Benden daha ne istiyorsun diyen kocam

Bencede bu konuda çok haklısın 20 çok büyük fark benim açımdan

Biz baya salakmışız ya bakıyorum da benim oğlumda hareketliydi hala öyle 0 destek büyüttüm evime 1 kere yarım gün temizlikçi geldi o kadar şuan 5.5 yaşında çocuk . Biz temizlikçi cam kapı silsin vs demiyoruz ki güzel maaş aldığı belli bir uykusunda evi toparlar bir uykusunda basit yemekler yapar biraz dinlenir . Bi dik süpürge ile normal bir evi süpürmek kaç dk cidden ya bebek yerde sürünecek arkandan geliyor zaten çocuk uyuduğu zaman bi lavabo temizlemek günlük kaç dk ?

Ben lohusa depresyonunun çok dramatize edildiğini düşünenlerdenim.Kendinizi de eşinizi de rahat bırakın.Biraz salın keyfinize bakın,yazık günah.
Eşinizle aranızda tamiri zor soğukluk sokmayın,lütfen.Derin nefes alın,elinizdeki işleri bırakın.Bir kahve yapın kendinize ve kocanıza.

diğer bakıcı çok ev işi meraklısıydı ama yorulunca oğlumu azarlamaya başlamıştı. ondan korktuğum için bu sefer hiç iş istemedim. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyip yiyor işte.

diğer bakıcı çok ev işi meraklısıydı ama yorulunca oğlumu azarlamaya başlamıştı. ondan korktuğum için bu sefer hiç iş istemedim. sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyip yiyor işte.
Ev işi dediğiniz diğer bakıcı neler yapıyordu evde

Ev işi dediğiniz diğer bakıcı neler yapıyordu evde
süpürge yapıyordu, mutfağı topluyordu bulaşık vs. arada bir bizim çamaşırları da atıyordu ama hep değil.

bana süpürge de zor geliyor çünkü 4+1. robot süpürge tam yapamıyor. mutfak da her gün ciflemek çok zor ama bebek var diye ocakların filan dezenfekte olması lazım.

Haklı daha ne yapsın.Adam küfür etmiş gibi yazmışsınız

Hergün cif ne alaka anlayamadım

O sırada her şeye yetişmeye çalışan ben… adam sonuna kadar haklı bacım cidden daha ne istiyorsun acaba?

her gün mutfağı çamaşır suyu filan yapmıyor musunuz? cif filan.
Sacmalamayin isterseniz zaten çamaşır suyunu mutfakta kullanmak hic temizlik yapmamaktan daha zararlı. Cif falan her gün kullanılır mi ya hayatta yapmam. Bizde temizlik haftaliktir. Vücudun mikroba da ihtiyacı var. Dağınıklık sevmem, yemekten sonra kahveden önce şöyle bi evi toplarım. Gerisi haftalik. Hadi sizde bebek var süpürgeyi artırın 2 gunde bir mesela ama gerisini her gün yapmaya gerek yok. Bi cuma bi salı yeterli.

Lavaboma çamaşır suyu dökerim ben hergün. Spreyli deterjan sıkar silerim yemek yaptıktan sonra akşam yemeği yedikten sonra bunlar normal olaylar . Hergün tabi ki çamaşır suyunu tezgaha dökmem yani ne alaka ne kadar zararlı size de evin havasına da

Robottan tüm evi kıyı köşe temizlemesini beklemiyoruz normal gırgır gibi . Çocuk yürümüyor tüm odaları kirletmesi imkansız . Aldığınızı yerine koyun karı koca evi dağıtmayın . Hergün sabah akşam evi robota süpürtsün tuvaleti temizleyin kaç dk olacak 15 olsun . Kurutma makinesi yoksa alın çamaşır kolaylaşır . Cumartesi veya pazar bir günü yemeğe ayırın birde kıyı köşe temizlik tamam hafta içi rahat edin . Adam bir sürü yardım ediyor siz daha söyleniyorsunuz çalışmasanız çocuğa siz baksanız tüm evin işini yemeği vs sorumluluk size düşse ne olacak

Çocuk yoktu ama sırf şu işaretlidiğime artık gücüm kalmadı ve boşandım.
Evlilik 2 kişilik bi yol veipler ortak tutulmalı

Özür dileyerek söylüyorum siz neden paranızı böyle çarçur ediyorsunuz? Önceki bakıcınız haftanın az günü gelip asgariden fazla alıyordu yanlış hatırlamıyorsam, buna daha az iş yükü verip 20k fazla ödemek? Çok mu paranız var böyle saçacak kadar. Bakıcıya nerdeyse öğretmen maaşı verip üstüne bir de paranızla rezil oluyorsunuz gibi geliyor bana

Bebeğinizi sağlıkla büyütün, ev işlerinden nefret eden biriyim o yüzden sizi anlıyorum ama eşinize patlamanızı haksız buldum.

Siz direkt bebeğe bakan biri olsun diye birilerini işe alıyorsunuz, evden çalışıyorsunuz gözünüz sürekli bebeğinizin üzerinde olacaktır, o yüzden bebekle ilgilenecek biri yerine ev işlerini yapacak biriyle niye anlaşmıyorsunuz?

Cabbar cevval, işini savsaklamadan yapan, güvenilir, çocukları seven birini bulmanız daha mantıklı değil mi?
Kardeşimin yıllardır düzenli gelen yardımcısı evi temizlerken yeğenlerimi de büyüttü.
Becerikli maharetli bir kadın, yıllardır her gün düzenli gelir gider artık aile ferdi oldu desem abartmam, bana kalırsa evinizi bebeğinizi güvenle emanet edebileceğiniz, çevrenizdeki tanıdıkların evine giden memnun kalınan birilerine bakın.

Yapıyorum da yapsam bile bunu kendime iş olarak görmüyorum, yani bunu bile dert etmişsiniz acaba biraz tembel ruhlu musunuz?

Benim bakıcım da iş yapmıyordu, üstelik ben fiziksel bir işte çalışıyorum , 2 çocuğum var, eşim sıfır destek.. Yine de eşimle ev işi için hiç kavga etmişliğim yok. Bence siz çok büyütüyorsunuz, tek çocukla eş de yardımcıyken bu kadar dertlenmeniz bana anlamsız geldi. 10 aylık çocukla her şey yapılabilir. Benim çocuklarım da çok hareketli benim çocuklarım da kuduruk ama lavaboyu iki dk ciflerim yani ağzıma bile almam bunu yaptım diye

Sorması ayıp çocuk uyuduğunda ne yapıyor bakıcı gün içinde en az 2 saat uyur bebek

Sorması ayıp çocuk uyuduğunda ne yapıyor bakıcı gün içinde en az 2 saat uyur bebek
Dinleniyormuş kraliçe yahu zaten bebeğin anası evde, arada alıyordur eline. Bebek bu uyuyordur da gün içinde. Bu bebek baktırıp hic iş yaptırmayan insanları sadece bu sitede gördüm gerçekten. Boyle olsa hiçbir arkadaşım işe dönemezdi valla 50 bakiciya ver 10 15 temizliğe birini bul bilmem ne. Evi kırkla demiyordur kimse ama ortalığı toplayıp bir kap çorba yapmayan da çevremde hic duymadım. Kreş yaşına gelene kadar çok aşırı profesyonel 40 50 bin maaş alan bakiciya da ihtiyaç var mi bilemiyorum. Evde yalnız değiller sonuçta şöyle böyle yap denir kim gelse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…