Benden hoşlandığını nasıl anlayabilirim

Canim bugun gelismeler soyle : hâla not kagidimi alamadim (((
3 saat boyunca hiç konusmadik çok fazla goz gozede gelmedik.. ben bakmadim cunku ozellikle yaptim , bakmadigimi gorsun istedim... 1 saat sonra, aradan sonra, benim oturdugum siraya gelip oturdu benim solumda bi erkek arkds, sagimda 2 tane kiz arkadas, onlarin saginda bi erkek ardks ve onun sagindada o vardi..oturdu oraya soke oldum ama nyse... once yanima oturcak sandim, yanim bostu cunku..:O
ben bakmiyodum, ama onun baktigini hissettim canim... nyse not kagidimi sormak istedim tam gidiyodular,sormadim, bi arkds ingilizce sinavindan bahsetti, konu ustune konu açildi, ve bi kiza ogut veriyodu, benim ve o kiz arkdsimin yanina gelip ohh raht rahat konustu, hiç sekilden sekile girmedi.. bnde kiza ogutler verdim snra konustum onunla, oda benimle konustu cok rahatti yine... (ama nedense biraz stresli gibi hissettim, su an dusundum de),ingilizcesinden bahsettik :)) notlarimi alan kiz ne zmn geliyo biliyomusun dedim, yok dedi pek fazla gelmiyo, bana notlar sende dedi dedim, yok ben ona herseyi geri verdim dedi, bsey demedim, peki dersleri kimden aliyo dedim, ya benden ya baskasindan dedi, ohhh ne güzel dedimm.. gulduu bi gzl ve gitti :)))))
Ne kdr iç açiçi bi konusma degil mi ??
Sen ne dusunuyosun okmacim... snce biseyler hissediyomudur ? ben konusmadan, o ilk adimi atmis gibi oldu, çunku o geldi konustu bana ve arkdsima.. :44: :44:

Ya canim simde o konusmak için çabaliyo, ben konusamiyoruuumm (((((((((((((( :26: :26:
Neden çunki kendimi kontrol edemiyorum , elim ayagim titriyo... yuzune bakmiyorum bile cocugun, gelde konusmasin benle yani..
Off kizlar ellerimin titrememesi, ve heycanlanmamam için ne yapmayalim ? Ne yapabilirim yani ? :44: :44:

baska insanlara, hatta siniftan bska erkeklere normal konusabilmem, ama ona konusamamam acaibine gitcek cocugun yaa (( offff

canım ya sana uzun zaman yazamadm kusura bakma.
o da sana karşı bişey hissediyo gibi geldi davranışlarından ama kesin bişey diyemem tabi ki de.
son gelişmeler neler?
istiyorsan özelden yaz.
artık olsun ya, birlikte olun ya

Bu senin sevginin ne kadar temiz olduğunu gösteriyor :) bence böyle devam et .. Oda senden hoşlanıyorsa bıkmadan usanmadan birlikte olmak için çaba gösterir :) ama biraz daha rahat davranmaya çalış normal arkadsnmş gbi yap ama fazla bakma az ve öz bak :):)

sagol cnim çok tesekkür ederim.. :)
Haklisin elfcim, bende öyle yapmaya çalisiyorum rahat olmaya çalisiyorum, bugun tatile girdik iste, 2 hafta göremicem onu..sonrada hep sinavlarimiz olacak, oyle uzaktan goruyoruz birbirimizi..ama bugun çok komik oldu, tam sinava girmeden, kapida bekliyodum arkdslarimla, döndüm arkama bi bakim dedim, benim tarafima bakiyomus, bi döndü arkasini hiç bisey yokmus gibi yapmaya çalisti, haha içimden bi guldum amaaa :))))
bnde tam senin dedigin gibi arkadasimmis gibi yapmaya çalisiyorum.. da beceremiyorum, çunku dogru duzgun konusmuyoruz..fazla da bakmiyorum hatta hiç bakmiyorum.. onun kaçamak bakislarini gormek benim çok komigime geliyo :)) çok seker yaaa

tabi canım arkadşınmş gbi davranmk zor olucak ama azcık kascan kendini :) ama süpermiş onun bakışlarını yakalaman :) ama bu hoşlantın daha da artrsa baktın o konuşmayacak sen konuş .. kabul edip etmemesi hiç önemli değil etmezse o kaybeder ve emin ol yüzde 99 aklı hep sende kalr gecelri fln hep seni dşnr büyük ihtml 2 gun sonrada o gelir konuşr :) yani konuşnca kaybedeceğin bişi yok fanii dünyaa geçici :) [ neden söyledim bilmiyorum ]

