- 21 Kasım 2017
- 28.757
- 124.611
- 598
- Konu Sahibi Nehircikss
-
Eşim normalde de sinirli bi yapıya sahip. Ama şöyle ki siniri saman alevi. Yani analiz yapsam iyi ve kötü yanlarını yazsam. Kötü yanına bir tek sinirini yazarım, ve o sinirine ben küsmesem alttan alsam hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Ama ben uzatırsam uzaar gider. Sonuçları kötü olur. Çok yaşadık. Ailesi de sinirli yapıya sahip babası amcaları...Eşiniz bence baska birseye kiziyor ve sebebini ufak tefek şeylere kzarak veriyor erkekler böyle biz gibi neye kızdığını demez ama trip atar sürekli sacma belki ama aksam öptü sarıldı falan dedinjzya acaba suan hamile olduğunuz için ilişkiye falan giremiyorsniz onun gerginligimi ama sonuc olarak siz haklısınız.
Sürekli evdeyiz zaten. Evimizin etrafı çok kalabalık olmayan bi semt. Hatta ben şubattan beri evdeyim :)Keşke evde kalsanız...
Bütün özellikleri iyi olup bazen siniri olan ve bu siniri saman alevi olan birisine çocuk verilmez mi?Bu adama çocuk vererek hata yapiyorsun,baska bir hatan yok canim
Aslında doktor bana kalkmamam gerekli dediği zamanlarda her şeyi o yaptı yemek temizlik çamaşır...Mübarek ay gerilmişsiniz. Kv min deyişiyle ah lanet gelsin pis şeytana ortalığı karıştırmış
Eşiniz belli ki oruç kafayla size hizmet edemeyecek. Sizde sıkıntılı bir hamilelik geçiriyorsunuz. Sonuna kadar hakkınız ikiz bebekler doğuracaksınız ve hamilelik çok zor bir süreç. Anneliğe giden yol zahmetli. Şimdi yardım göremezseniz korkarım ki çocuklar dğunca kendi başınıza kalacak ve depresyona sürükleneceksiniz. Yani demem o ki eşinizle düzgünce konuşun gerekirse sesinizi yükseltin gerekirse ailesine söyleyin aklını başına alsın. Doğumu riskli kadını evde yalnız bırakmak ve kızıp başını alıp gitmek nedir??? Neyse ben hiddetlendim ama siz sakin kalın ne de olsa hamilesiniz. Bu dengesiz aç kalınca iyice agresifleşen erkeklere sinir oluyorum. Sanırım bende de onlardan bi tane var diye
O da bi ihtimal. Zaten şu an geri dönüşü yok. Gebelikten önce sürekli hayırlısını istedim. Allah büyükBence verilmemeli
E kayınvalidenize gitmeniz, eşinizin arkadaşlarıyla takılması?Sürekli evdeyiz zaten. Evimizin etrafı çok kalabalık olmayan bi semt. Hatta ben şubattan beri evdeyim :)
Eşim ticaret ile uğraşıyor. Ticaret yaptığı insanalrla hergün bir arada zaten onları çağırmış. Bi iş için görüşmeye. Kayınvalideye sürekli gitmiyoruz. Ama bi ısrar olunca mesafeli mesafeli oturuyoruz. Zaten şu an bulunduğumuz ilde 15 gündür vakaa yok.E kayınvalidenize gitmeniz, eşinizin arkadaşlarıyla takılması?
Ya zaten bizim tartışmalar hep böyle gereksiz konulardan oluyor.Hani incir çekirdeğini doldurmaz şeyler derler ya, boşu boşuna gerginlik yaşanmış, sizin bir yanlışınız yok. Eşinizin oruç başına vurmuş.
Sizce konu sahibi nerde prenseslik yapmis? O sendrom kocasinda varBende bu yorum ne zaman gelecek diye bekliyordum . Siz hiç hamilelik geçirdiniz mi ???
O hormonların insana neler yaptıracağı hakkında bir fikriniz var mi
Bende öyle düşünmüyorum. Yukardaki üyeye yazdımSizce konu sahibi nerde prenseslik yapmis? O sendrom kocasinda var
Olabilir mi yaa. Eşim de öyle diyor bağırmadım diyor. Ama sinirini kabul ediyor.Eşiniz anlattiginiz gibiyse aşırı dengesiz biri. Ha ama hamilelikten kaynaklı yaptığı herşeyi çok büyük büyük görüp anlatiyor da olabilirsiniz. Çünkü anlattığıniz insan normal biri değil. Acaba hamilelik etkisi ile her dediğini bağırıyor kızıyor olarak anlıyor olabilir misiniz ? Umarım öyledir yoksa allah yardımcınız olsun
Millet azgın azgın. Oruç tutuyor diye kendini bi şey sanıyor. Diyorum ya en fazla 3-4 gün zorlanıyorsun ramazanın başında. Ondan sonra rahatlıyorsun zaten. Ki şurda bitmesine günler kaldı. Hala hala ben oruçluyum ben oruçluyum. Hayır yani orda burda insanlar karnını doyursun diye çöp karıştırıyor bunların yediği önünde yemediği arkasında. Gidiyor iftariyeliklerini alıyor, sahurunu yapıyor kendi zevkine göre istediği yiyeceklerle hala oruç da oruç oruç da oruç. Hazırlayamaz haspam. Çünkü milyarlık nüfuslu dünyada bir tek kendisi oruç tutuyor. Hayvan oğlu.Oruçlu eşe kahvaltı hazırlatmak tuhaf mı?Her yıl milyonlarca oruçlu kadın yapmıyor mu bunu? Yada evde herkes oruçluyken çeşit çeşit yemeğin bulunduğu iftar sofralarını kim hazırlıyor? Oruçluyken git de madende taş kır diye kırbaçlamamış konu sahibi eşini. Alt tarafı kahvaltı yani, alt tarafı bir krep, bir omlet yapar. Adam kendi hazırlamak istemiş üstelik. O istemese, kadın rica etse bile nesi tuhaf olabilir?
Madem öyle, oruçlu hanımlar etraflarındaki insanlara Ramazan boyunca kan kustursunlar ya, madem tüm dengesizliklerin faturası oruca kesilebiliyor. Saldırın kızlar!
Bilemiyorum siz eşinizi daha iyi tanırsınız. Hamilelik öncesi de böyle biri olarak görüyor muydunuz onu yoksa hamilelik ile beraber mi bu algıniz oluştu onu düşününOlabilir mi yaa. Eşim de öyle diyor bağırmadım diyor. Ama sinirini kabul ediyor.
Yani şunu söyleyeyim.ilk başta çok daha fazla sinirliydi. Evlendiğimz zaman. Zamanla törpüledi. Ve koronanın çıktığı ilk ay o kadar gzüeldi ki. Doktor benim için kalkmamam gerektiğini söylemişti. Bana baktı. Yemek temizlik çamaşır bulaşık hepsini yapıyordu. Ne zaman ramazan başladı tekrar o sinirli günlere döndük.Bilemiyorum siz eşinizi daha iyi tanırsınız. Hamilelik öncesi de böyle biri olarak görüyor muydunuz onu yoksa hamilelik ile beraber mi bu algıniz oluştu onu düşünün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?