Bende sorun varsa düzeltmem lazım.

Eşim normalde de sinirli bi yapıya sahip. Ama şöyle ki siniri saman alevi. Yani analiz yapsam iyi ve kötü yanlarını yazsam. Kötü yanına bir tek sinirini yazarım, ve o sinirine ben küsmesem alttan alsam hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Ama ben uzatırsam uzaar gider. Sonuçları kötü olur. Çok yaşadık. Ailesi de sinirli yapıya sahip babası amcaları...
(İlişki son iki haftadır serbest)

Aslında doktor bana kalkmamam gerekli dediği zamanlarda her şeyi o yaptı yemek temizlik çamaşır...

Dün eve geldi gayet normaldi. Hadi hazırlan gidelim dedi. Ben de otur konuşalım önce dedim. Dedim ki; "empati kurmalı istiyorum. Aynı şekilde ben sana davransam sen çok sinirlenirsin. Böyle sinirin devam ederse yuvan yıkılırsa daha mı iyi. İki çocuğun ya annesiz ya babasız büyüyecek..." Haklısın tamam falan dedi. Bilmiyorum bakalım dünden beri yine sevgi kelebeği oldu.
Yani anlatamam aslında normalde çok iyi bir insan. Yani kimsenin düşünmeyeceği şeyleri bile düşünür. Esnafa üzülür. Sokaktaki dilenci kızlara üzülür. Aileme üzülür. Mesela ben ailemin ev kredisini ödüyorum. Hiç bir şey demez. Maaşımın nereye gittiğini bile sormaz. İnce düşüncelidir. Ama bi de siniri olmasa...

E kayınvalidenize gitmeniz, eşinizin arkadaşlarıyla takılması?
Eşim ticaret ile uğraşıyor. Ticaret yaptığı insanalrla hergün bir arada zaten onları çağırmış. Bi iş için görüşmeye. Kayınvalideye sürekli gitmiyoruz. Ama bi ısrar olunca mesafeli mesafeli oturuyoruz. Zaten şu an bulunduğumuz ilde 15 gündür vakaa yok.

Hani incir çekirdeğini doldurmaz şeyler derler ya, boşu boşuna gerginlik yaşanmış, sizin bir yanlışınız yok. Eşinizin oruç başına vurmuş.

Eşiniz anlattiginiz gibiyse aşırı dengesiz biri. Ha ama hamilelikten kaynaklı yaptığı herşeyi çok büyük büyük görüp anlatiyor da olabilirsiniz. Çünkü anlattığıniz insan normal biri değil. Acaba hamilelik etkisi ile her dediğini bağırıyor kızıyor olarak anlıyor olabilir misiniz ? Umarım öyledir yoksa allah yardımcınız olsun

Adam huysuz yahu sen de kabahat yok ki.. içi huzursuz ve stabil olamayan bir adam.. durum bundan kaynaklı

Olabilir mi yaa. Eşim de öyle diyor bağırmadım diyor. Ama sinirini kabul ediyor.

Millet azgın azgın. Oruç tutuyor diye kendini bi şey sanıyor. Diyorum ya en fazla 3-4 gün zorlanıyorsun ramazanın başında. Ondan sonra rahatlıyorsun zaten. Ki şurda bitmesine günler kaldı. Hala hala ben oruçluyum ben oruçluyum. Hayır yani orda burda insanlar karnını doyursun diye çöp karıştırıyor bunların yediği önünde yemediği arkasında. Gidiyor iftariyeliklerini alıyor, sahurunu yapıyor kendi zevkine göre istediği yiyeceklerle hala oruç da oruç oruç da oruç. Hazırlayamaz haspam. Çünkü milyarlık nüfuslu dünyada bir tek kendisi oruç tutuyor. Hayvan oğlu.

Bilemiyorum siz eşinizi daha iyi tanırsınız. Hamilelik öncesi de böyle biri olarak görüyor muydunuz onu yoksa hamilelik ile beraber mi bu algıniz oluştu onu düşünün
Yani şunu söyleyeyim.ilk başta çok daha fazla sinirliydi. Evlendiğimz zaman. Zamanla törpüledi. Ve koronanın çıktığı ilk ay o kadar gzüeldi ki. Doktor benim için kalkmamam gerektiğini söylemişti. Bana baktı. Yemek temizlik çamaşır bulaşık hepsini yapıyordu. Ne zaman ramazan başladı tekrar o sinirli günlere döndük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…