diyor onun dışında anlattıklarımı dinliyor
bizde bide şöyle bi durum oluyor kaynana sorunlarını okuyorum ,e malum o da aday adayı hayırlısıyla ,, konuşma genelde şöyle oluyor, ben burda okuyorum işte , kaynanam geldi beni iğnledi, oğlumun parası dedi vsvs
ben: canım, şimdi biz evlensekannen bize gelse böyle böyle yapsam annen ne der?
o: nerden çıktı şimdi bu soru, bişi demez ne desin??
ben: peki sen naparsın,illa annem haklı mı dersin,küsermisin bana:18:
o: Sibel yine o sitedesin dimi??yine ne okudun sen
ben: şeyy kem küm
ben:bak ya yazık annen bana böyle birşey yapsa ne yaparsın hayatım
eşim:ne alakası var ya şimdiayyy eşimi hep kötüler gibi konuştum aslında kadınsal konularda böyledir yani erkeklerin genelinde olan şey biz gibi duygusal,konuşkan değiller.
kız birşey yazmayın meraktan çatlarım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?