Bende verecem:)

yeşil çayınızı bir iki taze nane dallarıyla içmenizi tavsiye ederim daha lezzetli oluryor...nanede acayıp ödem atıyor

bugün dayanamayıp tartıldım kilomda hiç bir değişiklik yokkkkkkkkkkkkkkhayırlısı olsun demek ki ilk ayımda sadece 4 kilo gitti hamdolsun.. bakalım bir sonraki dönem neler olacak? aynı şekilde devam ediyorum hepimize kolay gelsin desteklerinizi esirgemeyin

moralini bozma arkadaşım acelemiz yok önemli olan kalıcı olarak kilo vermemiz

ocak ayına kadar 10 kilo gider mi acaba yav

gidecek inşallah:44:ben uzun bir süre tartılmayacam artıkmoralim bozuluyor inanki yaaa

kahvaltım her zaman ki gibi

5 ceviz
avuç içi kadar beyaz peynir
yeşil çay 2 kupa
2 zeytin
azıcık bal enerji ve şifa alayım diye

Bu kadar

2. öğünüm için : karnabahar yemeği hazırladım bir kase yoğurt ve salata eşliğindeyemeği doyana kadar yiyorum

afiyet olsun canım... bencede tartılma ben cumartesiyi bekliyorum tartılmak için canım

afiyet olsun canım... bencede tartılma ben cumartesiyi bekliyorum tartılmak için canım

umarım 90 larda bir kiloya ulaşmışsındır...kolay gelsin...ben 2. öğünümü de yaptım çok şükür ardından şekersiz türk kahvesidaha ne olsun dimi? az ve doğru gıdalarla insan doyabiliyormuşş

2.öğünüm : bir kase mercimek çorbası
bir kase yoğurt
3 minik dolma biber

bir şekersiz türk kahvesi eşliğinde 3 tane kuru incir...

çok mu oldu acaba ? kilo veremiyorum yardım edinnnnnnnnnnn

ısrarla diyetime devam ediyorum nerde yanlışlık ediyorum bilmiyorum ALLAH'ın izniyle devam edeceğim sabırla bi asilik çıkmazsa...arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum bu aralar yalnız hissediyorum kendimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…