- 28 Nisan 2020
- 469
- 155
- 18
- 35
- Konu Sahibi Nehircikss
-
Çok katılıyorum. Sizin cevabınızı görünce bile ağlamaya başladım. Çok kötüyümBence hatalı değilsin. Tutmasın kardeşim oruç adam akıllı davranmayan ibadetinin zorluğunun faturasını başkasına kesen kimse tutmasın. Ayrıca üzülme bence minnaklarla konuş rahatla
Ben istemedim aslında. Sabah ekmek almaya üşendiği için ekmek yerine geçecek bir şey hazırlayacağını söyledi. Ben ekmek almaya giderim ona da izin vermiyor.Öncelikle boşan denilecek bir durum yok heeer evde olan şeyler. Gerçekten her evde bu ve fazlası vardır
Sizin hatanız, olsa olsa oruçlu birinden yemek yapmasını istemek olabilir ben oruçlu oruçlu ne yürüyüş yapmak isterim ne yemek. İnsan düşünürken bile acıkıyor.
Eşinizde biraz tahammülsüzlük var oruçtan olabilir“sabah kalkınca bile mi?” Demeyin inanın ben kahve içip ayılamadığım için keyifsiz oluyorum sabah bile. Hele ki sigara bağımlısıysa neden agresif diye düşünmeyin hiç.
Ama bugün sonunda mesela tahammülsüz davrandığını söyleyebilirsiniz biraz dikkat etmeli orucuna da kendine de çekidüzen vermeli
Size de biraz espritüel yaklaşmayı öneririm, bazen gülün ne kızıyorsun diye.
Biraz da hassas olmayın gerçekten size yazık. Anlatım tarzınızdan aşırı hassas ve nazlı biri gibi hissettim.
Mesela o Sizi terslese bile ona bişey demeden tepkinizi belli etmek için odaya geçin kendi kendinize takılın terapi gibi, ama üzülmeyin sadece cezalandırma amaçlı. Anlatabiliyor muyum bu kadar hassaslık size zarar. Boşverin biraz
Normalde sinirlidir. Ama saman alevidir siniri. Ben uzatmasam konu kapanır gider. Ben çok fazla duygusalım bu hamilelikten sonra o da oruçtan sonra gereksiz sinirli oldu.Sana bir şey pişireyim diyen adam, nasıl öfkeyle çekip gidecek adama dönüştü, gerçekten olayı takip etmek zor. Siz bir şey yapmamışsınız, ortada olay bile yok ki zaten. Eşinizin oruç başına vurdu diyeceğim ama saat 12'de kalkan adama oruç çarpacak zamanı bile bulamamıştır. Normalde de böyle midir, sağı solu pek belli olmaz mı?
Biraz duygu seli yaşıyoruz ama olsun geçer. Ağlayın azıcık rahatlarsınız hemÇok katılıyorum. Sizin cevabınızı görünce bile ağlamaya başladım. Çok kötüyüm
Granit temizdi ondan onu önerdim ilk. Aynen evlenmeden önce herkesi tanırız. Ben eşimin sinirli bir yapısı olduğunu bile bile evlendim. Ama sinir koca bi meyve sepetinde çürük bir meyve. Çok iyi bir insandır. O yüzden çok sevdimHatalısın... :))) için rahat olsun
1.Granit tavaları makineye koyma sağlıklı değil hamilesin birde
2. Hamile kalacak kadar yani bu kararı verecek kadar eşinizi tanımış olmalısınız... erkeklerden anlayış beklemeyin
3.Temelde kızdığı ve huzursuz olduğu bişey var bence onu bulmaya çalışın yani sorunun temeline inin..
Evet haklısınız yürüyüş fikrine sinirlendi. Ama öncesinde sinirlenmesin diye ince ince sordum nasılsın diye.bence hatanız oruçlu birine yürüyüş teklif etmek hem de bu sıcakta. yani tamam oruçlu olmak kimseye sinirli davranıp kırma hakkını vermez ama ben de oruçlu olsam ve bana bu havada yürüyelim dense içimdeki iyi niyetler canavara dönüşür.
kahvaltıdaki durumu da şöyle algıladım, kendisi bişeyler hazırlamak isterken siz peşiden gidince muhtemelen beceremeyecek diye düşünüp gittiğinize yorumladı. kendince bişeyler yapmak isterken kontrol edildiğini düşünüp gerildi.
ben sizin yerinizde olsam "aaa bebeğim tavayı sen yıkasan daha iyi, yemek tamamen senden çıkmış olur" derdim mesela.
hamilelik hormonlarınızı değiştirmiştir illa ki ama normalde de nazlı birisiniz sanırım. o yüzden eşiniz bunu hamilelikle bağdaştırmayıp her zamanki x işte demiş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?