Benden daha ne istiyorsun diyen kocam

Kadınların kazandığı paraya göre muamele göreceğini düşünmeniz ne kadar acı.
Yoo. Benim öyle bir hayatım bile yok. Aksine sizin tabirinizle para kazanmadığım halde kendimi en iyi davranışlara layık görüyorum ve tüm kadınları. Konu sahibinin genel tüm başlıklarına göre yorum yaptım genel profil böyle görünüyor. Siz çok yanlış anlayıp beni suçlamışsınız. Bu da sizin sorununuz

O kadınların kendi suçu. Şikayet etmeye hakları yok. Eşek olana semer vuran çok olur. Paspas olursan herkes basıp geçer.

Yapmasınlar. Sizinle aynı fikirdeyim. Hem çalış, hem erkeğin arkasını topla.. akıl işi değil. Çok hayret ediyorum.

Niye uzerinize alindiniz? Sizin mesajlarinizi gormedim bile.

Niye uzerinize alindiniz? Sizin mesajlarinizi gormedim bile.
kim alınsın peki üzerine?

öyle bir yazmışsınız ki buradaki kadın profilinin çoğu sadece lavabo ovalıyor diye anlaşılıyor, büyük kısım hem çalışıp hem çocuk büyütüyor. bir kısmı çocuğu yok ama evde durup lavabo ovan bir tür değil.

e sanıyorum sizin lafınız çocuklu ev hanımlarına? onların da sanmıyorum ki tek derdi lavabo olsun

kim bu totosu yemeyecek olanlar?

Napayim simdi size tek tek rumuz mu vereyim? Bence mesajlari okuduysaniz zaten hangilerini kastettigimi anlayacak kadar zeki bir insansiniz. Anlayamadiysaniz tekrar bakin, belki kacirmissinizdir. Hala da anlayamadiysaniz yapabilecegim bir sey yok.

Napayim simdi size tek tek rumuz mu vereyim? Bence mesajlari okuduysaniz zaten hangilerini kastettigimi anlayacak kadar zeki bir insansiniz. Anlayamadiysaniz tekrar bakin, belki kacirmissinizdir. Hala da anlayamadiysaniz yapabilecegim bir sey yok.
kimi kast ediyorsanız en azından birini alıntılayıp meramınızı anlatmanız daha doğru değil mi ?

bu şekilde herkese hitap etmiş oluyorsunuz ve genel profilin böyle olduğunu ima etmiş oluyorsunuz
ki ben -zeki miyim bilmem de- zannetmiyorum ki buradaki çoğu kadının derdi lavabo ovmak olsun

Öff.. Konuyu nereye çekiyorsunuz.. O zaman iş yapan bir bakıcı bulacaktınız, bunu neyini anlamıyorsunuz? Hem ev işi yapmayım, hem eşim bana yardım etsin, hem de sürekli eşime çatayım.. Oh ne ala.. Benim eleştirdiğim bu.. Madem ev işi bu kadar sorun sizin için, 20k fazla verip ev işi yapmayan bakıcı bulmayacaktınız. Hatanız bu. Eşiniz de bir sorun yok, anlattığınıza göre bir çoğunun eşinden de daha çok yardımcı. Ama sorumluluk sadece onun değil sizin de.. Ev işi yapmayan bakıcıya 20k fazla veriyorsanız ev işleri için de bir çözüm bulun bi zahmet.

Konunun ilk mesajını okursanız konu sahibi diyor eşim bana yardım ediyor diye. O yüzden ilk paragrafı konu sahibine iletelim. Benim eleştirim ev işi yapmayan sevmeyen birinin, ev işi yapmayacak bakıcıya 20k fazla verip ağlaması, eşine kızması.. Gruptaki feminist arkadaşlarım çoşmuş coşmuş konu konuluktan çıkmış. Sonuçta bu bakıcı tercihini yaparken ev işler i düşünmesini gerektirdi.

Yuhh o kadar da değil artik

Çok fazla şey yazabilirim ama yazmıcam. Adam haklı. Fazla doyumsuzsunuz.
Bak sinirden konunun sonuna gelemedim bile erkekleri şöyle şöyle şimaritmayin canımı sıktınız yine kadın çalışsada çalışmasa da ev ortak alandır çoğu şeye yardım etmek zorunda .

Konuyu okudum okudum ocağa yağ sökücü sıkmistim silmedigim aklıma geldi gidiyim de sileyim kudurna iki çocuk eşliğinde sonra da kocama bana neden maaş baglamadigini sorucam iki çocuk bakıp yemek temizlik herşey bende bedavaya niye bunları yapıyorum die kendi kendime kavgaya tutuştum gidiyorum ben

Aynen, bir kadin olarak beni en cok yoran sey bu 'mental load'. Yapmayacagim seyi bile ben dusunup organize edeceksem, gider yaparim ne ugrasacagim bir de soylemekle, lutfedip yapmasini beklemekle.
Yav arkadaş bu erkeklerden nasıl bilim adamı, sanat duayeni, satranç şampiyonu, şair, ünlü şefler falan çıkmış ben hiç anlayamıyorum.bazıları en tepede bazıları en diplerde mi acaba?

Yav arkadaş bu erkeklerden nasıl bilim adamı, sanat duayeni, satranç şampiyonu, şair, ünlü şefler falan çıkmış ben hiç anlayamıyorum.bazıları en tepede bazıları en diplerde mi acaba?
o bilim adamı ünlü şef vırt zırt olanların da çoğu berbat eşler

Albert Einstein karısına (ki öğrencisiymiş) türlü işkenceler eden, çocuğuna keşke hiç doğmasaydı diyen, sonra da gidip kuzeniyle evlenen bir manyak -koca olarak öyle yani.

Sorumlulukları akıl edememek üzerine söyledim.

Okumuştum üstelik karısı da fizikçi idi Kadının geleceğini ego ve bencilliğiyle elinden almış.

Sizinki fazla şımarıklık çocuğa bakici bakıyor adam masallh kadin gibi her işi yapıyor siz evden çalismaniza rağmen hala huysuzluk çıkarıyorsunuz
Evet çocuğa bakıcı bakıyor, eşim her işi yapıyor ben de evde oturup keyif yapıyorum aynen
Sizin bakıcınız neden bu yok biliyor musunuz? Çünkü ÇALIŞMIYORSUNUZ.

Ben çalışmadığım günlerde hem çocuk bakıp hem evi gayet güzel idare edebiliyorum. Sorun haftaiçi hem çalışıp hem çocuğa vakit ayırabilmekte.

Kimyasal kullanmadan su içerisine sirke dökmenizi tavsiye ederim. Emin olun çok daha güzel oluyor bence bi deneyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…