- Konu Sahibi esmergirl356
-
Konuları karıştırmışım =)) evet ... okma ya cevap yazdım.. selam vermiş karşılık almamış... illk senin konunda size çikolata ikram ettiği seninde onunla konuştuğun yazıyordu diye hatırlıyordum. neyse bakışmakla olmuyor malesef.. erkekler gerçekten tanışmak isterlerse gerçekten tanışırlar. max 1-2 hafta sürer sonra cesaret eder gelir mutlaka.. yoksa hisleri gerçek değildir..
Aynen canim, ben daha bakmak istemiyorum, yani mesela bu sabah siniftan ciktim, kuzenimden mesaj gelmisti, ona cvp yaziyodum, benim geldigimi gorunce arkasini dondu orda bekliyodu, utandi mi ne, yada ne bilimm, bende hiç umursamadan geçtim yanindan çiktim, arkami bile donmeden. ama ogleden snra kesin okuldadir diye geziniyodum oylesine, o ders çalistigi kizla bi ders odasinda çalisiyolarmis, ben ders saatimi bekliyodum koridorda, sonra kapidan bi çiktilar, hiç bakmadim asagi indiler ve kiz kafe gibi bi yer var oraya girdi kendine biseyler almaya çoçuk tabi girmedi, sonra yukari bakti, ben yukardaydim cunku..göz göze geldik çantami yere birakmistim, taktim koluma çantami, bi sinirle gittim ordan!! sinifimin ve arkdaslarim yanina, yanii ona gostermek istedim sinir oldugumu, onu onla gorunce...!! ve anlamistir bence... ama umursamamak en iyisi bence.. Erkekler anca bundan anliyor, hep bakinca, sanki degerimiz mi artiyo, o zmn kendilerini bisey zannediyolar kendileri daha ilgilenmiyo, nyse ck uzattim canim, niyeyse bseyler hissediyorum ondan bana karsi......... Bilmiyoruuumm..sence napmaliyim okmaaa ? :44: :44:
benim kafam da en az seninki kadar karışık. dün bir arkadaşımla (erkek) konuştum ve bana şuanda içinde bulunduğumuz durumu erkeklerin de yaşadığını söyledi. yani kız bakıyordur ama erkek kızın ondan hoşlanıp hoşlanmadığını bilmediği için gelip açılamıyordur. kız da biraz soğuk ise erkek aşkı kendi içinde yaşıyordur.
ama öbür taraftanda ne olursa olsun erkeğin gelip konuşması lazm diye düşünüyorum, ki çoğu kız da oyle düşünüyor.
konuşaym mı, umursamaym mı bilemedm
sanırım ben vazgeçtm, artık çocukla ilgilenmeyecem. bugün fark ettim de sanki ona olan ilgim azaldı gibi yani gördüğümde heyecanlanmıyo gibiym, tabi ara sıra baktm yine. ama ne o gelip benle konuşacak ne ben onla. yani beklemenin bir anlamı yok benim için. zaten selamımı bile almadı.
eğer duygularımdam emin olsaydım vazgeçmezdm.
ama sen vazgeçme. hoşlanıyor gibisin bence. selam vermeye çalış karşılık verir benimki gibi yapmaz
umarım.
nasıl karşılık aldın??
hmmm, çok güzel. konuşmak için süper bir fırsat derim. kız notları ondan almadan sen git iste, isterken de sohbet etmeye başla.
o da olabilir. ama bence yarın zaman kaybetmeden git. ilk önce selam ver, 'notlarım sendeymiş' falan de. sonra da 'çalışabildin mi' diye sorabilrsn. sohbet açılır kendiliğnden. umarım olur yaaaa
bir gelişme olursa haber ver canım, merak ediyorum da...
çok detaylı olmuş gerçekten canım. erkekleri anlamak ne kadar da zor ya.
bu arada senin şu notların ne oldu???:44:
istemenin zamanı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?