- Konu Sahibi esmergirl356
-
o bakarken arkadaşlarını yanından uzaklaştır ve tek kal belki cesaret bulup yaklaşır
Hmmm ama nasil arkadaslarimi uzaklastirabilirim rubina snce?
ya zten o dersten çikip geri girdiginde.. yalniz oturuyodum yanimda hiç bir arkadasim yoktu.. belkide yalniz oldugum için senin dedigin gibi gelip bisey filan dicekti, yada bisey sorucakti ne bilim :/:/
insallah cesaretlenip gelip konusur benimle inss
canım arkadaşlarına açık açık söyle çocuk bakıyo belkide sizden çekeniyo ondan gelemiyor diye düşünsene yanında başkaları varken çocuk gelip tanışmaya utanmaz mı, hoşlanıyosa gerçekten gelir sonuçta çocuk değil bence zamana bırak ve çocuğa uygun ortam sağla yani hep kalabalık gezme canm
Haklisin caniim çok tesekkürler
ama arkadaslarima çekinirim söylemeye byle biseyi.. :/
ama yinede ayarlamaya çalisayim bakim yalniz kalmayi gzl fikir) caniim çook çook sagol
inş tanışırsınız onu tanıma fırsatın olur canm
Seninki ne yapiyo canim merak ettim ?
neden adim atmiyo acaba ? :44:
benim de 1. sınıfta hoşlandığım biri vardı. karşılıklıydı. ama o çok çekingen olduğu için bir sonuca bağlanamadı. şimdi son sınıftayız mezun olup gidicez hala arada bakışıyoruz, ben de sıkıldım zaten bu durumdan, onu düşünmemeye çalışıyorum
Yaa kizlar sizin hiç : bir erkek sunu yaparsa hemennnnn anlariiim benden hoslandigini dediginiz birsey yokmu ?? :44::44:
benim bildiğim kadarıyla yok. sadece bakarlar. bu yüzden de biz kızlar acaba seviyor mu diye düşünüp dururuz maalesef
Hmmm seninde mi böyle bir durumun var canim ??
Evet sadece bakarlar ve bu beni gicik ediyoo... ya geçen gün ön siralarda bi yere oturdu, ben arkadaydim, bilgisayarinda sabah gazetesinin sitesine girdi, sanki bana göstermek istiyomus gibi, sonra kendi fotograflarina bakip bakip durdu, yine bana göstermelik yapiyomus gibi... Benim görmemi istedigini fark ettim , ama niçin bilmiyoruuuummmm....
Aşk ilk bakışla başlar tabi ama bazıları da suyunu çıkarıyor yani.. hayır bakıyo anladık da erkek dediğin atılgan girişken olacak ne bekliyor ki açılmak için. sen bence artık ona bakma seni başkasına kaptırdığını düşününce belki cesaretsizliğini kırarda gelir yanına..:92:
Üzgünüm belkide gerçekten hoşlanmıyordur. Sadece sen öyle düşünüyorsundur senin aklına takılmıştır arkadaşının dediği o yüzdende yakınlık kurmak için can atıyorsundur. Türk olması sana cazip geliordur. Belki sende ondan tam anlamıyla hoşlanmıyorsun sadece garip bir heyecandır belki...
Senden hoşlansaydı şimdiye kadar çoktan sana ulaşmaya iletişim kurmaya çabalardı .....hayal kırıklığına doğru yol alıyorsun..
Derler ki bakmakla olamaz bu işler...
Bilemem kisenin türk olup olmadığını merak ediyordur.. sende farklı birşeyler bulmuştur... sadece bakıyordur... sadece beğeniyordur. güzel kız diyordru... çok daha fazlası olsaydı. çikolata ikram edecek kadar yaklaşmış sende samimi davranmışın mutlaka bir başka yerde sohbet etmek için adım atar dı... selam verdiğinde cevap verirdi.. oda sana selam verirdi... seninle konuşmak içib kendince bahaneler yaratırdı...
erkekler ne söyler kadınlar ne anlar ..filmini izlemeni tavsiye ederim...
erkekler düz mantık haraket eder.. beğeniyorsa mutlaka yaklaşır... yada çabalar... bakıyorsa sadece bakıyordru o kadar... boş ve duygusuz bakıyordur belkiii..
Canim, topigin sahibi benim, okma degil, yani okma sen sana cvp verdi zannetmis olabilirsin, yanlis anlasilma olmasin, suskun sultan, burda turk veya yabanci konusu yok ki, o benim turk oldugumu biliyo, bende onun, bunu çoook gzl biliyoruz hemde.. Ben sene basindan beri onu bi kez bile fark etmedim, bi kiz arkadasi var (sadece arkadasi olan, onunla ders notlarini birlikte alirlar genelde), o kizla gorurdum, ama hiç bir zmn o cocuk dikkatimi çekmemisti, birgun sinava geldigimde hava yagmurluydu, semsiye elimde oturdum bir yere bizi sinifa almalarini bekliyodum, ve merdivenlerde yukarda oturuyodum, o asagida bi arkadasiyla konusuyordu, snra döndü ve bana bakti, snra ben fark ettim, ama çoçuk gözlerini filan kaçirmadi, devam etti bakmaya, sanki bana bakinca beni anlamaya çalisiyomus gibi bir hali var, ne biliimmm iste! tabiki oylesinede bakabilir, ben zittini soylemedim..ha birde yanlis anlasilma olmasin, ben ona hiç selam vermedim simdiye kadar!!
benim nickim esmergirl356 benim yazdiklarimi okursan daha iyi anlarsin canim...
hrneyse, bu erkekleri anlamak zoor... nerden bilim ben , bana neden baktigini...
o yuzden yardim istedim zten kadinlar kulubundeenn :)
benim yüzümden karıştı herhalde
sonuçta durumlar aynı ama. ne yapmayı düşünüyorsun canım? gidip konuşacakmısn?
açıkcası ben bıktım bakışmalardan, artık bakmamayı düşünüyorm, seviyorsa gelir dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?