- Konu Sahibi Rumeysagul
-
banada çok mantıklı geliyor karatay hoca bende ideal kiloma döndüğümde dediklerini uygulayacam inşallah.Tek nescafeden vazgeçemiyorumben 28 yaşındayım boyum 162 kilomda 71 .evhanımıyım bundan fırsat kpssye hazırlanıyorum .ben Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 çok etkisini gördüm en sorunlu bölgem göbeğimdi küçüldü tabi yediklerimede dikkat etdim ama bu video mucize gibi geldi bana bakalım yapmaya devam etcem sonuçları paylaşırım .Rabbim özlemini giderirde sana hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .[/QUO
Aminnnnnnnn ... Gayretlerinle başarırsın inşallah arkadaşım.. sadece sabırlı olmak çok önemli sağlığımızı düşünelim...benim canım bir şeyler çektiğinde şöyle diyorum kendine Bu senin için zararlı sadece kilo olarak sana dönecek..veee hemen toparlanıyorum çok şükür
canım ben her akşam yatmadan 1 bucuk saat yürüyüş yapıyorumcanım şimdi havalar soğudu diye 2 günde 1 e indi ama yinede devam ediyorum yürüyüşe bide canım ben 3 aydır çikilata tatlı kurabiye pasta kızartma pizza hamburger tadımlık bile yemedim canım bunun yanında ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum ara öğünlerde fındık ceviz faln yiyiyorum canım bide sabahları kalktığımda limonlu su içiyorum ılık bana kalsa unutuyorum da eşim hazırlayıp elime bardagı tutuşturunca hatırlayıp içiyorum
ne güzel yürümek için vakit bulabilmen benim 2 bucuk yaşında kızım var onun için bıraktım yoksa yazın bende yürüyodum gerçekten çok işe yarıyor bide ben streçflimle sarıyodum üstümdekiler su oluyodu sende dene çok faydası var.İlk önce insan eşinden destek bekliyor demi onun verdiği morali kimse veremez herhalde Allah razı olsun eşlerimizden .Rabbime binşükürki iyi insanlar çıkmış karşımıza bizde eşimizi kaybetmekmek ,gözünün başka insanlara kaymaması için zayıflıyoruz kızlar
çok güzel gidiyosun rumeysagül inan 60 ları görmen çok yakın .karatay hocanın menüleri çok geliyor bana sanki bu kadar şey yesem kilo alcakmışız gibi.inşallah şaşırtır .o kadar yağ doldumki karaciğerime bile yağ sızmıştır şimdi :) ne espiri ama demi
inşallah kardeşim.sabah yeteri kadar abarttım ama pazara gidip geldim dengelemiştir.dolu arabayla o kadar yokuş çıktım gitmiştir inşallah dükkan diyeti yapasım var sağlıklımıdırki mehmet öz iyi diyor ama bilemedim sadece proteinle beslenmek doğrumuki.şu kilolarımı verene kadar yapsam yeterdi
daha önce dukan diyeti yapmış biri olarak hiç tavsiye etmem...sadece protein yemekle benim metabolizma çok yavaşlı...kilo verdim ama hepsini çok çabuk geri aldım..hastaların %80'i tekrar kilo alıyor...sağlıklı ve dengeli beslenmek önemli
vazgeçtim geri alcaksak ,herşeyin fazlası zarar zaten.kafama göre yapcam birazda böyle denicem bakalım.tabi karatay hocaya göre hareket etcem bir haftada bakalım ne olcaz.leslie çok eğlenceli kurbandan önce düzenli yapyodum 2 mil olanı ,kadınında enerjisi çok güzel ,hele bir gülmesi var maşallah ,yabancıda konuşsa gerçekten o morali veriyor.bende varım leslie 3 mil yapmaya düzenli hergünyapalım(gerçi dün boynumu incilttim kalkarken cırt diye bir ses geldi şimdi sağa sola çeviremiyorum bakalım nasıl yapcaz)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?