Bende verecem:)

ha bu arada bende iki günde bir leslie sansone nun derslerini uyguluyorum çok eğlenceli ve sıkılmıyorum...

Saat saat öneriler

06:00

Kahvaltıda köy tereyağında yumurta (arzu edilirse pastırmalı olarak), yanında 8-10 adet zeytin, bir avuç içi kadar beyaz peynir, bir çay bardağı ceviz içi, arzu edildiği kadar domates, biber, salatalık, turp, maydanoz, nane, roka, tere ve limonlu çay.

08:00 – 09:00

Herhangi bir ekmek, simit, poğaça yenmeyecek.

10:00

Ara öğün şart değil! Acıkma hissi oluşanlara şekersiz bitki çayı ve birlikte avuç içi kadar ceviz içi yeter de artar.

11:00

Her gün bir antioksidan vitamin ile birlikte mutlaka 2-3 gram katkısız omega 3 tüketmenizde fayda var.

12:00 – 13:00

Öğle yemeği, bir tabak zeytinyağlı yeşil fasulye, 3-4 adet ızgara köfte, bir kâse yoğurt, turp ve havuç ile hazırlanmış salata ile bir tatlı kaşığı keten tohumu olabilir. Tüm salatalara doğal sirke konabilir. Çünkü sirke, mide hazmını ve midenin boşaltılmasını yavaşlatır. Bu nedenle faydalıdır.

14:00

Öğle yemeği sonrası işe başlamadan önce 15-20 dakika yürümek, siz çalışırken yağlarınızın yakılmasını, göbeğinizin erimesini ve selülitlerinizin yok olmasını kolaylaştırır.

15:00

Ara öğün şart değil! Yine de acıkanlar bir elma, bir avuç tuzsuz yer fıstığı ile taze limon eklenmiş su ya da şekersiz çay tüketebilir.

16:00

Her gün 2-3 litre sıvı almaya dikkat etmeli. Öğünler arasında bol limonlu su, şekersiz çay ve ayran içilebilir.

17:00

Üzerinde diyet yazsa dahi kurabiye, bisküvi, çikolata, şeker yenilmeyecek, gazlı içecekler içilmeyecek.

18:00 – 19:00

Akşam yemeğinde 3-4 kalem kuzu pirzolası, mevsim salatası, zeytinyağlı enginar yenebilir.

20:00

Bu saatten sonra meyve dahil her şey yasak! Şekersiz bitki çayı ile limonlu suya izin var.

21:00 – 22:00

Sakın bir şeyler atıştırmayın! Ensülini yükseltmeyin.

23:00

Yatmadan önce 20 dakikalık yürüyüş harika olur.

24:00 – 01:00

Uyku önemlidir. Siz uykunun derinliklerine dalarken, zayıflatan hormon leptin uyanıyor ve en yüksek düzeyde salgılanmaya başlanıyor.

02:00

Leptin hormonunun salgılanmasına fırsat verdiğimiz zaman kilolarımızı rahatlıkla verebiliriz. Böylece organizmada birikmiş ve depo edilmiş yağlarımızın, ara öğün olarak kullanılmasını sağlıyoruz. Güçlü ve dinç kalıyoruz.

KARATAY BESLENME PİRAMİDİ
ASLA: Rafine ve işlenmiş gıdalar, meyve suları, şekerli içecekler

GÜNDE BİR KEZ: Bulgur salatası veya bulgur pilavı. Mevsim meyvesi.

GÜNDE İKİ KEZ: Balık eti, kuzu eti, dana eti, yumurta.

GÜNDE ÜÇ KEZ: Kuruyemiş.

İSTENİLDİĞİ KADAR: Sebze.

DOYUNCAYA KADAR: Peynir, zeytin.

HER GÜN: 30-40 dakika yürüyüş. Saf tereyağı, sızma zeytinyağı ve Omega-3.

ne güzel yürümek için vakit bulabilmen benim 2 bucuk yaşında kızım var onun için bıraktım yoksa yazın bende yürüyodum gerçekten çok işe yarıyor bide ben streçflimle sarıyodum üstümdekiler su oluyodu sende dene çok faydası var.İlk önce insan eşinden destek bekliyor demi onun verdiği morali kimse veremez herhalde Allah razı olsun eşlerimizden .Rabbime binşükürki iyi insanlar çıkmış karşımıza bizde eşimizi kaybetmekmek ,gözünün başka insanlara kaymaması için zayıflıyoruz kızlar

çok güzel gidiyosun rumeysagül inan 60 ları görmen çok yakın .karatay hocanın menüleri çok geliyor bana sanki bu kadar şey yesem kilo alcakmışız gibi.inşallah şaşırtır .o kadar yağ doldumki karaciğerime bile yağ sızmıştır şimdi :) ne espiri ama demi

aynen canım eşimizden allah razı olsun ben biraz hırs yaptım dakikada 150 adım atmaya çalışıyorum yada 140 adım inan zor oluyo dakikada 140 adım faln o yüzden eşim dakika tutuyo ben yürüyorum daha bi motie edici oluyo canım

inşallah hep beraber başaracağız ALLAH'ın izniyle.. doğru ve sağlıklı yağlara ihtiyacımız var ki vücudumuz sarsılmasın enerjiye ihtiyacımız var...valla ceviz fındık kuru incir ve kayısı yada hurma bana inanılmaz enerji veriyor..hayatımda bir çok kez diyet yaptım belki yavaş veriyorum ama en azından kendimi hiç bu kadar iyi hissetmemiştim... kilolarımı verip hep böyle beslenmeyi düşünüyorum yani eski alışkanlıklarıma dönüp hepsini almak istemiyorum....hepinize kolay gelsin

klasik kahvaltımı yaptım gayet doyurucuydu

2.öğüme az kıymalı ıspanak düşünüyorum yanında mis gibi ev yoğurdu birde güzel bir salata:) sonsuz nimetlerine ALLAH'a hamdolsun...

Su içmeyi ihmal etmeyin

Yeşil çay çok önemli 3 fincan alıyorum ben:)

hadi hadi harekete geç

inşallah kardeşim.sabah yeteri kadar abarttım ama pazara gidip geldim dengelemiştir.dolu arabayla o kadar yokuş çıktım gitmiştir inşallah dükkan diyeti yapasım var sağlıklımıdırki mehmet öz iyi diyor ama bilemedim sadece proteinle beslenmek doğrumuki.şu kilolarımı verene kadar yapsam yeterdi

daha önce dukan diyeti yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem...sadece protein yemekle benim metabolizma çok yavaşlı...kilo verdim ama hepsini çok çabuk geri aldım..hastaların %80'i tekrar kilo alıyor...sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli

vazgeçtim geri alcaksak ,herşeyin fazlası zarar zaten.kafama göre yapcam birazda böyle denicem bakalım.tabi karatay hocaya göre hareket etcem bir haftada bakalım ne olcaz.leslie çok eğlenceli kurbandan önce düzenli yapyodum 2 mil olanı ,kadınında enerjisi çok güzel ,hele bir gülmesi var maşallah ,yabancıda konuşsa gerçekten o morali veriyor.bende varım leslie 3 mil yapmaya düzenli hergünyapalım(gerçi dün boynumu incilttim kalkarken cırt diye bir ses geldi şimdi sağa sola çeviremiyorum bakalım nasıl yapcaz)

yediklerine dikkat hareket edersen kilo veririz inşallah...ben leslieyi çok sevdim her gün yapamasamda hafta 3 kez yapmaya çalışıyorum....başaracağız sabırlı olalım en önemlisi bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…