Bende verecem:)

sağol canım,yavaş olsun kalıcı olsun.

inşallah canım pes etmek yokbu sabah kahvaltıda bir yumurta bir ceviz azıcık beyaz peynir bir kase sebze çorbası elhamdülillah çok doyurucuydu...

40 gün oldu bu yola baş koyalı hala 85'teyim öylece takıldım tartılmayım barı uzun bir süre

2. öğünüm : bol salata

1 tabak pırasa yemeği

1 haşlanmış yumurta

Elhamdulillah sonsuz nimetleri veren Rabbime...

2 litreden fazla su, 3 fincan yeşil çay

sporumu şimdi yapacam en az 30 dakika

nasıl gidiyor bilmiyorum ama en azından bu diyetle ne halsiz ve acıktığımı hissediyorum...kilolarım anlaşılan zor gidecek fakat en azından iyi hissediyorum kendimi buda çok önemli...teşekkürler Karatay hocam

canım önemli olan sağlık zaten kendini iyi hissederek zayıflamak çok daha iyi

tabiki kardeşim ne demek....el ele verip bu yolda başarılı olacaz...öncelikle beyninde bitir bu işi...BEN YAPARIM ALLAH'ın izniyle de...gerisi gelir inşallah

inşallah canım rabbim hepimize yardım etsin.kararlıyım bu sefer iki hafta önce ekmeği sekeri bırakıp sadece kalori hesabı yaptım bide bir video var spor olarakda onu yapmıştım haftada 1 bucuk gitmişti.göbeğimde küçüldü ona devam edecem sen ne yapıyosun belli bir diyetin varmı

canım bende karatay hocanın tavsiyelerine uymaya gayret ediyorum çok mantıklı geldi..günde 2 öğün ekmek işlenmiş gıdalar ve şeker kesinlikle yok...doğru besinler olunca doyana kadar yiyorum (çabuk doyuyorum elhamdülillah bu arada) yani böyle...bakalım ne olacak..bir beden küçüldüm kıyafetlerimde daha rahatım:) sen kaç kilosun yaşın biraz bilgi verirmisin???

banada çok mantıklı geliyor karatay hoca bende ideal kiloma döndüğümde dediklerini uygulayacam inşallah.Tek nescafeden vazgeçemiyorum ben 28 yaşındayım boyum 162 kilomda 71 .evhanımıyım bundan fırsat kpssye hazırlanıyorum .ben Jillian Michaels: 6 Week Six-Pack Abs Workout- Level 1 çok etkisini gördüm en sorunlu bölgem göbeğimdi küçüldü tabi yediklerimede dikkat etdim ama bu video mucize gibi geldi bana bakalım yapmaya devam etcem sonuçları paylaşırım .Rabbim özlemini giderirde sana hayırlı evlatlar nasip eder inşallah .

bu arada günaydın kızlar.daha kahvaltı yapmadım .Maşallah haylazada ne kadar kilo vermiş ne kuvvetli bir irade ben 6 ayda başladım çokda bıraktığımda oldu ama anca 6 kilo verdim bi kendimi tutamıyorum.

ÇİZELGE NASIL YAPILIR

adım adım yazıyorum.........

1-http://www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php
2-Weight Loos a tıkla
3-18 e kadar sayfadan çizelgeni seçip next e bas
4-işaretini seç next e bas.
5-Choose a Password/Pin daki boşluğa herhangi bir passvord gir
6-Privacy: ya dokunma aynı kalsın
7-Track: da 2. kutuyu işaretle Weight
8-Weight Units: ı kilograma çevir
9-Your target weight:hedefini yaz
10-Your starting weight: baş.kilonu yaz
11-Your current weight bugünki kilonu yaz 73.5 gibi araya nokta koy virgül değil
12-Weight Date: boş kalsın
13-Waist Units: metre olacak
Your target waist:
Your starting waist:
Your current waist: bunlar boş kalsın..

14-Height Units: bu da metre olsun
15-Your Height: boyunu 1m 58 cm olarak yaz

nexte bas bu kadar..kopyalanacak bölüm bbCode: da olan bölümden http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wMczt9X/weight.png[/img] şeklinde olan olacak ama sen [/img] dışındakileri kopyalayıp yapıştıracaksın..bu kadar..

profilinden hakkımdaya gir çizelge kısmına tıkla o boşluğa yapıştır ama png ile biteni yapıştır..

Son düzenleme:
bu arada günaydın kızlar.daha kahvaltı yapmadım .Maşallah haylazada ne kadar kilo vermiş ne kuvvetli bir irade ben 6 ayda başladım çokda bıraktığımda oldu ama anca 6 kilo verdim bi kendimi tutamıyorum.

kulaklarımın çınladığını hissettim teşekkür ederim canım tartıda 115 kiloyu görünce çok hırslandım canım bide benim eşim çok destek oluyo bana sağolsun ama daha vermem gereken minimum 30 kilo var canım tabi 35 kilo 40 kilo versem hiçte fena olmaz hep beraber vereceğiz canım bu kiloları

olsun canım şimdi vücudunda , midende alıştı rahatlıkla verebilirsin .sağlıklı olsun yavaş yavaş olsun .darısı bizim başımıza nasıl yapıyosun bizede bir yol göster

olsun canım şimdi vücudunda , midende alıştı rahatlıkla verebilirsin .sağlıklı olsun yavaş yavaş olsun .darısı bizim başımıza nasıl yapıyosun bizede bir yol göster

canım ben her akşam yatmadan 1 bucuk saat yürüyüş yapıyorum canım şimdi havalar soğudu diye 2 günde 1 e indi ama yinede devam ediyorum yürüyüşe bide canım ben 3 aydır çikilata tatlı kurabiye pasta kızartma pizza hamburger tadımlık bile yemedim canım bunun yanında ekmeği sadece kahvaltıda tüketiyorum süt ve süt ürünlerini çok tüketiyorum ara öğünlerde fındık ceviz faln yiyiyorum canım bide sabahları kalktığımda limonlu su içiyorum ılık bana kalsa unutuyorum da eşim hazırlayıp elime bardagı tutuşturunca hatırlayıp içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…