Bende sorun varsa düzeltmem lazım.

Genel bir siniri var demek ki. Terapi alın ya da eşiniz tedavi olsun. Hamilelik etkisi ile siz de ekstra hassas olabilirsiniz ama eşinizin de öfke kontrolü sağlaması lazım. Destek şart bence

Genel bir siniri var demek ki. Terapi alın ya da eşiniz tedavi olsun. Hamilelik etkisi ile siz de ekstra hassas olabilirsiniz ama eşinizin de öfke kontrolü sağlaması lazım. Destek şart bence
Psikiyatri ye götürdüm. Doktor ilaç verdi. İçti birkaç ay. Bu da cinsel istek azalmasına neden oldu. Spermleri zaten azdı. Onu daha da azaltıyormş. Bıraktı. Dün doğum sonrası en azından bi süre içmesini söyledim kabul etmedi.

Doktora bunu söyleyin başka ilaç versin. İçmemek ile çözülecek şey değil ki. Demek ki ilaç desteği alacak bir durum var ortada.

Katılıyorum. Bahane bulunca içlerindeki canavarı salıyorlar işte. =) Oruç insanın kendini terbiye etmesiyle, empati yapmasıyla, sahip olduklarının kıymetini anlamasıyla alakalı halbuki değil mi? Çevremde o kadar çok var ki böyle oruçluyum bahanesiyle sağa sola terör estiren erkek modeli. Kadınlar ne yapsın o zaman? Çoğu hem oruçlu, hem ev işi, çocuk, yemek koşturmaya devam ediyor. Neyse... Konu sahibini de doldurmak istemem. Umarım kocası şu öfkeli gel-gitlerini çözer.

Doktora bunu söyleyin başka ilaç versin. İçmemek ile çözülecek şey değil ki. Demek ki ilaç desteği alacak bir durum var ortada.
Doktora söyledik bu tür ilaçların hepsi yapar dedi. Bilmiyorum bakalım sonumuz ne olacak. Baba olunca ya çok daha sinirli bi insan olacak ya da bebeğin hürmetine durulacak. Ama hiç durulan görmedim.

Psikologa gitti mi? Yani her psikolojik durumun çözümü ilaç değil ki. Belki konuşma terapisiyle filan üstesinden gelebileceği bir şeydir.

Psikologa gitti mi? Yani her psikolojik durumun çözümü ilaç değil ki. Belki konuşma terapisiyle filan üstesinden gelebileceği bir şeydir.
Psikiyatriye zor götürdüm. Psikoloğa gelmez. Psikiyatriye de büyğk bir kavga sonucu bana çok üzülmüş ve tamam gideceğim diye gelmişti

Bence sıkıntı sizin kendi kendinize omlet yapamayacak ya da bakkala gidip ekmek alamayacak gibi davranmanız. Tamam hamilesiniz ama 10 dk ayakta durup atıştıracak kahvaltılık birşeyler hazırlayamayacak durumda değilsiniz anladığım kadarıyla. Yürüyüşe çıktığınıza göre fırına da gidebilirsiniz. Size ne eşim beni şımartmak için oruçlu da olsa kahvaltımı hazırlamak istiyor deseniz anlarım ama adam tava muhabbetindeki agresif tepkisiyle üşendiğini belli etmiş birşeyler hazırlamaya. En azından ekmek almaya gittiği sırada kendi yiyeceklerinizi hazırlasaydınız ekmek geldiğinde yeseydiniz.

Oruçla arasındaki ilişkiyi bir gözden geçirsin. Kalp kırmamak da kötü söz etmemek de oruca dahil. Yapamıyorsa zorlamasın. Aksi takdirde nefsine zulümden başka birşey olmaz onun orucu, öyle oruç sakat olur. Sevabı kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…