Benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim

esmergirl356

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
778
1
0
İsveç
Merhaba kizlar,

Benim üniversitede hoslandigim biri var.. ayni bölümdeyiz, ve hep göz göze geliyoruz.... ama o benden hoslaniyor mu bilmiyorum... bunu nasil anlayabilirim acaba ? :44:
genelde kadinlar hisseder diceksiniz, dogru hissederler.. ama bu durumda ben tam bilemiyorum.. dogru duzgun konusmuyoruz ki anliyayimm...
Nolur yardimcii olursaniz çok çok seviniriiimmm...
Simdiden tskler

Yardımcı olacak bi durum yok bunu bilemeyiz onunla sohbet aç konuş vs.
gerekirse ondan hoşlandığını söyle gitsin

canm hoşlanıyosa sana ve arkadaş çevrene yaklaşıp bi şekilde senle iletişime geçer emin ol çekincek değil ya zamana bırak biraz eğer ondan bi adım gelmiyosa büyük ihtimal öylesine bakıyordur

ona bakıp gülümsemeyi dene ama belli belirsiz olsun =) aldığın karşılıpa göre kesin anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını

ona bakıp gülümsemeyi dene ama belli belirsiz olsun =) aldığın karşılıpa göre kesin anlarsın hoşlanıp hoşlanmadığını

Gerçekten miiiii ????
Süper yaaa :):) bi deneyelim bakalim... yarin derse insallah gelir...
peki sence ben gulumseyince eger hoslaniyorsa nasil bir tepki verir ?

şöyle diyim çoğu erkek bi kızdan olumlu olabilecek bi işaret almadan harekete geçmek istemez. ne zaman ki kızın gönlünün olduğunu hisseder o zaman bi şey yapmaya kalkar. sen hafifçe gülümse. sana karşı bi ilgisi yoksa deli mi bu kız niye gülüyo ki acaba bana diyip şaşırır tepkisiz kalır. ama sende gönlü vaaaarsa zaten senden bi işaret bekliyo olduğundan oda hemen karşılık verir =)

Dogruuuu haklissiiiiinnn aslinda :))) bunu denicem yarin..

Senden hoşlanıyorsa hep seni gelir bulur bir şekilde. Seninle zaman geçirmek ister, konuşmak ister. İlla ki belli eder...

baska nasil anlayabilirim arkadaslar ???? :/
ya aslinda tanismamiz bir ilginç oldu biz arkadasimla konusuyorduk daha ders baslamamisti, baska bi kiz arkadas daha geldi yanimiza (ortak arkadasimiz yani) konusuyorduk filan derken çocuk yanimiza geldi elinde bi çikolata miydi neydi biseydi, sizde istermisiniz dedi.. biz zaten kiz arkdsimla tanimiyoruz cocugu, yok tskler filan dedik...4 muz konusuyorduk normal filan...neyse aradan 1-2 gun geçti o ortak arkadasim bana dediki sen o cocugu taniyomusun, ben yoo dedim nerden taniyim... sonra dediki ama tanisiyomussun gibi konustun onunla dedi... aaa oyle mi dedim çok sasirdim oyle demesine... yok dedim ben herkese boyle davranirim.. yani oyle çekinmem tanimadigim biri konusmim filan diye dedim..yani yakin davranirim.. sonra o cocuk turk dedi... daha çok sasirdim.. cunku turk oldugunu bilmiyodum...fark etmemistim yada ne biliimm... gerçekten bilmiyodum dedim hatta hiç turk'e benzemiyo dedim..(ki benziyo yinede de ben fark etmemisim), zten bu ortak arkdasimiz yabanci (yani turk degil), benim arkadasim geldiginde yanimiza bende dedim **** ben o gun o cocukla nasil konustum ki filan diye, oteki kiz aaa sende hemen turkler hep boyle yapiyo, hemen kafana takiyosun dedi.. nyse yok cnim filan dedim.. O günden sonra da hiç konusmadik cocukla... sadece göz göze geliyoruz iste.. belkide kiz onada sormustur sen bu kizi taniyomusun diye.. o turk filan diye..aklima bu geliyo (cunku beni ilk goren turk'e benzetmez genelde) belkide birbirimizi yabanci zannedip te mi bu kdr rahat davrandik.. yani bilseydik hiç mi konusmazdik ne bilim anlamadim ki.. mesela birde bugun derse gittigimde anfi'ye girmek için bi kapi var ordan girince bi kapidaha var girebilmek için oraya gittim, baktim onceki dersten ogretmen hala ders veriyo sesi geliyo neyse çikiyim dedim bi kapiyi açtim... tam karsimdaaa :O sok oldum, oda derse gidiyomus, pardon diyip çiktim......

Peki kizlarr siz genelde nasil anlarsinizzz ???
lutfen bu konuda sizlere çok ihtiyacim vaarrr :''(
neden kimse cvp yazmiyor :''''''''''(

Son düzenleme:
bir erkeğin gözleri devamlı üzerindeyse bil ki senden hoşlanıyordur...senin yakınlarında konuşurken duy diye yüksek sesle de konuşabilir...ama esas belirleyici olan şey bakışlarıdır. bir de eğer göz göze gelince gözlerini kaçırıveriyorsa utanıyor olabilir tabi herşey sadece bakışla kalabilir, hiç adım atmazsa hiç bişey olmaz :2: çok dertliyim ben de (

kendine güveni olan biri bence, çunku yoksa birden arkami dönüp ona baktigimda ve göz göze geldigimizde gözlerini kaçirirdi, yada ben fark etmedim kaçirdigini bilmiyorum bi dahaki sefer daha dikkat edicem...
Ya bugun gelmesini çoook istiyoduuumm sabah gelmedi, 9da basliyoduk, 10da geldi tam benim siramin onundeki siraya oturcakti ki sonra gitti amma :'( ben bi kahve almaya gittim, baktim anfiden çikmis sonrada gelmedi derse, su anda dersteyim, ogleden sonrada gelmedi, ins yarin sabah gelir yaa(''( offfff bakislarina daha dikkatli olcam ins, ya bugun kahvemi aldiktan sonra arkadasimla konusuyoduk, yanimizdan geçtiginde Bana bakti... ben kaçirdim gözlerimi..
.......... offff

Yardımcı olacak bi durum yok bunu bilemeyiz onunla sohbet aç konuş vs.
gerekirse ondan hoşlandığını söyle gitsin

MLS_ elim ayagim titriyo onun yaninda, nasil konusurum...
ondan hoslandigimi söylemekse... utanirim soylemeye yaa
Ya kizlar niye baska kimse cvp yazmiyoo.... ne yapabiliriiiiimmmmm anlamakkk içiiiiinnn ???

Seninki ne yapiyo canim merak ettim ?
neden adim atmiyo acaba ? :44:

Ya kizlar bugün ilginç bisi daha oldu.
o hoslandigim çoçuk ders bitince. dersten cikinca. çikmadan bana bakti.. sonra cikti oohhh neyse dedim içimden... sonra tekrar girdi sok oldum.. döndüm bi baktim karsimda bana bakiyo oyle.. birsey dicekmis gibiydi... sonra tekrar çikti gitti.. :/:/ bende anlamadim Sizce neden boyle yapmistir ?? :44:
birde arkdslarimla beraberken benim çok yakinimda durdu... yani yanimizdaydi, ama benim yanimdaymis gibiydi o kdr yakindi yani...
Sizce nasil anlamaliyim butun bunlari KK kizlari yardimci olun lutfen çok rica ediyoruuumm ??

o bakarken arkadaşlarını yanından uzaklaştır ve tek kal belki cesaret bulup yaklaşır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…