- Konu Sahibi Rumeysagul
-
duraklamaya girmişsindir canım,moralini bozma aynen devam et .
evet galiba öyle oldu...moralim bozulmasın diye elimden geleni yapıyorum...sanada kolay gelsin canım sen baya yol almışsın maşallah darısı başımıza
sağol canım,yavaş olsun kalıcı olsun.
nasıl gidiyor bilmiyorum ama en azından bu diyetle ne halsiz ve acıktığımı hissediyorum...kilolarım anlaşılan zor gidecek fakat en azından iyi hissediyorum kendimi buda çok önemli...teşekkürler Karatay hocam
canım önemli olan sağlık zaten kendini iyi hissederek zayıflamak çok daha iyi
bende sana katılabilirmiyim bende yarın başlıcam.
tabiki kardeşim ne demek....el ele verip bu yolda başarılı olacaz...öncelikle beyninde bitir bu işi...BEN YAPARIM ALLAH'ın izniyle de...gerisi gelir inşallah
evet haklısın iyi hissetmem çok önemli..sen nerelerdesin yalnız bırakma beni
inşallah canım rabbim hepimize yardım etsin.kararlıyım bu sefer iki hafta önce ekmeği sekeri bırakıp sadece kalori hesabı yaptım bide bir video var spor olarakda onu yapmıştım haftada 1 bucuk gitmişti.göbeğimde küçüldü ona devam edecem sen ne yapıyosun belli bir diyetin varmı
hiç yalnız bırakır mıyım canım daha yolumuz uzun
canım bende karatay hocanın tavsiyelerine uymaya gayret ediyorum çok mantıklı geldi..günde 2 öğün ekmek işlenmiş gıdalar ve şeker kesinlikle yok...doğru besinler olunca doyana kadar yiyorum (çabuk doyuyorum elhamdülillah bu arada) yani böyle...bakalım ne olacak..bir beden küçüldüm kıyafetlerimde daha rahatım:) sen kaç kilosun yaşın biraz bilgi verirmisin???
alttaki çizelgeyi nasıl yaptınız ?
bu arada günaydın kızlar.daha kahvaltı yapmadım .Maşallah haylazada ne kadar kilo vermiş ne kuvvetli bir irade ben 6 ayda başladım çokda bıraktığımda oldu ama anca 6 kilo verdim bi kendimi tutamıyorum.
olsun canım şimdi vücudunda , midende alıştı rahatlıkla verebilirsin .sağlıklı olsun yavaş yavaş olsun .darısı bizim başımıza nasıl yapıyosun bizede bir yol gösterkulaklarımın çınladığını hissettimteşekkür ederim canım tartıda 115 kiloyu görünce çok hırslandım canım bide benim eşim çok destek oluyo bana sağolsun ama daha vermem gereken minimum 30 kilo var canım tabi 35 kilo 40 kilo versem hiçte fena olmaz hep beraber vereceğiz canım bu kiloları
olsun canım şimdi vücudunda , midende alıştı rahatlıkla verebilirsin .sağlıklı olsun yavaş yavaş olsun .darısı bizim başımıza nasıl yapıyosun bizede bir yol göster
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?