Son düzenleme:

Arkds gibi davraniyim davranmasinada, titremelerim geçerse ii olucak.. genelde hiç boyle olmazdim yaa simdi ne degisti bende anlamadim :) çok stres yapiyorum demekki :))
Cok haklisin elfcim yaa, kabul etmezse bile, dusunur yani, bncede illaki dusunur...:) bakalim, kendi yine konusur gibime geliyo benimle, zaman gosterecek :)
ayy caniiim çok komiksin gerçekten sen çk tatlisin yaa... Fani dunya geçici demen buyuklerimi hatirlatti bana.. hani hep buyukler der yaa
ya aslinda ilk tanismamizda, ve onunla konusmamda onunla çk gzl konusmustum hatta yaninda yuruyordum, hiç utanmadan sikilmadan, ama onu yabanci zannettigim içindi sanirim

canım ben sana özelden mesaj atamıyorum, çünkü atabilmem için toplam 100 mesaj yazmış olmam gerekiyo, ki benim daha o kadar olmadı

bence vazgeçme canım, çünkü olacak gibi. çocuk belki de senin ne hissetiğini tam anlayamıyordur. aslında seninle konuşmaya da çalışmış, sınavı falan sormuş. yalnızken insan daha iyi konuşur bu yüzden çocuğu yalnız yakala ve sohbet etmeye çalış, bu çok zor kendimden biliyorum bunu. ama bu durumda başka çare yok gibi.

ben de ise durum şöyle:
vazgeçmeye karar vermiştim, hatta 1 hafta hiç ilgilenmedm. ama olmuyo yine onu düşünüyorum sürekli.
aslında onların sınıfında değilim, 3 dersi onlardan alıyorum. ben 2. sınıfım, o ise 1. sınıfta. ama benim yaşım 20 onukisi ise 22. yani benden 2 yaş buyuk ama bi alt sınıfta, belki bu yuzden bana gelip bişey demiyordur.
aslında sürekli göz göze gelirdik, yani günde 5-6 defa diyebilirm. ama işte 3 haftadır birbirimize daha az bakıyoruz veya baktığımızı belli etmemeye çalışıyoruz , tabi baktığını hissedebiliyorum.
iki gün önce de memleketinden ikramlık bişeyler getirmişti ve bana da ikram etti.
ben kendimi ona daha yakın hissetmeye başladım yani artık konuşmaktan korkuyorum sanırsam ve yalnız yakalarsam selam verip sohbet etmeyi düşünüyorum. tabi fırsatını bulursam.
ama yine de bilmiyorum... neler hissediyor bana??... benim neler hissetiğimi biliyor mu??

faceden arkadaşlık isteği mi göndersek acaba?? bunu çok düşündüm, hatta bi ara tam yapmak üzeyerken vazgeçtim.
bazen kendime çok kızıyorum üniversiteye gelmişim ve hala liseli aşık gibi davranıyorum...offf:84:

haklisin baska çare yok.. bakalim bi su 2 hafta hayirlisiyla geçsin ins...
bnimde aklimda face'den eklemek geldi ama ben eklemicem, biliyorum biraz araya gurur giriyo ama... seviyorsa kendi eklesin!
Senin durumun o kdr da kotu degilmis cnim, ben sevindim senin için bak ne guzel ikramlarda bulunmus, buda bir adim bence.. hem dedigin gibi sen ust sinifsin ya, erkekler boyledir, belki sen ondan ustunsun diye dusunuyodur ve daha çok çekiniyodur..
sende onunla sohbet edip arkads gibi olmaya çalis bnce
Ins olur, ins beraber olursunuz :)))

yani kuzu .. şimdi çok yakın bi dostun olsa ondan hoşlanıo olsan konuşsan kabul etmese.. onun dostlugunu kaybedersin.. ama bunla ne yakınsınız ne konuşmuşlugunuz var az da olsa var ama .. olsun kaybedecegn bişe olmaz :):) bu yönden düşün ve olacagına bırak herşeyin hayırlısını iste Allahtan :) Hayırlısıyla olur.. olmazsa olmaz yani :) Kader kısmet canım yaa boşverrr takma çok :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…