Cesu38 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 2.586 2.490 133 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gkulata #241 gkulata .!.: Evet çocuğa bakıcı bakıyor, eşim her işi yapıyor ben de evde oturup keyif yapıyorum aynen Sizin bakıcınız neden bu yok biliyor musunuz? Çünkü ÇALIŞMIYORSUNUZ. Ben çalışmadığım günlerde hem çocuk bakıp hem evi gayet güzel idare edebiliyorum. Sorun haftaiçi hem çalışıp hem çocuğa vakit ayırabilmekte. Genişletmek için tıkla... Konu bakıcı /çalışmak mı sizce ...peki..
gkulata .!.: Evet çocuğa bakıcı bakıyor, eşim her işi yapıyor ben de evde oturup keyif yapıyorum aynen Sizin bakıcınız neden bu yok biliyor musunuz? Çünkü ÇALIŞMIYORSUNUZ. Ben çalışmadığım günlerde hem çocuk bakıp hem evi gayet güzel idare edebiliyorum. Sorun haftaiçi hem çalışıp hem çocuğa vakit ayırabilmekte. Genişletmek için tıkla... Konu bakıcı /çalışmak mı sizce ...peki..
Cesu38 Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Aralık 2019 2.586 2.490 133 26 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi gkulata #242 gulbeyaz13 .!.: Hanımefendi normal olan sizin eşiniz değil. Bunu bir anlayın rica ediyorum. Siz çeşitli sebeplerle bu şekilde devam ediyorsunuz diye herkes elindekine razı olmak zorunda değil ya. Genişletmek için tıkla... Eşim notmal diye bı cumle yazmadim ben bi çoğu böyle dedim tekrar okur musunuz hanımefendi .
gulbeyaz13 .!.: Hanımefendi normal olan sizin eşiniz değil. Bunu bir anlayın rica ediyorum. Siz çeşitli sebeplerle bu şekilde devam ediyorsunuz diye herkes elindekine razı olmak zorunda değil ya. Genişletmek için tıkla... Eşim notmal diye bı cumle yazmadim ben bi çoğu böyle dedim tekrar okur musunuz hanımefendi .