- Konu Sahibi esmergirl356
-
ona bakıp gülümsemeyi dene ama belli belirsiz olsun =) aldığın karşılıpa göre kesin anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını
şöyle diyim çoğu erkek bi kızdan olumlu olabilecek bi işaret almadan harekete geçmek istemez. ne zaman ki kızın gönlünün olduğunu hisseder o zaman bi şey yapmaya kalkar. sen hafifçe gülümse. sana karşı bi ilgisi yoksa deli mi bu kız niye gülüyo ki acaba bana diyip şaşırır tepkisiz kalır. ama sende gönlü vaaaarsa zaten senden bi işaret bekliyo olduğundan oda hemen karşılık verir =)
Senden hoşlanıyorsa hep seni gelir bulur bir şekilde. Seninle zaman geçirmek ister, konuşmak ister. İlla ki belli eder...
bir erkeğin gözleri devamlı üzerindeyse bil ki senden hoşlanıyordur...senin yakınlarında konuşurken duy diye yüksek sesle de konuşabilir...ama esas belirleyici olan şey bakışlarıdır. bir de eğer göz göze gelince gözlerini kaçırıveriyorsa utanıyor olabilirtabi herşey sadece bakışla kalabilir, hiç adım atmazsa hiç bişey olmaz :2: çok dertliyim ben de (
Yardımcı olacak bi durum yok bunu bilemeyiz onunla sohbet aç konuş vs.
gerekirse ondan hoşlandığını söyle gitsin
bir erkeğin gözleri devamlı üzerindeyse bil ki senden hoşlanıyordur...senin yakınlarında konuşurken duy diye yüksek sesle de konuşabilir...ama esas belirleyici olan şey bakışlarıdır. bir de eğer göz göze gelince gözlerini kaçırıveriyorsa utanıyor olabilirtabi herşey sadece bakışla kalabilir, hiç adım atmazsa hiç bişey olmaz :2: çok dertliyim ben de (
Ya kizlar bugün ilginç bisi daha oldu.
o hoslandigim çoçuk ders bitince. dersten cikinca. çikmadan bana bakti.. sonra cikti oohhh neyse dedim içimden... sonra tekrar girdi sok oldum.. döndüm bi baktim karsimda bana bakiyo oyle.. birsey dicekmis gibiydi... sonra tekrar çikti gitti.. :/:/bende anlamadim Sizce neden boyle yapmistir ?? :44:
birde arkdslarimla beraberken benim çok yakinimda durdu...yani yanimizdaydi, ama benim yanimdaymis gibiydi o kdr yakindi yani...
Sizce nasil anlamaliyim butun bunlari KK kizlari yardimci olun lutfen çok rica ediyoruuumm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?